شما میخوای با ویستا مقایسش کنی ؟؟؟
برای یه گوشی موبایل سیمبین سیستم عامل خیلی خوبیه...از جاوا بهتره....باید کار کنی تا بفهمی چیه...
شما میخوای با ویستا مقایسش کنی ؟؟؟
برای یه گوشی موبایل سیمبین سیستم عامل خیلی خوبیه...از جاوا بهتره....باید کار کنی تا بفهمی چیه...
کارم کردیم. از پشت کوه که نیومدیم. چیزی که زیاده گوشی نوکیا
دوست عزیز نداشتن سیستم عامل رئی گوشی مثله این میمونه که بری یک PC خفن بخری؛ اونوقت روش DOS نصب کنی و فقط با این سیستم عامل کار کنی! و بگی Windows یا Linux و .. به درد نمیخوره!
Last edited by shazdeh23; 28-09-2007 at 23:33.
حالا شما هی سنگ Sony Ericsson رو به سینه بزن!
Last edited by shazdeh23; 28-09-2007 at 23:35.
ایول...درست زدی وسط خال...
من نمیگم سیستم عامل بده. میگم سیستم عاملی که زیاد جالب نیست نباشه بهتره. والا UIQ که دیگه اصلا حرف نباید در موردش زد از بس که خفنه.
حالا دیدی بیخودی سنگ سونی ارکسونو به سینه نمیزنم.![]()
توجه توجه
هرکی سیمباین بودن گوشی رو برای همه خوب میدونه معلومه که از هیچی موبایل سرش نمیشه بلکه این اقا رشته اش گرافیک حوصله ی دنگ فنگ ویروسو نداره و فقط دوربینشو میخاد پس جاوا بودن هم بعضی وقتها میشه مزیت شمورد
دوما ال سی دی ان 73 مثل صفحهی ماشین حسابه با یه کم فشار دادن رنگارنگ میشه به نظر من این خودش غیر استانداردی هستش سوما شما فکر میکنید سیمباین بودن بدون قلم نوری فاز میده؟
چهارم وقتی کاور لنز رو تو ان 73 باز میکنی چهار ساعت بعد باز میشه ولی تو کا800 از خیلی کم
و حرف اخر اگه گوشی سیمباین درس حسابی میخای میتونی یه p990 بگیری چون به نظر من به این میگن سیمباین و کیفیت فیلم گرفتنش 320 هستش ولی اگه عکس میخایی کا800 البته p990 هم خیلی خوب عکس میگیره که توی کل 2 مگا پیکسلی های جهان عکسش تکه
این یکی یادم رفت بگم نمیخام درغ بعضیا رو در بیارم ولی خودتون با انصاف بگین جوی استیک کدوم بهتره من میگم ماله کا800
چون قبلا با گوشیهای مثل سونی اریکسون کا750 کار کرده باشی و بعد با ان73 دستت درد میگیره ماله 5700 که سر جاش خود به خود میرقصه![]()
برای سونی اریکسون هیچ خیالی نیست تا به برنامه اجازه ی دسترسی به فایلهای سیستمی رو بدی و چند تا اسکریپت سیمباین براش تعریف کنه خو حتما میدونسته یه چیزی جاوا گذاشته حالا فرض کنید که یکی میخاد از ویدیو سیدی فقط از نگاه کردن به سیدی استفاده کنه چون سیمباین امکاناتو میبره بالا با ید اونم سیمباین کنن
خلاصه مونده به استفاده کردن در ضمن این همه هم که میگین محدودیت نداره بعضی اسکریپتها تو جاوا هم تعریف شدن مثل دسترسی برنامه به بلوتوث مادون قرمز دوربین اسپیکر
فقط تنها برنامه ای که تو سیمباین دیدم امکانش نیست تو جاوا وجود داشته باشه که تو 6600 بود برنامه یه وینمپ که فایلهای ام پی 3 رو میشناسوند یعنی با کلیک روی ام پی 3 وینمپ باز میشد ولی تو جاوا باید بیایی از خود برنامه باز کنی یکی هم ویروس هستش خودتون هم میدونین شاید ویروسی باشه که هیچ انتی ویروسی نشناشه باید گوشی رو فلش کامل کنید برای نوکیا هم بدون دستگاه باکس غیر ممکنه ولی برای سونی اریکسون با کابل معمولی هم میشه
در ضمن یه مزیت که نوکیا داره اگه گوشی رو گم کردی تا چیپست گوشیرو عوض نکردن به راحتی با ورود یه سیمکارت میشه گوشیرو پیدا کرد البته یه پارتی به این گندگی میخاد تا شکایت کنی
ولی اگه کا800 رو گم کردی و یه ادم حرفه ای پیداش کرد هزار تومان میده به یکی از موبایل فروشا میگه اقا ریجستر اینو عوض کن اونوقت تو باید تا اخر عمرت کا800 رو بیخیال شی
Last edited by navid_ice_heart_128; 30-09-2007 at 16:06.
چرا هیچ کی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هستیم دوست من...نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهنمایی کردند...اگر بازم سوالی داری بپرس....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)