ببخشید دوستان یه سئوال :
کسی میدونه توی کرمانشاه از این مدل گرافیک با همون بردی که نوشتم کجا داره ؟
ببخشید دوستان یه سئوال :
کسی میدونه توی کرمانشاه از این مدل گرافیک با همون بردی که نوشتم کجا داره ؟
دوستان سلام
من تمام پستها رو خوندم
منم میخوام یه گرافیک بخرم ولی حداکثر 90 تومن دارم
اول فکر کردم 7300gt بگیرم که دیدم سری 7 خریدش عاقلانه نیست بعد خواستم 8400gs بگیرم که در حد 7300gt هستش که اونم 64 بیتی هستش بعد دیدم 8500gt 256 رو میشه طرفهای 90 گیر آورد حالا هم که دوستان میگند برای گیم مناسب نیست منم فعلا بودجه 8600gt رو ندارم
خوب حالا یه سوال برای آینده که آیا این گرافیک(8500gt) بازیهای فعلی dx10 رو در چه سطحی اجرا میکنه ؟ با سطح high و رزلوشن 1024*768 ؟ - یا نه low در رزلوشنهای پایین تر
ممنون
بای
نه عزيز 8500GT فقط در چندتا بازي نمي توني در حد بالا استفاده كني مشكلي نداري تازه مي توني اوركلاكشم كني بهتر مي شود
8500GTبا اين قيمت همچين گرافيكي خوبه ولي اگر بتوني 8600GT بگيري فكر كنم 130 هم پيدا مي كني
برد MSI يا LeadTek
البته بستگي به سيستمت دارد اگر 1 گيگ رم داري 8500 بگير زياد خرج نكن
دوست من برای بازی الآن دیگه رم 1 گیگ خوب جواب نمیده ! شما بازی Dirt رو دیدی ؟ 2 گیگ رم میخواد !! البته اگه بخوای روون اجرا کنی .نه عزيز 8500GT فقط در چندتا بازي نمي توني در حد بالا استفاده كني مشكلي نداري تازه مي توني اوركلاكشم كني بهتر مي شود
8500GTبا اين قيمت همچين گرافيكي خوبه ولي اگر بتوني 8600GT بگيري فكر كنم 130 هم پيدا مي كني
برد MSI يا LeadTek
البته بستگي به سيستمت دارد اگر 1 گيگ رم داري 8500 بگير زياد خرج نكن
راستی کسی سئوال منو جواب نداد :
توجه داشته باشید که این سئوال اصلا جنبه ی تبلیقی نداره . اصلا اگه کسی میدونه جواب رو اینجا نگه . به پیغام خصوصی من بفرسته .کسی میدونه توی کرمانشاه از این مدل گرافیک با همون بردی که نوشتم کجا داره ؟
بهتون پیشنهاد میکنم کارت point of view gddr3 256mb 8600gt بگیرید . فقط 150 تومن . تاپیک هم درست کردم ولی اشتباهی تو قسمت پردازنده و مین بورد درست کردم که امیدوارم به اینجا منتقل یشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)