تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 14 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 131

نام تاپيک: انتظارها پایان یافت >>> کنترل تلویزیون سیمبین سری 60 نسخه ی 3 <<< 100% عملی

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نشددددددددددددددددددددددد د

نه برنامه 1 رو دوباره نصب نكن
    برنامه 2 رو كپي كن روي مموري و در قسمت فايل منيجر چند بار روش كليك كن بعد از چندبار ارور دادن نصب ميشه اگر هم نصب نشد فايل منيجر رو ببند دوباره اجرا كن و روش چند بار كليك كن
    براي من هم هميجور بود بعد از چند بار ارور دادن نصب شد (ارورش سركاري بود)
    نه عزیز هر کاری کردم نشد 1 ماه جلو بردم 1 ماه عقب بردم 10 سال عقب و جلو کردم چند بار روش کلیک کردم هیچ چیزی فایده نداره به ما نیومده از این برنامه ها روی گوشیمون نصب کنبم

داره خودمونی میشه [SaMaN]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خوزستان - رامهرمز

پيش فرض

سلام
    من با هر بدبختی بود عضو شدم و فایل هم Sign کردم...
    برنامه هم نصب کردم کامل کامل ، فقط نمی‌دونم کار می‌کنه یا نه...

آخه تولیست اصلی شرکت زده NEC هم ساپورت می‌کنه ولی تو لیست برنامه همچین چیزی نیست.

در کل دمتون گرم.

تا بعد...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من همین الان با این نرم افزار کار کردم!گوشی من 5700 هست!!لا مذهب بهتر از کنترل تلویزیون میگیره!!!!بابام حواسش نبود هی اطرافو نگاه میکرد ببینه کیه کانال عوض میکنه!!!!!من چند متر اون ور تر نشسته بودم میخندیدم!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا منم می خوام این برنامه رو خوب چی کار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

باید ساین کنی کرکو!!!!کار سختیه!!چون من چند بار ساین کردم ولی ارورهای مختلفی میداد!!!!اونقدر فایل cer جدید گرفتم و signsis عوض کردم تا ساین کردم!!!پدرمو در اورد!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فایل شماره 2

باید ساین کنی کرکو!!!!کار سختیه!!چون من چند بار ساین کردم ولی ارورهای مختلفی میداد!!!!اونقدر فایل cer جدید گرفتم و signsis عوض کردم تا ساین کردم!!!پدرمو در اورد!!!!
    الان مشکل اصلی من نصب نشدن فایل شماره 2 هستش اون این پیغام update error رو میده این نصب بشه میرسیم سر موضوع ساین کردن و این چیزا من می خوام بدونم کسی میدونه این مشکل چطوری حل میشه یا نه چون با تاریخ عقب جلو کردن که چیزی عایدمون نشد

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

الان مشکل اصلی من نصب نشدن فایل شماره 2 هستش اون این پیغام update error رو میده این نصب بشه میرسیم سر موضوع ساین کردن و این چیزا من می خوام بدونم کسی میدونه این مشکل چطوری حل میشه یا نه چون با تاریخ عقب جلو کردن که چیزی عایدمون نشد
    سلام
    دوست عزیز شما تاریخ رو بزار ر.ی 2007/10/25 حل میشه
    من تا حالا روی دو تا گوشی نصب کردم نصب شده

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نشد

سلام
    دوست عزیز شما تاریخ رو بزار ر.ی 2007/10/25 حل میشه
    من تا حالا روی دو تا گوشی نصب کردم نصب شده
    نشد عزیز همه دارن تلاش میکنن که این برنامه روی گوشی من نصب بشه ولی انگار می خواد روی همه رو کم کنه و نصب نشه تاریخ رو به تاریخی که گفتی عوض کردم ولی نشد باز هم پیغام update error رو میده

داره خودمونی میشه mehran_storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نشد عزیز همه دارن تلاش میکنن که این برنامه روی گوشی من نصب بشه ولی انگار می خواد روی همه رو کم کنه و نصب نشه تاریخ رو به تاریخی که گفتی عوض کردم ولی نشد باز هم پیغام update error رو میده
    سلام دوست عزیز من هم e65 دارم . تاریخ گوشیم هم 27/11/2007 هستش ولی بدون مشکل 3 تا فایلو install کردم. اولی و دومی رو بدون ساین install کن ولی سومی که کرک هست باید ساین بشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ........

سلام دوست عزیز من هم e65 دارم . تاریخ گوشیم هم 27/11/2007 هستش ولی بدون مشکل 3 تا فایلو install کردم. اولی و دومی رو بدون ساین install کن ولی سومی که کرک هست باید ساین بشه.

نه عزیز هر کاری کردم نشده من اگه بفهمم مشکل از کجاست خیلی خوبه چون به قول شما خودتونم گوشیتون e65 هستش و مشکلی ندارید پس ماله من چرا نمیشه؟
    من مشکل ساین کردن ندارم فایل شماره 3 رو ساین کردم فقط باید این فایل شماره 2 نصب بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •