قيمت هاشون با هم فرق ميكنه كدوم يكي گرونتره....
قيمت هاشون با هم فرق ميكنه كدوم يكي گرونتره....
قیمت هاش رو ندارم.
ولی بایستی حدود هزار دلار باشند.
البته خیلی مدل های دیگه هم هست که اونها رو هم سعی می کنم براتون بزارم.
سلام دوستان این هم مشخصات گوشی w580...
تاريخ توليدمارچ 2007 ا
بعادطول : 99 ، عرض : 47 ، ضخامت : 14 ميليمتر
وزن94 گرم
حافظهداراي كارت حافظه 512 مگا بايت ، ( Memory Stick Micro ( M2 - 12 مگا بايت حافظه اشتراكي
دوربین2 مگا پيكسل ، 1600 × 1200 پيكسل ، ويدئو
باطری9 ساعت در حال صحبت
Last edited by Consul 141; 21-03-2008 at 15:24.
w580 رو هفته پیش یکی از اشنایان توی شیراز خرید 240.000.
گوشی افتضاحی هستش چون بعد از دو ماه تمام دکمه هاش ترک می خوره.
متاسفانه دوربین این گوشی افتضاح وقتی خود اریکسون گوشی با دوربین 5 میزنه نباید از دو (اون هم بدون فلاش)توقع خاصی داشت.
از نظر ظاهر خیلی قشنگ و به هر حال وقتی از زیبایی گوشیی لذت میبری باید یک سری مشکلات مثل ظریف بودن رو تحمل کنی
سلام من 4 روز پیش یه گوشی سونی اریکسون مدلw580 خریدم هر وقت باهاش بلوتوث بازی میکنم یا هر کار دیگه ای پشت گوشی داغ می کنه و زیاد هم باطری نگه نمی داره مثلا اگه شب شارژ شده با شه تا ساعت 2 بعداز ظهر روز بعد باطری داره وباید مجددا شارژ بشه می خواستم بدانم که مشکلی داره و یا طبیعیه؟ با تشکر
ببین دوست عزیز همه میدونن که من اصلا تعصب ندارم و از هر برندی موبایل داشتم غیر از موتورولا.
توی اولویتهای شما همه چیز بود الا ظاهر گوشی.
دبلیو580 گوشی بسیار زیبا و شیکی هستش که صدای متوسط اما با کیفیت داره اسپیکرش پشتش قرار داره.و دارای دوربین معمولی 2 مگاپیکسلی بدون فلاش هستش.
سیستم عامل نداره .صفحه کوچک و با کیفیتی داره.
فکر کنم واکمن 2 باشه.رابط کاربریش دقیقا مثل سایر گوشیهای سونی اریکسون هستش.
توی هندسفری مثل سایر گوشیهای واکمن سونی اریکسون خوب هستش.
کیبوردش مثل اس500 هستش در صورت استفاده غلط یعنی با ناخن و محکم فشار بدی پس از مدتی ترک برمیداره.
از حالت اسلایدش بگم که رضایت بخش نیست و زیاد روان نیست و خوب باز نمیشه.(با مقایسه بین ان81/دی900 و یو600)
وقتی من برای اولین بار این گوشی رو دیدم 330 تومان و ازش خیلی خوشم اومد.و الانم دقیقا نیمدونم چه قیمته حدود 240 هستش.
گوشی جدیدی هستش و حدود 5-6 ماه به بازار اومده.
-=-----------------------------------------------------
کارآیی نسبت به قیمت:
به نظر من اگه زیبایی و جدید بودنش رو در نظر بگیری یه جورایی می ارزه اما از نظر کارآیی اصلا و به هیچ وجه به قیمت نمی ارزه و قیمت واقعی این گوشی باید حدود 200 تومان باشه.
چون توی این رنج قیمت گوشی شاخی مثل 5700 قرار داره
در مورد اینکه اون دوستمون گفتش که 5700 قیافه نداره به نظر من نه که خوشکل باشه چون خودم به قیافه اهمیتی میدم اما متوسط هستش.
اما برتری های 5700 نسبت به دبلیو580:
1-سرعت بالاتر:
نگید که این سیستم عامل داره سرعتش پایینه من سابقه استفاده از کا800/کا750/دبلیو610 دبلیو950 و یو600 و دی820 رو داشتم که سرعت 5700 خیلی بالاست.
2-سی پی یو 369 که قویترین سی پی یو نوکیا هستش و میزان رم بالا فکر کنم 96 باشه که دلیل سرعت بالاش هم همینه
3-این یکی از همه مهمتر هستش داشتن سیستم عامل سیمباین 9.2 که این ورژن نیز به سرعت بالای این گوشی کمک کرده و خیلی خیلی با ورژن های قدیمی از نظر سرعت فرق داره.
من الان کلی نرم افزار نصب کردم که اصلا نمیتونم با جاوا کار بکنم.برنامه های پخش صوتی و تصویری برنامه های کاربردی و ...فکرش رو بکن تو با برنماه ی core player میتونی فایلهایDAT رو پخش کنه.
گوشی حداقل باید سیستم عامل داشته باشه یه بار با گوشی که دارای سیستم عامل هستش کار بکنی میفهمی که یعنی چی.گوشی باید انعطاف داشته باشه و با نصب نرم افزارهای مختلف کارآیی گوشیت بسیار بالا میره
4-صداش حدود 15درصد از دبلیو850 بلندتره توی اسپیکر
5-کیفیت صدایی که این گوشی داره حتی غول سونی اریکسون یعنی دبلیو950 نداشت.مگاباس واقعی در اسپیکر.باس بسیار خوبی داره.دارای دو اسپیکر با صدای استریو و فراگیر
6-صفحه نمایش با کیفیت و بزر 2.2 اینچ (دبلیو580 فکر کنم 1.9 اینچ باشه)با 16 میلیون رنگ
7-فیلمبرداریش زمین تا آسمون با دبلیو580 فرق میکنه با کیفیت QVGA میگیره اما سونی اریکسون QCIF میگیره که بدترین کیفیت فیلمبردرای بین تمام گوشی هاست.
دوربینشون هر دو تقریبا مثل همه اما 5700 فلاش داره.
برتری دبلیو580 نسبت به 5700:
1-صدای بهتر در هندسفری 5700 صداش از نظر بلندی توی همون مایه هاست اما یه نمه باسش کمتره در عوض صداش شفافتره
2-زیبایی
3-کشویی هستش اما اسلایدش جالب نیست
4-کوچک تر بودن
5-شارژ باتریش حدود 20 درصد بیشتره.به اون اعداد که توی ج س م ارنا بود توجه نکنید باتری 5700 واقعا خوبه.دبلیو580 به خاطر اینکه سیستمش ضعیفه و سی پی یو خفنی نداره و صفحش فاقد 16 میلیون رنگه اون باتری براش کافیه اگه باتری دبلیو580 روی 5700 بود که شارژش به یک ساعت هم نمیکشید
از نظر قیمت هم هر دو در یک حد هستند تا یک ماه پیش 5700 قیمتش 240 بود الان به خاطر تعطیلات بالا رفته و حدود 270 شده.
دبلیو580 هم تا یک ماه پیش حدود 250-60 بود.
حالا هر کسی میفهمه که 5700 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)