این جمله ای که در مورد دانشگاه دولتی گفتین یعنی چی (یه خورده ابهام داره)؟ یعنی دیگه احتیاجی نیست که ترم اول خودم رو پاس کنم و یه دفعه با ترم دومی ها توی یه کلاس میشینم ، یا باید از بهمن ترم اول خودم رو شروع کنم ؟
این جمله ای که در مورد دانشگاه دولتی گفتین یعنی چی (یه خورده ابهام داره)؟ یعنی دیگه احتیاجی نیست که ترم اول خودم رو پاس کنم و یه دفعه با ترم دومی ها توی یه کلاس میشینم ، یا باید از بهمن ترم اول خودم رو شروع کنم ؟
یعنی از بهمن ماه به عنوان ترم اولی شروع به تحصیل میکنین
خوب با این حساب یه سوال دیگه به ذهنم اومد.
می دونیم هر دانشگاهی اگه ظرفیتش پر نشه ، در تکمیل ظرفیت خواهد بود . با این وجود میتونم نتیجه بگیرم که همه ی دانشگاه ها بدون استثنا ، هم در نیمسال اول و هم در نیمسال دوم دانشجوی ترم اولی دارند؟
که فکر نکنم چنین بیانی درست باشه ! چون توی دفترچه ، تعداد اندکی از رشته ها در نیمسال دوم هم دانشجو قبول می کردند.
یک سوال دارم
من انتخاب رشته نکردم آیا الان میتونم ثبت نام کنم یا نه؟
البته برای دانشگاه پیام نور
لطفا یکی در مورد تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد بگه
چه جوریاس کِی اعلام میشه
کجا؟؟
نه دوست من.
مثلا يك دانشگاهي مثل دانشگاه شريف، دانشگاه تهران، و ... هيچ وقت جاي خالي ندارند كه ترم دوم هم پذيرش كنند، تازه اونايي هم كه ظرفيت پذيرش دارند، بستگي به نظر معاونت آموزشي اون دانشگاه داره كه آيا اصلا دانشجوي جديد لازم دارند يا خير. پس اين كه بگيم هر دانشگاهي كه ظرفيت خالي داره اقدام به پذيرش جديد ميكنه، غلطه.
به طور كلي 90% دانشگاه ها همون موقع انتخاب اول ظرفيتشون پر ميشه. از 10% باقي مونده حدود 7% مربوط به دانشگاههايي هست كه ظرفيت خالي اعلام كردن(و اصولا هم خيلي دانشگاه هاي رده بالايي نيستند) و 3% آخر هم مربوط به دانشگاه هايي هستند كه رشتههاي جديدي رو ايجاد كردن كه به هر دليلي نرسيدن ترم اول اون ها رو اعلام وجود كنند. (تو اين حالت ممكنه اگه شانس بياريد، دانشگاههاي درست و حسابي هم وجود داشته باش، مثلاً دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران، اولين ترمش وروديهاي تكميل ظرفيت رو پذيرش كرد)
فكر كنم شما اصلاً پست هاي قبل رو نخونديد!
کسی درباره ی دوره ی مجازی اطلاعی داره که چجوریه؟!
مجازي يعني آموزش از طريق اينترنت. بيشتر هم رشتههايي هست كه به اون صورت درسهاي آزمايشگاهي و كارگاهي توش نداشته باشه. مثل MBA، IT و نظاير اون. شما در اين حالت كه مشغول به تحصيل ميشيد، استاد از طريق اينترنت آموزشهاي لازم رو براتون ارسال ميكنه و به طور آنلاين هم ازتون امتحان ميگيره.نهايتا ممكنه يك جلسه هم به صورت رفع اشكال كلاس حضوري بگذاره براتون. تا يه حدي شبيه پيام نور هست، با اين تفاوت كه اينجا واقعاً استاد وجود داره و شما هم باهاش در تماسيد.
لازمه كه يه اينترنت ADSLبراي اين دوره ها داشته باشيد. يه رفيقي داشتم توي علم و صنعت ITميخوند به اين شكل. راضي هم بود.
آخرش هم مدرك دانشگاه رو بهتون ميدن، منتها توش درج ميشه مجازي. حالا اين كه چقدر اعتبارش رو قبول دارند، من زياد در جريان نيستم.
دوست عزیز من تمام پستها را خواندم !
ولی شما به کل منظور منو نگرفتید !
من بیشتر جریانات اداری و چگونه اقدا کردنش برام اهمیت داشت که پرسیدم و شما باز طریقه ی محاسبه ی امکان قبولی در تکمیل ظرفیت را توضیح دادید !
ممنون میشم سرع و کامل توضیح بدید یه چند روزی بیشتر باقی نمونده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)