راهنماي Evil4
فارسی بزار دوست من
اگه قرار به انگلیسی هست خودم می توانیم بدون مقاله بازی را یاد بگیریم
عزیز من هدف از این راهنماها یاد دادن بازی نیست. بزارین با یک مثال براتون همه چیز رو روشن کنم.
مثلا شما Splinter Cell Double Agent رو بازی میکنید. یه جاهاییش هست که عمرا بتونید با کمتر از 1 هفته ردشون کنید. مثلا اون جایی که باید یه مکعب رو قفلش رو بشکنه. اما این راهنما بهتون میگه چطور بشکنین. چطور تمام ماموریتهای جانبی رو رد کنید و تازه وقت اضافه هم بیارید.
یه مثال دیگه. این رو به روزتر میگم. بازی Lost Plant رو که دیگه میشناسین. این بازی یه جاهای مخفی تو هر مرحله داره که خب امتیازهای ویژه ای دارن. اما نکته این هست که روی هر نوع سختی که رد کنید جای این مراحل عوض میشه. حالا توی Game Guide این بازی تمام جاهای این مراحل مخفی رو به طور مجزا برای هر درجه سختی گفته. منظورم هم از گفته اینه که با عکس و توضیح کامل. یه دیکشنری ساده داشته باشین اصلا نیازی به زبان نداره.
امیدوارم این پستها براتون مفید واقع بشه.
سلام
دوست عزیزمyoosef_st
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما ,
این تاپیک خیلی عالیه , خصوصا اینکه مطالبش به روز هستند
این اطمینان رو به شما می دهم که ارزش کار شما بالاتر از این تشکرها می باشد و قدر این کار را کسانی می دانند که بتوانند از این مطالب استفاده کنند
باز هم می گم که دستت درد نکند .
فقط حجم فایلها رو بنویسید . . .
ممنون .![]()
منتظر اويل 4 هستيم![]()
کسی نبود جوایم رو بده الووووووووووووووووووووووو وو
صفحه قبل گفتم چه بازی رو می خواهم دوست من ناراحت نشوی اگه برامدنبالش هستی مجکرم اما نیستی حد اکثر یک جواب بده
دوستان عزیز من راهنمایی برای این 2 بازی پیدا نکردم. میدونم که این بازی obskur2 سخت و فکری هست. اما متاسفاه راهنمایی براش پیدا نکردم. همینطور اویل 4. اما باز هم میگردم. شما هم یه کم به روز باشید. اینا حداقل حداقل مال 1 سال پیش هست.
Tomb Rider Legend Game Guide
حجم:12 MB
عکسها:
لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gothic 3 Game Guide
حجم: 7.5 MB
عکس:
لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جيگر من كه خودم چند بار اين بازي رو تموم كردم
براي اين دارم ميگم كه اگه چند تا چيزو از ياد بردم يادم بياد و اگه يه جارو توي بازي نرفتم برم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)