به نظر من اگه بتونین F480 بخری خیلی بهتر از Armani هستش .
البته Armani واقعا گوشی باکلاسی هستش .
به نظر من اگه بتونین F480 بخری خیلی بهتر از Armani هستش .
البته Armani واقعا گوشی باکلاسی هستش .
کیفیت صدای این گوشی عالیه و بالاس ! و تو قیافه هم معرکس !
قیمت 400 گارانتیش رو نمیدونم !
راستی اگه گرفتی یه ریویو بزار ببینیم چجور گوشی هست !
حتما...اگه بخرم حتما ریویو ازش می ذارم....ممنون از کمک و راهنماییاتون...حتما خبرش رو بهتون مگم![]()
400 تومن قیمتشه ؟
خوب ادم میره جی 810 میخره . ارمنی صفحه 2.6 اینچ داره که مساوی با جی 810 !
ولی آرمانی کجا............ و این پاره آجر کجا.........خوب ادم میره جی 810 میخره . ارمنی صفحه 2.6 اینچ داره که مساوی با جی 810 !.......!!!
یه بار دیگه به گوشی من توهین کنی به گوشیت توهین میکنم :d
خوب شما امکانات رو بچسب آرمانی خیلی بخواد ارزش داشته باشه 280 یا حداکثر 300 تومن .
مهیار راست میگه اگه منم بودم میرفتم 810 می خریدم که کلی امکانات داره
این پست بالایی شد حرف حساب نه اون پست بالا بالا بالاییه :d
یه بار دیگه به گوشی من توهین کنی به گوشیت توهین میکنم :d![]()
شما ، خودت نگاه کن........... کلاس آرمانی رو با جی گوشکوب قیاس نکن...........خوب شما امکانات رو بچسب آرمانی خیلی بخواد ارزش داشته باشه 280 یا حداکثر 300 تومن .....!!
نه ، ولی جدی ، مهیار......... آرمانی یه گوشی توی کلاس فشن هست......... که مزیت بزرگی مثل تاچ بودن رو داره ........!! مزیتی که موتو v8 و v9 ندارن............!!! (البته ، بهتر بگم ناقص دارن.........!!).
اگر از لحاظ امکاناتی نگاه کنی.......... آره گرونه ، ولی از لحاظ کلاس کار و زیبایی........ ، نه بنظرم از ---------- تو که بهتره...........!!!
عثمان ، تو هم جی گوشکوب دوست داری............مهیار راست میگه اگه منم بودم میرفتم 810 می خریدم که کلی امکانات داره.....؟!؟!؟
بله....................این پست بالایی شد حرف حساب نه اون پست بالا بالا بالاییه :d..........!!!
مهیار گریه نکن.......حق رو میدم به................دی
ولی حق با تو هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)