متاسفانه آدس و لینکی که دادی کار نمی کنه وسایت باز نمیشه می تونی آدرس رو دوباره بدی؟
متاسفانه آدس و لینکی که دادی کار نمی کنه وسایت باز نمیشه می تونی آدرس رو دوباره بدی؟
اولاْ اینجا فرومه و طرز صحبت شما مناسب فروم نیست.
ثاتیاْ این منبع موثق شما حتی باز هم نمیشه .
ثالثاْ خودتون گفتین توی بلاگ دیدم . درضمن من اگه الان اراده کنم فردا می تونم یک سایت بزنم . هر چی توش توشتم قبوله دیگه ؟ حالا سایت و بلاگ چقدر فرق کردند ؟
رابعاْ شما هنوز چیزی ثابت نکردی که بخوایم خلافشو ثابت کنیم.
خامساْ بنده گوشی قبلیم سونی اریکسون بود خیلی هم ازش راضی بودم . از اکسپریا هم خوشم اومد . خواستم بگیرم اما امنیا بیشتر توجهمو جلب کرد. قبلاْ هم گفتم که اگه قرار نباشه امنیا بگیرم حتماْ اکسپریا می گیرم . هرگز هم نگفتم گوشی بدیه . هرگز هم نگفتم امنیا ازش بهتره . اما گفتم بالاتر از گوشیهای دیگه مثل امنیا هم نیست . دلایلم هم آوردم.
اما شما می گی چون این گوشی سونی اریکسونه . پس هیچ گوشی توی دنیا بهترش نیست و همه گوشیهای دیگه برای رقابت با اکسپریا میان. با اینکه اولین تجربه ویندوز سونی اریکسونه اما بازم هیچ ایرادی بهش وارد نمی دونید . حالا کی داره از روی عقده و تعصب حرف می زنه ؟
تاسعاْ نمی خواستم ایتو بگم خودتون باید متوجه می بودید . که اگه سونی اریکسون طراح پاکت پیسی بود. برای خودش طراحی می کرد. تازه بعد ار اکسپریا کلاْ همکاری HTC و SE به پایان رسید و سونی اریکسون اعلام کرد که پاکت پیسی بعدیش رو HTC نخواهد ساخت و یک شرکت دیگه خواهد ساخت.
ساتعاْ شرکت HTC سالها برای شرکتهای دیگه مثل ّI-Mate و O2 و Qtec و ... پاکت پیسی طراحی می کرده . و همیشه به عنوان یک طراح پاکت پیسی مطرح بوده . برای همین سونی اریکسون طراحی و ساخت اکسپریا رو به HTC سپرد . حالا کدوم منطق و عقل سلیمی می پذیره که همچین شرکتی با این سابقه طراحی گوشیش رو به یه شرکت دیگه بسپاره ؟ آخه چرا باید اعتبار خودشو توی طراحی با این کار ببره زیر سوال ؟ فقط بخاطر اینکه به سایت نا معلوم همچین چیزی نوشته ؟ مشکل ما اینه که هرجا هرچی دیدیم کاری به موثق بودنش نداریم . فقط کافیه خوشمون بیاد سریع اعلامش می کنیم. اگه همچین چیزی بود سابتای معتبر دیگه می ترکوندنش.
مثل این می مونه که بگی شرکت فراری برای ایتال دیزابن ماشین طراحی کرده . با عقل جود در میاد ؟
Last edited by ali_MacBook_Apple; 26-02-2009 at 13:31.
لینک باز نمیشه...
منم این حرفارو قبول ندارم حالا هم زده باشه دلیل نمیشه با هم بحث کنیم...
جناب Ava UK نوع حرف زدن شما خوب نیست... و بیشتر از UK به US میخوره... انگلیسی ها به ادب البته از روی سیاست معروفن..؛
علی جان این اعداد چیه گفتی منم قاط زدم... میزدی 1 و 2 و3 اینا من سوادم کمه سیم هام سوخت6 و 8 رو هم که فاکتور گرفتی (شوخی میکنم بت برنخوره یهو) ؛
زشته ، زندگی ارزش این همه دردا رو نداره.........
سپاس
تو از کی تا حالا تونستی سایت بزن.سایت زدن مگه به همین راحتی هاست. سایت باید اعتبار و بازدید کننده داشته باشه و طرف باید زبان اچ تی ام ال رو بلد باشه. تو که هنوز فرق وبلاگ رو با سایت تا دیروز نمیدونستی ادعای سایت زدن میکنی. اینم سایتی که برات باز نمیشد. خوب بخون.
