سلام.
دوستان کسی کرک این بازی رو نداره؟
من این بازی رو خریدم هم صداش مشکل داره و هم بعد از 1 دقیقه بازی 10 فریم در ثانیه میشه.
ویندوز ویستا هم دارم.
soldier of fortune 1
soldier of fortune 2
soldier of fortune 3
سلام.
من این بازی رو خریدم هم صداش مشکل داره و هم بعد از 1 دقیقه بازی 10 فریم در ثانیه میشه.
ویندوز ویستا هم دارم.
اصلا نمیشه بازیش کرد گرافیکش تنظمیات advance نداره فکر کنم برای گرافیک 8800ultra ساختنش
مال من هم دقیقا همین مشکل رو داره . نمیدونم چیکارش کنم .سلام.
ویندوز ویستا هم دارم.
دیروز یه چندتا از مراحل بازی رو رفتم. واقعآ بازی قشنگیه. البته اگه اهل بازی های fps باشید.
در اول هرمرحله میتونید برای خودتون سلاح انتخاب کنید و میتونید سلاح هاتون رو مجهز به دوربین و غیره بکنید. من که خیلی خوشم اومد.![]()
بازی قشنگی هست یانه؟
خدایش شماره 1 این بازی خیلی قشنگ بود با اینکه خشونت زیادی داشت. روند بازی خوب و مدت زمان بازی طولانی هم بود. (FEAR رو بازی کردم اون بازی اومد جلو چشم!)
شماره 2 به خاطر تغییر داستان باز هم بازی قشنگی از آب در اومد.
شماره های 1 و 2 زیر نظر شرکت Raven Software ساخته شد ولی ساخت شماره 3 بازی زیر نظر شرکت Activision Value با تقلید از بازی Call of Duty 4 این بازی رو نابود کرد!
از ایرادت اصلی این بازی میتوان به روند بازی و هوش مصنوعی ضعیف و فاقد جذابیت در مقایسه با بازیهای هم سبک خود و همچنین 2 شماره قبلی این سری بازی اشاره کرد.
Last edited by havas_1980; 24-12-2007 at 18:36.
اون قدر ها هم بد نیست. جلوی این همه بازی کم اورده.![]()
نمیدونم این شماره ی دوم بازی چه جوری بوده که هیچی رای نیاورده؟![]()
واقعا بازی توپی من دارم بازی میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)