خبره جدیدی
نشد از به بازار اومدن این گوشی ؟
خبره جدیدی
نشد از به بازار اومدن این گوشی ؟
Last edited by ali racer; 06-12-2007 at 23:40.
وارد بازار شد.با قیمت 705 دلار :
قیمتهای کمتر هم پیدا میشه.مثلا 680 هم دیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت خوبی داره برای شروع.
تبریک به کسایی که عشقشون این گوشی هست.
قیمت 599.99 دلار هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با وجود اینکه ریلیز شده پس این قیمتهای متفاوت واسه چیه؟
این 600 دلار واسه شروع خیلی خوبهفکر کنم زود به 400 تومن تو ایران برسه...فکر کنم یه 3-4 ماه بیشتر طول نکشه...شایدم کمتر
![]()
خدا کنه زود بیاد پایین
کسی از بلندی صدای اسپیکر این گوشی اطلاعات نداره
یعنی در حد دبلیو 950 یا ان 73 هست؟؟؟
من با سایت gsm تماس گرفتم گفتن تا 30 یا 45 روز دیگه وارد میشه .
وارد کننده ها الان یه مقدار گیج شدن اخه یه دفعه اعلام میکنن که گمرکی از 60 به 15 درصد کاهش پیدا خواهد کرد هفته بعد تکذیب میکنن یه بار هم اعلام میکنن رجیستر قرار دوباره اجرا بشه .هفته بعد اعلام میکنن در حال برسی هستن .اصلا معلوم نیست میخوان چیکار کنن .
روزنامه همشهری نوشته بود از سال 84 که دولت به خاطر حمایت از تولید داخل گمرکی رو از 4 به 60 درصد افزایش داده واردات گوشی تقریبا به 4\1 کاهش پیدا کرده این در حالیه که بیشتر گوشی های بازار توسط قاچاق وارد شده و جالب تر اینکه طبق اعلام گمرک و مسئولین از زمانی که تعرفه به 60 درصد افزایش پیدا کرده سود دولت به مقدار بسیار جالبی نصبت به سال های پیش افزایش پیدا کرده و به مقدار 666 درصد رشد داشته این در حاله که واردات قانونی نصبت به سال های پیش به 4\1 کاهش پدا کرده . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
Last edited by soshiance; 07-12-2007 at 14:49.
گفته میشه صدای این گوشی خیلی بلند و با کیفیت هست.بالاتر از تمامی W ها و N73.خیالت راحت.
خیلی ممنون یه خورده خیالم جم شد چون شنیده بودم صداش از دبلیو 950 کمتره!!!
خوب دیگه خیال همه راحت این ایمیلیه که سونی اریکسون در مورد w960 برام امروز فرستاده.
Some time ago, you asked us to notify you when the new W960i is available in stores. Well, now it is. So try it out at a retailer close to you and be the first one to get it!*
Best wishes from all of us,
Sony Ericsson
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)