نه عزیز هر کاری کردم نشد 1 ماه جلو بردم 1 ماه عقب بردم 10 سال عقب و جلو کردم چند بار روش کلیک کردم هیچ چیزی فایده نداره به ما نیومده از این برنامه ها روی گوشیمون نصب کنبم
نه عزیز هر کاری کردم نشد 1 ماه جلو بردم 1 ماه عقب بردم 10 سال عقب و جلو کردم چند بار روش کلیک کردم هیچ چیزی فایده نداره به ما نیومده از این برنامه ها روی گوشیمون نصب کنبم
سلام
من با هر بدبختی بود عضو شدم و فایل هم Sign کردم...
برنامه هم نصب کردم کامل کامل ، فقط نمیدونم کار میکنه یا نه...
آخه تولیست اصلی شرکت زده NEC هم ساپورت میکنه ولی تو لیست برنامه همچین چیزی نیست.
در کل دمتون گرم.
تا بعد...!
من همین الان با این نرم افزار کار کردم!گوشی من 5700 هست!!لا مذهب بهتر از کنترل تلویزیون میگیره!!!!بابام حواسش نبود هی اطرافو نگاه میکرد ببینه کیه کانال عوض میکنه!!!!!من چند متر اون ور تر نشسته بودم میخندیدم!!!!!!!
باید ساین کنی کرکو!!!!کار سختیه!!چون من چند بار ساین کردم ولی ارورهای مختلفی میداد!!!!اونقدر فایل cer جدید گرفتم و signsis عوض کردم تا ساین کردم!!!پدرمو در اورد!!!!
الان مشکل اصلی من نصب نشدن فایل شماره 2 هستش اون این پیغام update error رو میده این نصب بشه میرسیم سر موضوع ساین کردن و این چیزا من می خوام بدونم کسی میدونه این مشکل چطوری حل میشه یا نه چون با تاریخ عقب جلو کردن که چیزی عایدمون نشد
سلام
دوست عزیز شما تاریخ رو بزار ر.ی 2007/10/25 حل میشه
من تا حالا روی دو تا گوشی نصب کردم نصب شده
نشد عزیز همه دارن تلاش میکنن که این برنامه روی گوشی من نصب بشه ولی انگار می خواد روی همه رو کم کنه و نصب نشه تاریخ رو به تاریخی که گفتی عوض کردم ولی نشد باز هم پیغام update error رو میده
سلام دوست عزیز من هم e65 دارم . تاریخ گوشیم هم 27/11/2007 هستش ولی بدون مشکل 3 تا فایلو install کردم. اولی و دومی رو بدون ساین install کن ولی سومی که کرک هست باید ساین بشه.
نه عزیز هر کاری کردم نشده من اگه بفهمم مشکل از کجاست خیلی خوبه چون به قول شما خودتونم گوشیتون e65 هستش و مشکلی ندارید پس ماله من چرا نمیشه؟
من مشکل ساین کردن ندارم فایل شماره 3 رو ساین کردم فقط باید این فایل شماره 2 نصب بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)