یکی میشه بگه اصلا این برنامه های گیم نت مثل گیم پورت و ... چند نوع ان چه جوری دسته بندی میشن و یه سری اطلاعات در مورد اینها بدین
یکی میشه بگه اصلا این برنامه های گیم نت مثل گیم پورت و ... چند نوع ان چه جوری دسته بندی میشن و یه سری اطلاعات در مورد اینها بدین
بچه ها راهی برای دور زدن Handy Cafe و Internet Cafe هم هست؟
اینا که گفتی چی هستن؟ نوعی برنامه برای مدیریت گیم نت؟
تقریباً شما نمی تونید کاری بکنید که مدیر نفهمه ولی من یه چیزایی رو همین جوری یاد گرفتم که البه بهتره نگم!:
اول سیستم رو ریست می کنی بعد وقتی داره می یاد بالا f8 می زنی وبعد safe mode with command prompt رو انتخاب می کنی و بعد از این که سیف مد اومد تو خط فرمان داس تایپ میکنی:
regedit
بعد می ری به مسیر زیر:
و بعد هر چی تو این کلید ها هست رو پاک میکنی بعد سیستم رو ریست می کنی و نرمال می یای بالا می بینی گیم پورت باز نیست .کلید ویندوز+uروو می زنی بعد از هلپ گزینهی optionو بعد اینترنت آپشن رو انتخاب می کنی.بعد می ری تو settings و در نهایت view files یک دفعه اکسپلورر باز می شه!!!!!!!!!!!! می تونی بری تو درایو هاش بازی ها رو پیدا کنی!برای برگردوندن به حالت اول باید شرتکات گیم پورت رو دو باره باز کنی و سیستم رو لاک کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یه نصیحت:
دنبال این جور کارا نباش چون اصلاً فایده نداره یادم می یا د تو گیم نت بامشاد مشهد یه بار کلک زدم یارو فهمید اگه مثل من خوش شانس باشی یارو فقط یکی میزنه توگوشت! ولی اگه شانس نداشته باشی پای 110 میون می یاد و بعدشم می ری زندان!! (حالا از مسائل شرعیش هم گذشتم که به این کار می گن دزدی!)
برو دنبال کار(!) رو پول دربیار!!! مگو چیست کار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lol
ایول بابا
این کاره ای ها!!! این روشی بود که چند وقت پیش خز شد یعنی همه فهمیدن
از اون به بعد گیم نت ما یه گیم پورته خفن ریخت که فقط عدد می تونی بدی و از این ترفند هم نمی شد استفاده کرد !
مثل این که یه کار درست مثل شما واسشون ریخته !
این هم بگم که اگر این روش "روش بالا" رو انجام بدین یا از گیم پورت خارج بشین رو کامیوتر سرور معلوم می شه که یه کامپیوتر کم شده !
اگه هم از LOGOFF استفاده کنین خوب کامپیوترتون رو خاموش نشون می ده که بهتره صبح ها این کارو بکنین و کامپیوتر بقلیتون رو روشن کنین !این طوری نمی فهمه !
می شه بیشتر توضیح بدی؟از اون به بعد گیم نت ما یه گیم پورته خفن ریخت که فقط عدد می تونی بدی و از این ترفند هم نمی شد استفاده کرد !
من هم اول گفتم که هیچ راهی وجود نداره که ادمین نفهمهاین هم بگم که اگر این روش "روش بالا" رو انجام بدین یا از گیم پورت خارج بشین رو کامیوتر سرور معلوم می شه که یه کامپیوتر کم شده !
ببخشید دوستان من قصد کل کل نداشتم و این روش هم خودم فهمیدم از جایی یاد نگرفتم .
اون گیک پورتیه که هیچ باگی روش اجرا نمی شه و اف 12 هم نداره "خودشون همه برنامه هاشو عوض کردن !"
ولی گیم نت هایی هستن که ظاهر گیم پورتو عوض کردن ولی باگاش کم که نشده زیاد تر هم شده !
کل کل ؟ ؟ ؟ ؟
نه بابا کی کل کل کرد ما چاکر همه بچه های پی سی هم هستیم !!!
راستی نظرتون درباره ی یه تاپیک که توش وار رو به صورت حرفه ای درس بدیم چیه ؟
عکس هاش با یه سری چیزای دیگش با من !
فعلا !!!
با عرض معذرت من بیشتر علاقه دارم وقتم رو روی آموزش برنامه نویسی و ساخت بازی بذارم تا روی این کار .باز هم معذرت می خوام.
شرمنده پستت یه جوری بود که فک کردم داری کل کل می کنی ببخشید.نه بابا کی کل کل کرد ما چاکر همه بچه های پی سی هم هستیم !!!
برنامه smart launch اگه باگی داره به ما هم بگید ::::::::::::::::
خسته نباشید.
من فکر کنم شما هر کاری بکنید باز هم صلحب گیم نت میفهمه چون چهار چشمی مراقب شارشها و دقیقه ها هست. پس واسه چند دقیقه شارژ خودتون رو خراب نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)