تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 83 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 827

نام تاپيک: Gears of War

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من هم گرفتم ،‌از همون دو dvd هاس كه فايل هاي rar و ايناس....
    فقط نميدونم چرا زبان منو ها ، زير نويس ها و كلأ بازي اسپانيولي هست؟
    كسي ميتونه كمك كنه.................اون مشكل save رو هم كه دارم.....................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

براي حل مشكل save كافيه:
    فقط کافیه با زدن F1 یه پروفایل درست کنی و در دفعات بعد که به بازی وارد شدی دوباره همین کار رو بکن و روی پروفایلت بزن تا sign in بشه بعد بازی رو load کن.

نقل از clockwork orange

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من Gears of War را آخراشم دوستان اصلا به این مشکلی که گفتید بر نخوردم.البته من Source اصلی بازیو گرفتم و از این نصبای Easy Setup یا Setup های ساخته شده استفاده نکردم.ولی اگر میگید در Forum های غیر ایرانی بحث میشه آدرسشو بدید تا برم ببینم بخونم براتون اگر راه حلی گفتند اینجا بنویسم.
    سلام
    دوست عزيز فقط کافي است در گوگل اين فايل را سرچ کني
    WarGame-G4WLive.exe

داره خودمونی میشه NEC666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

13

k.h عزیز
    WarGame-G4WLive.exe فایلی که تو میگی دانلود کنیم بزاریم کجا ؟؟؟؟
    مگه خود بازی این فایلو درست نمیکنه اصلا این فایل به درد چی میخوره؟؟/
    مننون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

من می تونم بازی رو با سیستم زیر اجرا کنم ؟ ( اگه می تونم تو چه سطح گرافیکی و با چه رزولیشنی ؟ )
    VGA : 512 7300 LE
    Ram : 1 GB
    CPU : 3.2 2 Alcol
    Main : PCI Express DDR 2

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من وقتی gow رو نصب میکنم اولش فایل های rar هست بعد از اینکه کل فایل رو ریخت میرم که نصبش کنم و وقتی autorun می یاد نمی تونم مسیر رو تعیین کنم و بازی فقط تو درایو c نصب میشه اشکال از چیه بعد میرم که بازی رو از دسکتاپ اجرا کنم این پیغام رو میده
    pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application
    بعد از اینکه ok رو میزنم هیچی نمیشه مشکل از کجاست
    بعد میرم به شاخه ی c:\program file\microsoft games\gears of war\binaries بعد اونجا یه فایل با نام wargame-g4wlive هست وقتی اونو میزنم صفحه سیاه میشه و یه message میده ok میکنم و ارم اولیه بازی میاد ولی از بازی خارج میشه مشکل از کجاست

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من می تونم بازی رو با سیستم زیر اجرا کنم ؟ ( اگه می تونم تو چه سطح گرافیکی و با چه رزولیشنی ؟ )
    VGA : 512 7300 LE
    Ram : 1 GB
    CPU : 3.2 2 Alcol
    Main : PCI Express DDR 2
    اره میتونی بازی کنی ولی فکر میکنم اگه Ram رو نیم گیگ یا یک گیگ افزایش بدی بهتر Run شه به هر حال برای بازی های بعدیتم به مشکل بر نمیخوری ولی در کل با این سیستم میتونی بازی رو به طور کامل Run کنی و به مشکل بر نمیخوری اگه تمام item های تنظیمات گرافیکم high کنی به مشکل بر نمیخوری شاید یه نمه بازی سنگین اجرا بشه ولی فکر کنم رو حالت معمولی خودتش راحتو بدونه مشکل بازی رو اجرا کنی
    بازم امتحان کن به امتحانش می ارزه خدایی خیلی توپه×!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

اره میتونی بازی کنی ولی فکر میکنم اگه Ram رو نیم گیگ یا یک گیگ افزایش بدی بهتر Run شه به هر حال برای بازی های بعدیتم به مشکل بر نمیخوری ولی در کل با این سیستم میتونی بازی رو به طور کامل Run کنی و به مشکل بر نمیخوری اگه تمام item های تنظیمات گرافیکم high کنی به مشکل بر نمیخوری شاید یه نمه بازی سنگین اجرا بشه ولی فکر کنم رو حالت معمولی خودتش راحتو بدونه مشکل بازی رو اجرا کنی
    بازم امتحان کن به امتحانش می ارزه خدایی خیلی توپه×!!!!!!!!!
    اگه بتونم رو Medium اجرا کنم که عالی میشه !
    فردا حتما می رم بازیش رو میخرم !

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من وقتی gow رو نصب میکنم اولش فایل های rar هست بعد از اینکه کل فایل رو ریخت میرم که نصبش کنم و وقتی autorun می یاد نمی تونم مسیر رو تعیین کنم و بازی فقط تو درایو c نصب میشه اشکال از چیه بعد میرم که بازی رو از دسکتاپ اجرا کنم این پیغام رو میده
    pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application
    بعد از اینکه ok رو میزنم هیچی نمیشه مشکل از کجاست
    بعد میرم به شاخه ی c:\program file\microsoft games\gears of war\binaries بعد اونجا یه فایل با نام wargame-g4wlive هست وقتی اونو میزنم صفحه سیاه میشه و یه message میده ok میکنم و ارم اولیه بازی میاد ولی از بازی خارج میشه مشکل از کجاست
    میدونی من هم اول این مشکلو داشتم ولی نتونستم به مشکلم پی ببرم و مجبور شدم win رو عوض کنم و فکر هم میکنم به احتمال زیاد winam خراب بود عوض کردم درست شد بعد اون ارورر دومی که میگی میده pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application این ارورر برای Crack هست یه فایل تو پوشه Crack بازی وجود داره به نام Setup.exe اونو تو مسیر اصلی بازی کپی کن به احتمال زیاد مشکلت درست شه ولی سعی کن از win های دست کاری نشد استفاده کنی .

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میدونی من هم اول این مشکلو داشتم ولی نتونستم به مشکلم پی ببرم و مجبور شدم win رو عوض کنم و فکر هم میکنم به احتمال زیاد winam خراب بود عوض کردم درست شد بعد اون ارورر دومی که میگی میده pleas insert the correct dvd -Rom,click ok and restart the application این ارورر برای Crack هست یه فایل تو پوشه Crack بازی وجود داره به نام Setup.exe اونو تو مسیر اصلی بازی کپی کن به احتمال زیاد مشکلت درست شه ولی سعی کن از win های دست کاری نشد استفاده کنی .
    دستت درد نکنه NEC666 ولی منظور از win چیه همون ویندوزه یا چیزه دگه است در ضمن من اگه بازی رو که مال شرکت دیگه است مثل سرزمین بگیرم نصبش کنم چطوره یا مال همین p30world چه جوره
    Last edited by joey jordison; 22-11-2007 at 00:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •