با نام اصلی Aka curtis Jackson درششم جولای 1976 در محله جامائیکاییهای نیویورک
به دنیا آمد. مادرش یک فروشنده مواد مخدر بود و وقتی که او به دنیا آمد فقط 17 سال داشت. او
وقتی که 50 فقط 9سالش بود، توسط افراد ناشناس کشته شدکه هنوز آنها را پیدانکردن. پدر او نیز قبلا
از مادش جدا شده بود . پس سرپرستی او را به پدر بزرگ و مادر بزرگش دادند . ولی ۵۰ سنت در سن
12 سالگی، در خیابانها شروع به فروشندگی مواد مخدر کرده بودو... ولی او همیشه به Hip hop علاقه
داشت و این علاقه باعث شد که یکی از دوستانش او را به Jam Master Jay از گروه Run DMC معرفی
کند. او مرسدس بنز 400SE خود را که از فروش مواد مخدر خریده بود فروخت و خرج کرد تا بتواند وارد
دنیای رپ شود. در سال 1999 به Columbia Records معرفی شد و آلبوم The power of dollar را
ساخت. در یکی از شبهای ماه آوریل در سال 2000، وقتی که 50 میخواست از خانه مادر بزرگش
خارج شود، توسط شخص نا معلومی 9 گلوله به طرف او شلیک شد. او خودش در این باره میگوید :
هر چیزی که انجام شود، به خود آدم بر می گردد. من در جوانی به مردم شلیک کردم و الان هم به من
شلیک شدومن خوشحملم که زنده ماندم. به همین خاطر، الان 50 همیشه وقتی می خواهد خانه
را ترک کند، یک جلیقه ضد گلوله می پوشد. او در سال 2002 آلبوم Guess who's back را بیرون داد و
او واقعا برگشته بود، به همراه گروهش G-unit که در آن زمان تشکیل شده بود ار 50, Lloyd banks,
Tony yayo که پس از مدتی به علت زندانی شدن Tony Yayo ، Young Buck جانشین او
شد. خوشبختانه بالاخره 50 با Eminem آشنا شد و Eminem او را به استودیوی خود Shady records
برد و از آنجا به استودیوی Dr Dre به نام Aftermath records که بزرگترین استودیوی جهان است. در
آنجا آلبوم Get rich or die trying را ساختند که در فوریه سال 2003 بیرون آمد و 1.5 میلیون کپی در
10 روز اولش در آمریکا فروش کرد و سه آهنگ P.I.M.P ، In Da club و 21 Question جزو بهترین
آهنگهای سال بودند. در سال 2005 هم آلبوم The massacre را بیرون داد