بابا بیا آروم بگیر .. الان دو تا حرف می زنیم بی ظرفیت بازی در میارن می گن سیاسیه..
شما می گی بازی که توش آمریکا به ایران حمله کنه... چرا آمریکا.. الان کشور خودمون به مردم خودمون داره حمله می کنن اونم به صورت واقعیت. چه نیازی به آمریکا و بازیشون داریم دوست عزیز..
حالا چه حمله ای بهتون می گم...
اینو داشته باش:
چند وقت پیش رفته بودم مخابرات گفتم سلام قربان.. سلام پسرم..
گفتم جناب عرضم به حضورتون فلان رئیس تو تلوزیون اعلام کرد که هر کسی هر اینترنتی با هر سرعتی که بخواد بره مخابرات بگیره.. ما هم اومدین خدمتتون... بیا ببین چی گفت... ما به هیچ عنوان نمی تونیم اینترنتی غیر از dial up به مشترک واگذار کنیم.. گفتش که خبرش باید از بالا و یا شایدم پایین بیاد... گفت چرا خودتون آی اس پی نمی زنین نا قابله 200 میلیون خرج داره... خلاصه بعد از هزار تا اینور و اونور گفتم می تونم با رئیس صحبت کنم ؟
گفتن تشریف ندارن..
.gif)
بعدش یه حرفایی در مورد رئیس زد که دیگه خودت می دونی دیگه..
گفتم جناب ما باید حقمونو از کجا بگیریم ؟ دقیقا گفت از هیچ جا..
رفتم به احمدی نژاد ایمیل دادم گفتم آقای احمدی نژاد شما که انرژی هسته ای حق مسم شماست ما هم داشتن تکنولوژی (حالا نه روز، منظورم 100 سال پیشه) و اینترنت پرسرعت و ماهواره حق مسلم ماست...
به هیچ عنوان به جوابم نرسیدم... خب تو بگو از کجای ایران دفاع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CNN اومد گفت چرا به مردم ماهواره نمی دین.. گفتن که همه دارن استفاده می کنن. کی گفته نمی دیم ؟؟؟ آره جانم..
چی می گی دوست من ؟ به ما امکانات مورد نیاز برای کارهای ضروری رو نمی دن.. می خوای خشک و خالی بسازیم ؟ یچی می گیا!!!!!!!
اوا سیاسی شد که...
دوستان در مورد کلیپی که گذاشتم نمی خواین نظری بدین ؟؟