سلام اقا گوشی من 6300 هست و تنظیمات gprs va mms رو هم نصب کردم روز اول می تونستم با اینترنتش کار کنم ولی الان دیگه اصلا علامت E نمیاد و اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چیکار کنم؟ مشکل چیه؟
سلام اقا گوشی من 6300 هست و تنظیمات gprs va mms رو هم نصب کردم روز اول می تونستم با اینترنتش کار کنم ولی الان دیگه اصلا علامت E نمیاد و اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چیکار کنم؟ مشکل چیه؟
دوستان ممنون میشمی یه دانلودر معرفی کنید واسه دانلود توی 6630 می خوام ، کلا فایلهای حجیم که دانلود نمی کنه هیچ ، هر فایلی هم که پسوندش ناآشنا باشه رو هم قبول نمی کنه .
با نرم افزار ياهو مسنجر s60v3 ميشه چت كرد؟
آقا نرم افزاری برای چت برای گوشی 5700 که بشه با اون هم فایل فرستاد و هم فایل گرفت و شکلک های در اون معلوم باشه وجود داره؟
یک دارم من اون شکلک ها رو ساپورت نمیکنه فقط میتونی کدها رو بزنی و کدها رو ببینی امکان ارسال فایل رو هم نداره .
برو اينجا آخرين نسحه مريوط به گوشيت رو دانلود كن.
قويترين مسنجر موبايله. رجيستر هم نميخواد.
تازه فايل هم ميتوني باهاش بفرستي و يا بگيري.كلي امكانت ديگه هم داره.
مهمتر اينكه اطلاعات رو هنگام رد و بدل فشرده ميكنه تا هزينه كمتر بشه.
فكر كنم بايد گزينه Symbian S60 3rd edition رو انتخاب كني برا 5700
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H M R 0 0 7; 13-11-2007 at 09:11.
شما هم بايد اينجا برين و گزينه Symbian S60 3rd edition رو انتخاب كنين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برنامه برای دانلود برنامه موزیک و غیره
مخصوص سري 60کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ممنون دوست عزیز این برنامه رو جدیدترین نسخش که 0.33 هستش رو گرفتم ولی یک بار بیشتر نمیتونی فایل سند کنی باید چکار کنم که نرم افزار از این جالت در بیاد؟
یکم بیشتر نرم افزار جاوا معرفی کنین!!
مثلا دانلود منیجر جاوا نداریم؟ یه نرم افزاراری که حدا اقل بشه باهاش عکس دانلود کرد بزارین ممنون میشم!
با تشكر از معرفي نر افزار من اين نرم افزارو وصل كردم كار مي كرد ولي بعد از گذشت چند ماه يه سر به نرم افزار زدم ديگه كار نكرد نه روي ماهواره و نه نقشه علامت ورود ممنوع ميده بازهم همين نرم افزار رو وصل كردم دوباره همون مشكل آيا اين نرم افزار زمان داره و بايد ريجستر كني ياه مشكل از گوشي منه(K800) لازم به ذكر كه من گوشيمو تو اين مدت مستر ريست هم كردم.
كمك كنيد لطفآً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)