اما اینکه آنتی ویروسی هر تهدیدی رو بلافاصله پاک کنه مشکل از شماست چون اختیارات تامی به آنتی ویروس دادید
اگه واقعا حرفه ای بودید این حرف رو نمیزدید چون آنتی ویروس همانند موم در دست حرفه ای ها شکل میگره
و تمام عملکرد اون به دست کاربر حرفه ای تعیین و تفسیر میشه
اما برعکس کاربران غیرحرفه ای چون موم در دست آنتی ویروس قرار میگیرند
آنتی ویروسی چون کسپرسکی در حالت تنظیمات پیش فرض کاملا مطیع کاربر هستش
و چنانچه تهدیدی رو مشاهده کنه از شما در مورد تهدید اظهارنظر میکنه نه اینکه خودش بلافاصله پاک کنه
موفق باشید
دوست عزیز من میدونی تا حالا من چند تا ویروس نوشتم . یا میدونی تا حالا برای این همه ویروس ایرانی چقدر انتی ویروس نوشتم . من اصلا در این مورد نمی توان با شما بحث کنم . من تمامی تنضیمات انتی ویروس ها را به جرات می توان بگم که بیشتر از شما بلدم
وقتی نود 32 بدون هیچ تنظیم خاصی می تونه بفهمه که فایل ویروس نیست . ولی بقیه باید تنضیمات خاصی اعمال کنی .این خودش می تواند بیانگر تفاوت فاحش باشد. هیچ میدونی سرعت اسکن نود 32 در حدود 17 مگ در ثانیه هست ولی کاسپرسکای 3 مگ در ثانیه.
شما در سخنانتان فقط به تهدید و پاک کردن و اینجور مسائل پرداختین . هزار بار گفتم این دلیل خوبی نیست هر انتی ویروسی بیشتر هشدار داد خوبه ؟
انتی ویروس ها ویروس ها را به چند صورت شناسایی می کنند از طریق Signatures که بحث مفصلی هست . دیتا بیس نود 32 Signatures های اون هست که موقع اپدیت هم قابل مشاهده است _ شناسایی کد های مخرب ( بحث پروسس ها هم هست + هوش مصنوعی) _ تغییرات در رجیستری _ چیزهایی که injection دارن یا تکثیر میشن و ...
اما مشکل ناد32 اونجاست برخی از این ویروس ها رو قادر به پاک سازی نیست و من هم دلیلش رو نمیدونم
دلیل اینکه نمی تونه پاک کنه ولی میشناسه چون هوش مصنوعی داره و چون تو دیتا بیسش نیست، نیست
بعضی از ویروس ها پروسس های پدر و فرزند دارن . 2 _ ویروس خودشو به عنوان یک سرویس ویندوز معرفی کرده _ پروسه ویروس درگیر هست (هنوز به طور کامل کیل نشده ) 3 _ طرف اومده تو یه تایمر هی ویروس را کپی می کنه و اجرا می کنه و ....
شما وقتی دیدید انتی ویروس نمی تونه پاک کنه . باید ویروس را Monitoring کنید (مثلا با Procrss explorer و Autoruns ). و خودتون به پروسس یا سرویس ویندوز خاتمه بدین .
من خودم ویروس هایی را دیدم که اصلا هیچ انتی ویروسی نمی تونه پاکش کنه . کاربر باید دلیل اینو بدونه . عیب از انتی ویروس نیست
آنتی ویروس وظیفه اش فقط شناسایی است . دیگه پاک کردن اولویت اخر هست . خودت باید جلوگیری کنی و حتی پاکش کنی
آویرا حتی در تست هوش مصنوعی از ناد32 پیشی گرفته که با گفته شما مبنی بر نادان بودنش مقایره
برای کسی که تو سیستمش داره برنامه می نویسه یا برای کسی که یک Reverser هست این انتی ویروس از ویروس هم بد تر هست .
مثلا من یه برنامه File Binder نوشتم که نود 32 مثل یک انسان میدونه که ویروس نیست ولی اگر بخواد کاری انجام بده که خلاف انتظار هست جلوی ان را میگیرد . ولی کاسپر و بقیه بلافاصله بهش گیر میدن .
اینم لینک برنامه ای که نوشتم با انتی ویروستون تست کنید . ببینید هوش مصنوعی یعنی چی ؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب برای یه تایپیست بهتره آویرا نصب کنه . چون هیچی تو سیستمش نداره . وخیلی افراد چون سی دی و فلش دیسک میارن بهشون و این افراد معنی ویروس را نمی دونن بهتره آویرا نصب کنن. هر چیزی دید خوب یا بد حذف کنه
من یه بار یه پروزه ای کار کرده بودم با ویژوال بیسیک فابل اگزه و چند تا dll ام را پاک کرد . بلافاصله .
طرف هم به من میگفت اقا چرا میخواستی ویروس بیندازی تو سیستم من . منم میگفتم بابا اینا ویروس نیستن . ولی چون نادان بود مثل انتی ویروسش حرف منو قبول نداشت
کاسپرسکای هم برای یوزر های معمولی که گیم بازی می کنن و فیلم تماشا می کنن . سی دی رایت می کنن و ... خوبه . چون این افراد هم به اندازه کافی مهارت ندارن تا بدونن چگونه باید با ویروس مقابله کرد و ویروس را شناخت. با کاسپر امنیتش خوبه
برای کسی که همیشه تو اینترنت هست . برنامه نویسی می کنه . با انواع برنامه های تخصصی کار می کنه . سرعت واسش مهم است . و سررشته داره از ویندوز بهترین گزینه نود 32 خواهد بود بدون شک
در پایان هم بگم که من اصلا چیزی سرم نمیشه از کامپیوتر و غلط بکنم من حرفه ای باشم و کوچیک همه دوستان هستم . فقط میخوام هیچ موقع چیزی را تحمیل نکنن
تو این تاپیک هم نظر من اینه از یک انتی ویروس استفاده کنید . از دوتا نه. امنیت با کمیت رایطه مستقیم نداره با کیفیت رابطه مستقیم داره