تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: how can i write beauty address

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

we can discuss it after you learn English compeletly because this language is more dificult
    that everybody thinks .it may last more than n year .

good answer ... most of the people never really get to those "accent selecting" levels ... try to be one ...

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض what's the name of this software in English

hi
    please look at this page
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    do you know about that? do you know about its original name? i'd like to have it. help please

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

What do you mean by what the name is?? It's written what it is and about the function I don't have any information,
    In my opinion all softwares can help if only the users want to learn and try to learn

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

i think it has been translated. so, i'm looking for its original

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض Introduce useful sources to learn English

سلام دوستان گرامی !

خیلی وقته که می خوام زبان رو به ور جدی شروع به خوندنش کنم ! اما تا حالا که هیچ کاری نکردم ...
    من نه می خوام کلاس برم و نه اینکه اینترنتی و الکترونیکی باشه ! البته به عنوان مکمل قبول دارم اما چون می دونم اگه این جوری باشه خیلی بهش دل نمی دم واسه همین از دوستان عزیز شدیدا درخواست دارم که بگن بهترین راه برای من برای خوندن زبان چیه با توجه به خط بالا !
    چه منابعی ؟
    چه منابع معتبر و ادامه دار و خوب و کاملی برای این کار هست ؟
    یه چیز دیگه چون یلتز و تافل هم در نظر داشته باشی ن چوم باید بگیرمشون
    در ضمن از گرامر هم خیلی به کارم نمی یاد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    ببخشید آیا برای رشته تخصصی خاصی مد نظر دارید؟ (مثلا تخصصی کامپیوتر و ...)
    ثانیا در حال حاضر چه سطحی هستید؟
    بنده خودم آموزش زبان تل می مر (ورژن جدید) را گرفتم عالیه (3 تا دی وی دی )
    یعنی برای من که مبتدی هستم عالی بود البته نظرا فرق می کنه ولی من می گم یه شاهکاره
    اگه گیر آوردی که بهتر . من خودم از همین سایت پی سی ورلد خریدم 9 هزار تومن اگه از خودم بخری ارزون تر بهت می دم (از همون رایت می زنم )
    راستش من وتو مثل همیم منم شدیدا دنبال منبع هستم . ولی این یکی عالیه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دوستان عزیز،توجه کنید که فارسی نوشتن در بخش زبان ممنوعه!!!!!!!!!!!

Dear friends.
    I should warn you that writing persian is forbidden in this room, I'm so sorry to tell you that this topic will be closed soon.
    In my opinion if you want to learn English basically and very well,you have to attend Daily English classes or at least hire a private English tutor to teach you English. You should be in the place that people speak English so that you'll learn it much better. Watching movies carefully. writing all your notes and diaries in English will be a great help.
    And about grammar , I should say that without grammar you can't learn anything. It's right that they don't have grammar tests in Toefl or Ielts, but you have to know grammar in order to write and speak correctly.

Participating in the topic of this room and write and read at least 2 sentences in English will be a great help to improve your English.

you should expand your vocabularies by reading and listening all the time.

Wish you luckl

برای اینکه کار شما عزیزان راه بیفته فارسی توضیح می دم ..چون فکر نمی کنم انگیلیسی نوشتن من زیاد به دردتون بخوره ( متاسفم که باید این تاپیک را به زودی پاک کنم )

باید بگم که برای یادگرفتن زبان به صورت اساسی (اگه واقعا اساسی مورد نظرتون هست ) کلاس زبان بهترین راه حله، و بهترین آنها هم کلاسهای هر روز در هفته یا سه روز در هفته هست. شما باید در محیط یادگیری زبان باشید تا یاد بگیرید و کتاب و نوار به نظر من کمک خاصی نمی کنه. فیلم دیدن هر روز و بسیار با دقت تا فهمیدن تک تک جمله ها، نوشتن به زیان انگیلسی (من همیشه توصیم نوشتن کارهای روزانه، نت ها ، یا دفتر خاطرات به زبان انگیلیسیه) ، بسیار مفیده

