سلام دوستان عزیزم
حالا که شما اصرار دارید از طریق ریکاوری کنسول هم امتحان کنید خیالی نیست
ولی خواهش می کنم دقت کنید در عین این که بسیاری از مشکلات را حل می کنه گاهی اوقات می تونه خسارات جبران ناپذیری را به شما وارد کنه .
همه مسولیتش به عهده خودتون
کنسول بازيابی امکان انجام وظايف عيب يابی,رفع عيب و بازيابی را برعهده داره .
اما از این امکان که ماکروسافت توی سیستم عامل خودش قرار داده اکثرا زمانی استفاده می شه که سیستم مشکل حادی داره و تعویض ویندوز برای طرف بسیار گران تمام خواهد شد .
به ویندوز های خودمون نگاه نکنیم که تا یه مشکلی پیش میاد اولین کاری که میکنیم تعویض ویندوز هستش.
اما اگه دوست دارید از طریق ریکاوری کنسول هم یه امتحانی بکنید باشه من تا جایی که اطلاع دارم کمک میکنم .
راه دسترسی به کنسول بازيابی استفاده از CD ويندوز XP ميباشد که بايد به اين ترتيب عمل کنيد:
CD نصب ويندوز XP را درون CD-ROM قرار دهيد و کامپيوتر را Restart کنيد . پس از راه اندازی کامپيوتر از طريق CD-ROM , برنامه نصب ويندوز XP شزوع به کارکرده و بعد از مدتی صفحه Welcome to setup می اید .دکمه R را فشار دهيد , با انجام اين کار,صفحه سياه رنگ کنسول بازيابی ظاهر ميشود که از شما می خواهد ابتدا شماره سیستم عامل را وارد کنید
اگه سیستم عامل شما یکی است عدد 1 را وارد کنید سپس از شما پسوورد ادمین را می خواهد اگه برای سیستم خود پسوورد گذاشته اید ان را وارد کنید در غیر این صورت جای پسوورد را خالی قرار دهید و اینتر را بزنید .
شما باید خط فرمان را روی درایوی که میخواهید عملیات را روی اون انجام دهید ببرید .
دستور BOOTCFG /SCAN تمام پارتيشن های هارد ديسک را برای بررسی ويندوز های نصب شده اسکن کرده و نتيجه را نشان ميدهد
دستور chkdsk اين دستور سطح هارديسک را بررسی کرده و نتايج بررسی را نمايش ميده :
[chkdsk [drive:][/P][/R
drive :درايوی که بايد بررسی شود.
P/ : تمام قسمت های ديسک را بررسی ميکند حتی اگر دارای قسمتهای معيوب باشد.
R/ : سکتورهای خراب را مشخص کرده و اطلاعات قابل خواندن را بازيابی ميکند .
در واقع انتخاب این گزینه باعث می شود تا بد سکتور های هارد برطرف بشه
دستور CHKDSK /R خیلی بیشتر می تونه تاثیر داشته باشه .
یه توضیحی درباره دستور chkdsk می دم تا بدونید کارش چیه :
در صورت استفاده از فرمان chkdsk بدون سويچ , درايو جاری بررسی ميشود . برای اجرای فرمان chkdsk به فايل AUTOCHK.exe نياز داريد .chkdsk به طور خودکار محل فايل AUTOCHK.exe را در پوشه راه اندازی پيدا ميکند. اگر اين فايل در پوشه راه اندازی پيدا نشد ,chkdsk سعی ميکند انرا در CD نصب ويندوز پيدا کند و اگر CD نصب ويندوز در دسترس نباشد به محل فايل AUTOCHK.exe برميگردد
از فرمان exit برای خروج از کنسول بازيابی و راه اندازی دوباره کامپيوتر استفاده ميشه .
قبل از این کار انتی ویروس خودتون را غیر فعال کنید .