آخه چهارمحال کافینتاشم سرعتاشون 52کیلو بایته من کجا این گوشی رو آپ کنم؟؟؟؟؟؟
آخه چهارمحال کافینتاشم سرعتاشون 52کیلو بایته من کجا این گوشی رو آپ کنم؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه چی میگم نخندید دوربین دوم ان 95 چقدره؟
اینم باید بگم که اینن کلوب مختص ان95 نیست و تمام افراد میتونن مشکلات گوشیشوونو در اینجا مطرح کنن
دوربین دومش دارای کیفیت QVGA هستش که از مگاپیکسل کمتره فک کنم...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک خوبیه![]()
اما من که امتحان کردم فکر کنم 1.2باشه!!!آخه کیفیتش از z530iکه qvgaهست خیلی بهتره!!
؟چیکار کنم؟نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امروز ان 95گرفتم ساعت 1 در حالی که دو خط باتری داشت گذاشتمش واسه شارژ اولیه.ساعت 8عصر درش آوردم و تا الان که ساعت 1نصفه شبه یه خط از باتریش کم نشده در حالی که همش روشن بوده یا داشته با صدای بلندموزیک پخش میکرده یا بلوتوث میگرفته
موندم چرا میگید باتریش ضعیفه؟
(بهتون بر نخوره که اینجوری حرف میزنما!!!عادتمه زود زود پسر خاله میشم!!)
Last edited by HAMID.MCI; 21-12-2007 at 00:54.
ما که چیزی نگفتیم ان95 دارا هی گله میکنن ...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بهتر که ماله شما خوبه خوش به حالته دیگه ...
این 8گیگ ما هم که هر روز با استفاده های من شارژ می طلبد!
خوب اگه یه سره باهاش ور بری اینطوری میشه طبیعیه بابا انقدر باتری رو گیر ندین همیشه اینطور بوده و هست: کار بیشتر شارژ کمتر !!!
اصلان تو این مدت لنز گوشیت به خاطر نبود کاور کثیف نشده؟ خش چی؟
تو سایت های معتبر نوشته بود! در ضمن، مگاپیکسل فقط یه فاکتور از کیفیت عکسه و مهمتر از اون جنس و شفافیت و قطر لنزه و همچنین پردازش عکس...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)