باید بگم که گرامر اصلی ترین پایه زبانه و شما بدون دونستن گرامر امکان نداره بتونید در امتحان تافل یا آیلتس نمره خوبی بیارید، درسته تست گرامر نداره، ولی برای صحیح حرف زدن و صحیح نوشتن (حداقل کاربرد زمانهای مختلف ) گرامر بسیار لازمه
    در ضمن اگه می خواین نه کلاس برین، نه اینترنتی باشه نه اکترونیکی می تونم بپرسم، پس می خواین چی کار کنین؟؟؟؟؟
    شرکت کردن در همین تاپیکهای بخش زبان و نوشتن و خواندن روزانه 2-3 جمله انگیلیسی ومی تونه خیلی مفید باشه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    ببخشید آیا برای رشته تخصصی خاصی مد نظر دارید؟ (مثلا تخصصی کامپیوتر و ...)
    ثانیا در حال حاضر چه سطحی هستید؟
    بنده خودم آموزش زبان تل می مر (ورژن جدید) را گرفتم عالیه (3 تا دی وی دی )
    یعنی برای من که مبتدی هستم عالی بود البته نظرا فرق می کنه ولی من می گم یه شاهکاره
    اگه گیر آوردی که بهتر . من خودم از همین سایت پی سی ورلد خریدم 9 هزار تومن اگه از خودم بخری ارزون تر بهت می دم (از همون رایت می زنم )
    راستش من وتو مثل همیم منم شدیدا دنبال منبع هستم . ولی این یکی عالیه
    سلام دوست عزیز ! چه رشته ای تخصصی تر از زندگی ! در غیر اینصورت نه برای کار به خصوصی نمی خواهم !
    فکر می کنم در مورد خط آخر حق با شما باشه ! منم دقیقا دمباله همینم اما باقی قضایاش مربوط به خودمونه!

برای اینکه کار شما عزیزان راه بیفته فارسی توضیح می دم ..چون فکر نمی کنم انگیلیسی نوشتن من زیاد به دردتون بخوره ( متاسفم که باید این تاپیک را به زودی پاک کنم )

باید بگم که برای یادگرفتن زبان به صورت اساسی (اگه واقعا اساسی مورد نظرتون هست ) کلاس زبان بهترین راه حله، و بهترین آنها هم کلاسهای هر روز در هفته یا سه روز در هفته هست. شما باید در محیط یادگیری زبان باشید تا یاد بگیرید و کتاب و نوار به نظر من کمک خاصی نمی کنه. فیلم دیدن هر روز و بسیار با دقت تا فهمیدن تک تک جمله ها، نوشتن به زیان انگیلسی (من همیشه توصیم نوشتن کارهای روزانه، نت ها ، یا دفتر خاطرات به زبان انگیلیسیه) ، بسیار مفیده

باید بگم که گرامر اصلی ترین پایه زبانه و شما بدون دونستن گرامر امکان نداره بتونید در امتحان تافل یا آیلتس نمره خوبی بیارید، درسته تست گرامر نداره، ولی برای صحیح حرف زدن و صحیح نوشتن (حداقل کاربرد زمانهای مختلف ) گرامر بسیار لازمه
    در ضمن اگه می خواین نه کلاس برین، نه اینترنتی باشه نه اکترونیکی می تونم بپرسم، پس می خواین چی کار کنین؟؟؟؟؟
    شرکت کردن در همین تاپیکهای بخش زبان و نوشتن و خواندن روزانه 2-3 جمله انگیلیسی ومی تونه خیلی مفید باشه
    موفق باشید
    از شما مدیر گرامی هم بسیار سپاسگذارم !
    تمامی حرفاتون رو قبول دارم اما به این دلیل گفتم که نمی خوام اینترنتی یا الکترونی باشه چون به اینترنتش وکامپیوتر موقتا دسترسی همیشگی ندارم و دلیله دیگه اینکه با روش کاغذ و قلم راحت ترم همین !

می تونید پاک کنید !

داره خودمونی میشه kasparov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    corona

پيش فرض

I should say that without grammar you can't learn anything. It's right that they don't have grammar tests in Toefl or Ielts, but you have to know grammar in order to write and speak correctly.
    Hi
    As I saw TOEFL PBT, it has grammer test so please be carefull about informing other
    Last edited by kasparov; 29-02-2008 at 07:47.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

Hi
    As I saw TOEFL PBT, it has grammer test so please be carefull about informing other
    Toefl PBT is rarely taken , so we generally talk about IBT, and if you have read his sentences completely, he had mentioned that he didn't need grammar, so from this sentence you can understand that he meant IBT version
    Thanks

take a closer look at your dictation mistakes:
    Grammer ---->Grammar
    carefull ---->careful

Good luck

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •