فعلا امضات رو عوض کن بعد....
چرا عوض کنم ؟
عشق من جی600 و جی800 هست
هرچی باشه ته کلاسه (خوشکلیشو میگم ) !!!!
بهتر بريم يه سر به تاپيك g600 بزنيم(البته اگه پا بر جا باشه)چون g800 كه مالي از اب در نيومد
شما به هر کدوم از گوشیای سامسونگ میخوای سر بزن ولی طرف جنسهای چینی نرو
مهیار جان شما اومدی کجا بودی عزیز.
جون من از این حرفا نزن دوباره جنگ شروع میشه.ما داشتیم کم کم با سامسونگ رفیق میشدیما.
ولی با اینکه توی این ریویوها جی800 اینجوری عکس انداخته و کلی حال دوستان رو گرفتن و حتی حال من رو گرفت چون من ازش انتظار خیلی زیادی داشتم و خیلی ازش میترسیدم.مطمئنا که اون جی800 مشکلی داشته و یا اینکه نسخه بتا بوده.
جون من انقدر چین چین نکن که خودت میدونی حرف غیر منطقی هستش.همه میدونن چین 3 تا درجه داره.
مثل این میمونه که من توی خارج باشم و بگم اه اه جنس ایرانی.ولی اون جنس فرش ایران باشه که توی جهان اوله.![]()
آقایون ، خانمها ببخشید اگه وسط بحث امودم!
کسی اطلاع داره G600 تو دوبی هست یا نه؟
میخواستم منتظر بمنونم تا G800 بیاد ! ولی به نظر فقط قیافه خیلی قشنگی داره؟ دوربین G600 بهتره! (به نظر من)
این گوشی همه جای دنیا هستش غیر از ایران![]()
آقا لطفا یه همکاری!
تا جایی که من گشتم قیمت Unlock شده g600 حدود 380 دلار و قیمت g800 حدود 600 دلار هست! کسی میتونه این رو تایید کنه؟ یا ساتیهایی که من بشون سر زدم درپیته؟
در ضمن یه لطفی کنید نگاه خریداریتون رو به دو گوشی به من بگید!
راستی کسی قیمت این دوتا رو تو کشورهای همسایه (ترکیه ، امارات) داره؟
آره هست ... قیافه جی800 بهتره ... دوربینش هنوز معلوم نیست ... من تا PhoneArena نذاره باورم نمیشه که دوربینش این باشه !کسی اطلاع داره G600 تو دوبی هست یا نه؟
میخواستم منتظر بمنونم تا G800 بیاد ! ولی به نظر فقط قیافه خیلی قشنگی داره؟ دوربین G600 بهتره! (به نظر من)
من قیمت جی600 حدو د340 دلار هم دیدم ... جی800 هم 560 دلار ...آقا لطفا یه همکاری!
تا جایی که من گشتم قیمت Unlock شده g600 حدود 380 دلار و قیمت g800 حدود 600 دلار هست! کسی میتونه این رو تایید کنه؟ یا ساتیهایی که من بشون سر زدم درپیته؟
در ضمن یه لطفی کنید نگاه خریداریتون رو به دو گوشی به من بگید!
راستی کسی قیمت این دوتا رو تو کشورهای همسایه (ترکیه ، امارات) داره؟
من که خودم جی600 دوست دارم ... ئی میل زدم میکروتل ببینم وارد میکنه یا نه ! ولی فکر کنم نه چون توی لیست سایتش فقط جی800 گذاشته !!!
فقط دوست داري يه بحثي را بندازي و كار رو به بحث و جنگ بكشوني.
بچه هاي مهراباد معمولا اينقدر زود از كوره در نميرند كه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)