تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: بردهاي گرافيكي كه از طرف شركت Nvidia تاييد شده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

2

مونتاژ کردن با ساخت فرق داره چین از ساخت یک فن هم عاجز هستش حالا بیاد کارت گرافیک بسازه تمام قطعات میره اونجا بعد سر هم میشه تنها هنر چین همین هستش توی تاپیک که چینی نداریم امیدوارم ناراحت نشن
    بیشتر از همه ما باید ناراحت باشیم که همینشم نمی تونیم انجام بدیم در ضمن الان بازار کامپیوتر و قطعات الکترونیکی ایران و حتی دنیا توسط چین احاطه شدن چین الان یه قدرته و ما ؟؟؟؟در ضمن شما نگاه کنین بینین چند تا شرکت تولید کننده کارت گرافیک و مادربرد غیر چینی و تایوانی هستن؟؟؟نمونه Club 3D چند درصد بازار دست Club هست ؟؟؟؟؟ حالا چند درصد دست ASUSهست!!!!

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیشتر از همه ما باید ناراحت باشیم که همینشم نمی تونیم انجام بدیم در ضمن الان بازار کامپیوتر و قطعات الکترونیکی ایران و حتی دنیا توسط چین احاطه شدن چین الان یه قدرته و ما ؟؟؟؟در ضمن شما نگاه کنین بینین چند تا شرکت تولید کننده کارت گرافیک و مادربرد غیر چینی و تایوانی هستن؟؟؟نمونه Club 3D چند درصد بازار دست Club هست ؟؟؟؟؟ حالا چند درصد دست ASUSهست!!!!
    کارت گرافیک تو سرش بخوره وقتی خازن و مقاومت هم چینی باشه باید زار زار گریه کنیم

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

کارت گرافیک تو سرش بخوره وقتی خازن و مقاومت هم چینی باشه باید زار زار گریه کنیم
    این مساله باعث شده بعضی برندها از این قضیه استفاده یا سوءاستفاده ! کنن و رو محصولشون تبلیغ کنن. مثل : خازن های 100% ژاپنی یا 100% امریکایی !

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

Msi گفته كه خازنهاي جديد من روي P35‌ ژاپني هست

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقایون طبق تحقیقات بنده asus یه شرکت آمریکایی بوده که چندین سال قبل از طرف تایوان خریداری میشه دقت بفرمایید که از طرف تایوان نه چین این چین لعنتی مونتاژ میکنه درجه یک ها رو میفرسته واسه اروپا و حتی خود امریکا آشغالاش رو میده تو کشورهایی مثل ما .
    جالب اینجاست من دیروز یه 8800gtx که مستقیما از امریکا خریداری شده بود رو با برند اصلی BFG دیدم که روش زده بود MADE IN CHINA
    من که خیلی تعجب کردم آخه چطوری ممکنه که شرکتی مثل BFG که همه میدونیم امریکایی هستش و همونجا در امریکا فعالیت میکنه تو کشورش جنس چینی با همون برند منظورم BFG رو داره بین فروشنده ها میبینه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقایون طبق تحقیقات بنده asus یه شرکت آمریکایی بوده که چندین سال قبل از طرف تایوان خریداری میشه دقت بفرمایید که از طرف تایوان نه چین این چین لعنتی مونتاژ میکنه درجه یک ها رو میفرسته واسه اروپا و حتی خود امریکا آشغالاش رو میده تو کشورهایی مثل ما .
    جالب اینجاست من دیروز یه 8800gtx که مستقیما از امریکا خریداری شده بود رو با برند اصلی BFG دیدم که روش زده بود MADE IN CHINA
    من که خیلی تعجب کردم آخه چطوری ممکنه که شرکتی مثل BFG که همه میدونیم امریکایی هستش و همونجا در امریکا فعالیت میکنه تو کشورش جنس چینی با همون برند منظورم BFG رو داره بین فروشنده ها میبینه
    امتیاز BFG مال امریکا هست. روی کارت من هم که BFG هست نوشته China ...

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ای بابا ما کی از دست این چین خلاص میشیم خدا میدونه

داره خودمونی میشه sparkle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض NVIDIA Board Partners

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •