cyber shot نوع لنزی هست که روی این گوشیها گذاشته و دوربینهای sony هم از این لنز استفاده میکنن برای بهتر کردن کیفیت دوربین
cyber shot نوع لنزی هست که روی این گوشیها گذاشته و دوربینهای sony هم از این لنز استفاده میکنن برای بهتر کردن کیفیت دوربین
خير سايبر شات لنز نيستcyber shot نوع لنزی هست که روی این گوشیها گذاشته و دوربینهای sony هم از این لنز استفاده میکنن برای بهتر کردن کیفیت دوربین
بلكه يه تكنولوژي هست
لنز هاي اكثر دوربين هاي سوني كارل زايس هست
سایبر شات یه جور اپشن هست که اجازه میده شما تنظیمات کاملتر داشته باشید.همچنین این امکان رو هم میده
که در شرایط مختلف بتونید تنظیمات شخصی و دستی داشته باشید.
البته بعضا از نوع تزار.لنز هاي اكثر دوربين هاي سوني كارل زايس هست
این چیزی که میگم ربطی به اینجا نداره و خواهشا با تعصب بحث نکنید.اما شما n73 رو ببینین.لنز زایس داره و نور گیری خوب اما تنظیماتش ناقص هست و رنگ هارو طبیعی نمیگیره.
اما به طور مثال ک800 چون سایبر شات هست و میتونید تنظیمات رو به نحو احسن انجام بدید عکس هارو با رنگ
طبیعی تری میندازه.
یادتون باشه هیچ حالت اتوماتیک دوربین نمیتونه مثل تنظیمات دستی عمل کنه.و سایبرشات هم بر همین اصل مبتنی هست.
موفق باشید
هست و رنگ هارو طبیعی نمیگیره.اما k800
من یه هندی کم سونی دارم که هم رو لنزش نوشته
vario - tessar - carl zeiss
بابا تو رو خدا ديگه اين بحثو ادامه نديد... آخه چيزي كه جوابش معلومه چرا هي جواب مي ديد.. هر شركتي يك مارك داره كه بهش ميگن brand و ممكنه كه يكسري مارك هاي جانبي داشته باشه كه بهشون ميگن Sub Brand . علامت تجاري Cyber shot هم نوي sub brand سوني هستش كه براي دوربين هاي ديجيتال انتخاب كرده.و با توجه به اينكه اين ساب برند تونسته خيلي موفق باشه ، حق استفاده از اونو به موبايل هاي سوني اريكسون هم داداه( شبيه واگذاري سرقفلي مي مونه ) تا فروش اين موبايل با تكنولوژي و سابقه درخشان Cybershot ، افزايش پيدا كنه.
خواهش مي كنم ديگه اين تاپيكو ادامه نديد ... چون بحث كاملا واضحيه و فقط بي خودي تاپيك داره ميره پايين
گفتم که.لنز زایس مدل تزار.یه نمونه:من یه هندی کم سونی دارم که هم رو لنزش نوشته
vario - tessar - carl zeiss
ولی خودمونیم دوستمون یه سوال کرد همه رو انداخت به جون هم!
Last edited by solo_88; 31-10-2007 at 10:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)