فکر نمی خواهد 100 درصد
فکر نمی خواهد 100 درصد
شماره قبلی که خوراک بود، به نظر من یکی از بهترین بازی هایی هست ، که تو دنیا حرف اول رو میزنه ، روز شمار این بازی کی شروع میشه؟
تریلر جدید بازی :
SD......26MB:
HD.......72MB:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سومين بازيي بود كه وقتي كامپيوتر خريدم بازيش كردم ، واقعا محشر بود . يادش بخير
تاپیک بالا میاریــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم
من واقعا با نسخه 1 این بازی حال کردم
همون سالی که منتشر شد گرفتم (سال 40-42 بود) و تمومش کردم و حدود 10-15 باری تا حالا تمومش کردم ( چه بیکاری بودمااااا
) بخاطر اینکه سیستم قدیمی بود و بازی جدید نمیتونستم نصب کنم
بازیش حرف نداشت ، گرافیکش تو اون دوره خدا بود
امیدوارام نسخه جدید هم با گرافیک خفن امروزی و یه داستان عالی ساخته شه
خبر جدیدی نشد از تاریخ عرضه؟![]()
من اون وقتها خيلي به اين بازي علاقه داشتم و دومين بازي بود كه بر روي كامپيوترم اجراش كرده بودم اونم با دوبله فارسي كه واقعا محشر بود. خيلي جاها هم ترس شديدي بهم دست ميداد. اسلحه هاش هم خيلي مدرن و جالب بودند با اينكه داستان بازي در جنگ جهاني دوم رخ داده بود ولي چيز هاي مدرني تو ش بود. مثلا اون روباتهاي غول پيكر و يا اون اسلحه الكتريكي. خلاصه بگم اون موقع بهترين بازي همين ولفنشتاين بود. اميدوارم اين يكي هم يه شاهكار از اب در بياد.
راستي داستان در مورد چي هست؟
Last edited by soliman; 12-11-2008 at 21:05.
اولين گيمي كه تو پي سي بازي كردم قلعه ولفنشتاين بود كه اون موقعها خيلي حال ميداد . اين بازي رو ده بيست باري به آخر رسوندم .
تو مرحله زامبيها يه جايي بود كه پل زير پات فرو ميريخت . ساعت 2 شب بود كه به اين پل (راهرو ) رسيدم كه يه دفعه خراب شد و من هم كه ترسيده بودم با صندلي دو سه تا غلت زدم ...................
جالبه !!!
بنظرم اکثرا همین حس و حال رو داشتن تو بازی ( البته تو جاهای مخصوص خودش... )
منم چند جای بازی یکم شوک وارد شد بهم... یکیش تو x-lab وقتی داشتم از راهرو میرفتم که اون موجود جسد یه دکتر رو پرت میکنه و شیشه رو میشکونه منم یه متری به عقب پرت شدم ( نصف شب بود )![]()
بازی حس و حال خاصی داشت...بازیش خیلی هیجانی بود
خب بگذریم... بریم سراغ ورژن جدیدش
کسی مشخصاتی ، توضیحی ... چیزی نداره ازش؟
منتظریـــــــــــــم
2 اسکرین شات جدید از بازی:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
سايت xbox360wire.co.uk طي مقاله اي تاريخ انتشار اين بازي رو براي Xbox 360 تاريخ 27 / 3 / 2009 زده . ميشه بهش اطمينان كرد ؟!
اينم لينك مقالش :
xbox360wire.co.uk/2008/12/30/xbox-360-releases-for-2009
جالبه كه براي بيشتر بازيها كه TBA هستند هم تاريخ زده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)