این سایت و سایتهایی مثل gsmarena,pcworld و بقیه شون که خبری هستند منبع معتبرند و سایت الکی نیستند. HTC نمیاد داد بزنه و به مردم بگه که این گوشی رو سونی اریکسون برام طراحی کرده نکنه خیال کردی همه چیزو به تو میگن. نه جانم اینها پشت پرده کارهاشون رو میکنند و همینکه touch pro 2 بیشتر چیزاش مثل xperia ست همه چی معلومه و حتی اگر منبعی هم نگه میشه اینو فهمید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین 2 شرکت هنوز دارن با هم همکاری میکنند اما صداشو در نمیارن. اصلا به ما چه که سونی اریکسون واسه htc گوشی ساخته یا طراحی میکنه مهم اینه که یه چیز خوب بدن بیرون و ما ازش استفاده کنیم و مثل امنیا نباشه که زرت و پرت باتری خالی کنه و یا گوشی dead بشه بعدشم بندازیش سطل آشغال. الان میای رگ غیرتت میزنه بیرون میگی نه امنیای من اینجوری نشده
خب بالا فهمیدیم مال شما نشده اما مال خیلی ها اینطوری شده و درست بشو هم نیست. کاش سونی اریکسون یخورده هم برای سامسنگ مایه میزاشت و یک گوشی براش میساخت که مشکل باتری و هنگ و مردن نداشته باشه.
![]()
نخست سلام...
بابا شما که میای هر دفعه بدترش میکنی...
سایت زدن به آسونی آب خوردنه برنامه های frontpage یا Dreamweaver دیدی؟ نه کد میخاد نه چیزی مثل اینکه ورد استفاده میکنی یا داری MMS یا ایمیل میزنی خودش کد رو مینویسه...
این لینک هم باز نشد... حالا مگه شما کسی بهتون نگه و برید یه بلاگی که معلوم نیست بلاگه از کجا میفهمی سایت یا بلاگ؟
اونقدرا هم توفیر ندارن 2 تاشون میتونن دروغ بگن ...
i900 هم گوشی خوبیه... همه گوشیا ایراد دارن... مهم اینه که ما آدما ایراد نداشته باشیم و اینقدر ایراد مردم رو به چشمشون نزنیم...
سپاس
انگار شما از خیلی جیک و پیکای شرکتای دیگه خبر داری
چون خودشون اعلام کردن همکاری ندارن . بعد شما می گی دارن
اون سایتتونم احتمالاْ به علت خالی بندیاش بستن چون باز نمیشه . خیلیم جالبه که در حد GSMarena می دونیش در حالی که تاحالا کسی اسمشم نشنیده.
سایت زدنم آب خوردنه جناب عقل کل. کافیه یه بلاگ بزنن یه دامین بهش بدن. ار کجا می خوای بفهمی سایته یا بلاگ ؟
دلیل تشابه اکسپریا روهم با محصولات HTC قبلاْ گفتم . اما خوب انگار خیلی اهل منطق نیستی
حرفای دیگتونم که اونقدر بچه گانست که در حد جواب دادن نیست. امنیا هم آشغاله... اما همین سایتایی که گقتی جزو ۵ پاکت پیسی برتر دنیا معرفیش کردن جالبه که یه آشغالو که جاش توی سطل زبالست اینقدر بهش اهمیت دادن.
کلاْ به علت اینکه هیچ منطقی توی حرفای شما نیست و حرفاتون مناسب فروم نیست بنده پستهای شما رو دیگه جواب نخواهم داد و وقتم رو دیگه با این پستا طلف نخواهم کرد. حالا هرچی دوست داری به امنیا فهش بده تا خوب تخلیه شی![]()
چه باحال ! خوب Xperia رو HTC طراحی کرده دوست خوبم .
امیدوارم این رو بدونی دیگه ! حالا اگر Pro 2 شبیه Xperia ست ، دلیل نمیشه که سونی زده باشه ! چون Xperia رو
هم خود HTC طراحی کرده گوگولیه باهوش !
منبغ :
متن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The next generation of Windows Mobile powered devices by Sony Ericsson presumably won't be HTC-made. Instead, Sony Ericsson will entrust their new smartphone production to a Taiwan-based company called Mobinnova.
خلاصه »
نسلهای بعدی Xperia دیگه توسط HTC ساخته نخواهند شد ( یعنی Xperia توسط HTC ساخته شده ) ؛ این گوشی های توسط یک کمپانی تایوانی که اسمش نوشته شده ساخته میشن ! ( یعنی حتی نسلهای بعدی هم
توسط خود Sony Erricson ساخته نمشند ! یعنی سونی حتی گوشیهای خودش رو هم طراحی نمیکنه ! واسه بقیه طراحی کردن پیش کش )
Last edited by radian; 28-02-2009 at 21:47.
پس Touch dual بوق بود
؟؟
با اجازه ی این دوست خوبم یه چیز بهش اضافه کنم ، اونم اینکه ، قرار بود se برنامه ی شتاب دهنده ی گرافیکش رو خودش بسازه که بتونه از حداکثر قدرت سی پی یو استفاده کنه، مثل اینکه موفق به این کار هم شد.
بی خودی تلاش نکن دوست من ، اگه پستای قبلی منو ببینی متوجه می شی که بارها اینا رو تکرار کردم ، اما این دوستمون با حرفای منطقی قانع نمی شه چون نمی خواد که بشه ، بهتره به این پستها جواب داده نشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)