اينم دسكتاپ من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم دسكتاپ من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم این برنامه را از یه سایت خارجی گرفتم و نصب کردم (v0.23c)
حالا که پاکش کردم هر وقت گوشی رو خاموش میکنم وقتی روشن میکنم موقع بالا اومدن میپرسه gdesk taskman
رو نصب کنم چه تایید کنم چه رد کنم دوباره که گوشی رو روشن میکنم روز از نو روزی از نو.
چیکار کنم؟
ممنون
برنامه رو اجرا كن.
برو در حالت Desgin
بعد يه برنامه رو add كن
روي برنامه اي كه اضافه كردي كليك كن و گزينه set icon رو انتخاب كن و يه دونه از اين آيكنها رو براش بزار.
شما یکبار دیگه برنامه رو نصب کن دوبار Unistall کن احتمال 90 درصد درست میشه.
این برنامه در مموری باقی مانده بخاطر این پیغام میده.
نرم افزار فارسی Gdesk
از اینجا میتونید دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی نتونست بگه براش بفرستم
گوشي من هم يه مدت همين مشكل رو پيدا كرد و بايد بدونيد كه اين مشكل نه تنها در مورد اين برنامه بلكه در مورد تمام برنامه هايي كه آنيستال ميكنيد پيش مياد ميگيد نه امتحان كنيد و يك برنامه ديگه رو هم آنيستال كنيد....
و هيچ راهي نداره جز اينكه رم و مموري گوشي رو با هم فرمت كنيد البته گوشي من w950 است و همونطور كه ميدونيد رم 4گيگ داخلي داره و هر كاري ميكردم در خود گوشي فرمت نميشد و با هزار نظر و نياز و ترس از خراب شدن مموري اونو با ويندوز فرمت كردم و خوشبختانه مشكل رفع شد و هيچ اتفاق خاصي هم برا گوشي رخ نداد اميدوارم با اين راهنمايي مشكلتون رفع بشه...
خبرشو حتما بده...
نميخواد كل مموري رو فرمت كنين.
فقط كافيه اطلاعات داخل پوشه هي سيستمي رو پاك كنين.
براي اين كار توي مموري كارت رفته(از طريق كامپيوتر) و اين داخل اين پوشه ها رو پاك كنيد:
(privateوresourceوSystemوsys)
اين كار شدني نيست چون وقتي اين مشكل پيش مياد نميشه فايلهاي سيستمي رو پاك كرد و همونطور كه گفتم حتي با گوشي هم نميشه مموري رو فرمت كرد و تنها راهش فرمت با ويندوز است.......
سلام.دوستان با این برنامه میتونین MainMenu رو هم اضافه کنین به صفحه ی اصلی؟؟؟من پیدا نکردم.
ممنون
چرا اين كار شدنيه.
من خودم اين كار رو كردم البته با ويندوز.
در ضمن اين مشكل وقتي پيش مياد كه برنامه درست uninstall نشده باشه يا اينكه گوشي رو آپديت كرده باشي.
و با اين حرف كه هر وقت برنامه رو uninstall ميكني و اينجوري ميشه مخالفم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)