خوب دوست مننوشته شده توسط m_h_hadavi
تماشاگرا وسط بازی کم میشن
خوب دوست مننوشته شده توسط m_h_hadavi
تماشاگرا وسط بازی کم میشن
یه مقدار بیشتر توضیح بده دوست عزیز شما چی کار کردی که نتونستی رایت کنی.نوشته شده توسط m_h_hadavi
بهت ارور چیزی داد یا dvd رو موقع رایت سوزوند
توضیحاتت خیلی کمه![]()
خب شما براي رايت اين image به دو چيز نياز داريد.نوشته شده توسط m_h_hadavi
1.DVD Writer
2.نرم افزار Alcohol
شما بعد از نصب نرم افزار alcohol برنامه را باز ميكنيد در منوي هاي بغل دست چپ يك منو با نام image burning wizard را بزنيد.
يك پنجره باز ميشود كه يك كليد به نام browse داره كه با زدن كليد browse يه پنجره ديگه باز ميشه از اين قسمت image كه ميخواهيد رايت كنيد را انتخاب كنيد.
بعد از انتخاب image كليد next رو بزن و در صفحه بعد سرعت رايت رو مشخص كن و كليد Start رو بزن و با زدن كليد استارت رايت dvd شروع ميشه.
friend جان این هم سایت آپلود عکس البته باید اول عضو بشی در ضمن www نداره :
photobucket.com
من امشب عکس ها رو میزارم
متشکرم عیسی جان
من ديويدي رايتر دارم با الكهل امتحان كردم وقتي كه ايميج را انتخاب مي كنيم در قسمتي كه ديويدي رايتر رو مشخص مي كنه نام هيچ درايوي رايتري را نمي بينم در صورتي كه با ايميچ هاي ديگه مي تونم رايت كنم البته سي دي احتمالا الكهل رايت ديويدي با اين پسوند رو پشتيباني نمي كنه
آقا شما خودت رايت كردي ديويدي رو با الكهل شياد به يك نرمفزار ديگه نياز باشه
m_h_hadavi جون فایل MDF رو نباید بش بدی فایل MDS رو باید بش بدی
ضمنا بچه ها من نصبش که می کنم فایل MDS رو که میدم درایو مجازی مینویسه Unable to load image ولی فایل MDF رو که بش میدم باز میکنه ولی موقع نصب زبان رو که انتخاب کردی بد نکست رو که زدی میگه Please insert CD/DVD 1 in the drive حالا مشکلش چیه که فایل MDS رو باز نمیکنه؟
عیسی جان این سایتی که دادی باز نمیشهنوشته شده توسط *عیسی*
اقايون اين چرا image رو روي درايو ويندوز كپي ميكنه ؟
من چون درايو ويندوزم پر شد با image پاكش كردم
حالا بايد دوباره image و بازي رو از اول نصب كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)