تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 101

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جامــع مهنــدســی صــنایـــع

داره خودمونی میشه ahkh2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

10

صنایع توی دوره فوق لیسانس 3 تا گرایش داره یکی صنایع- صنایع که قبول شدن توش خیلی سخته و خود بچه های صنایع طرفش می رن اونو بهتره بی خیالش بشید چون خیلی خیلی اتمالش ضعیف غیر صنایع بتونه قبول شه توش به خصوص کهظرفیتش هم کمه که مباحثش هم اصولا ریاضی و همون مهندسی صنایع لیسانس هست که روی درسهای ریاضی وارتر تمرکز کرده

یکی دیگه صنایع - سیستم هاست که خوب این رو جز بچه هیا صنایع خیلی های دیگه هم شرکت می کنند و احتمال قبولی توش خیلی بهتره بچه های ریاضی و برق را زیاد دیدم بیان این گرایش ترکیبی از صنایع و مدیریت می شه و البته خیلی هم دیدم بچه های این رشته وارد مباحث سیستم های فازی و شبکه عصبی و .... بشن . به هر حال این گرایش براتون گزینه خیلی مناسبیه

یکی دیگه هم هست درست یادم نیست اسمشو ولی مهندسی نیست مثلا مدیریت مهندسی صنایع یک چیزی تو این مایه ها که سابقه مدیریتی هم می خواد اونم مباحث مدیریتیش شدید می شه دیگه اسمش دهن پر کن مهندسی نیست اما خوب خوبه دیگه
    اين آخريش خراب كردي دوست من ... اسم اين گرايش مهندسي صنايع-مديريت سيستم و بهره وري هست .
    از پارسال محدوديت سابقه مديريتي حذف شده و تمامي رشته ها مي تونن شركت كنن . اصلا هم ساده نيست شايد قبول شدندش راحتتر باشه ولي مباحث ارشدش به مشكلي صنايع - صنايع هست

در ضمن در گرايش صنايع - صنايع يه گرايش صنايع - مالي هم هم اومده كه بعضي از دانشگاه ها پذيرش مي كنند

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام .میشه بگید که بازار کار این رشته خوب هست یانه؟؟
    من با یک فوق لیسانس صنایع شریف که صحبت کردم گفت که بازار کار خوبی نداره!
    مهندسی صنایع ایمنی صنعتی به نظر شما این گرایشش خوبه ؟؟ لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

پيش فرض

سلام .میشه بگید که بازار کار این رشته خوب هست یانه؟؟
    من با یک فوق لیسانس صنایع شریف که صحبت کردم گفت که بازار کار خوبی نداره!
    مهندسی صنایع ایمنی صنعتی به نظر شما این گرایشش خوبه ؟؟ لطفا کمک کنید
    مطمئنيد ؟؟‌ فئق شريف همچين حرفي زد ...بچه هاي شريف از ترم 2 ميرن سر كار چه برسه به ارشد ها

اين گرايش نسبت به سه گرايش ديگر كارشناسي آسونتره و اگر زرنگ باشيد بازار كار خوبي داره

من يه موردش ميگم اگر وارد اين رشته شديد خودتون بيشتر زمينه هاي كاريشو پيدا ميكنيد

اگر شما دوره هاي استاندارد هاي مربوط به ايمني صنعتي بگذارونيد ميتونيد بسته به تجربه و grade مدركتون ، پروژه هاي چند صد هزاري تا چند ميليوني استقرار استاندارد در كارخانه ها كوچك و بزرگ بگيريد.

باز اگر فيلد كاري مورد علاقه تون بگيد بهتر ميتونم راهنماييتون كنم

4. این کاربر از ahkh2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته باید گفت که بازار کار خوب هست اما تا وقتی که پارتی نداشته باشه هیچ جا نمیتونی استخدام بشی .
    من 6 ماه هست درسم تموم شده ولی الان در جایی کار میکنم که هیچ ارتباطی با مدرکم( صنایع - تحلیل ) نداره . البته دنبالشم که کار متناسب با رشته ام پیدا بشه ولی خوب فعلا نشده دیگه .

6. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

پيش فرض

البته باید گفت که بازار کار خوب هست اما تا وقتی که پارتی نداشته باشه هیچ جا نمیتونی استخدام بشی .
    من 6 ماه هست درسم تموم شده ولی الان در جایی کار میکنم که هیچ ارتباطی با مدرکم( صنایع - تحلیل ) نداره . البته دنبالشم که کار متناسب با رشته ام پیدا بشه ولی خوب فعلا نشده دیگه .
    حرفتون قبول دارم ... پارتي داشتن كه تو هر رشته اي بخوني ولي داشته باشي تمومه

ولي در حالت نرمال احتمال پيدا كار مرتبط واسه مهندسين صنايع بيشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مطمئنيد ؟؟‌ فئق شريف همچين حرفي زد ...بچه هاي شريف از ترم 2 ميرن سر كار چه برسه به ارشد ها

اين گرايش نسبت به سه گرايش ديگر كارشناسي آسونتره و اگر زرنگ باشيد بازار كار خوبي داره

من يه موردش ميگم اگر وارد اين رشته شديد خودتون بيشتر زمينه هاي كاريشو پيدا ميكنيد

اگر شما دوره هاي استاندارد هاي مربوط به ايمني صنعتي بگذارونيد ميتونيد بسته به تجربه و grade مدركتون ، پروژه هاي چند صد هزاري تا چند ميليوني استقرار استاندارد در كارخانه ها كوچك و بزرگ بگيريد.

باز اگر فيلد كاري مورد علاقه تون بگيد بهتر ميتونم راهنماييتون كنم
    منم تعجب کردم ولی فوق لیسانس شریف بود!( دروغ که نمیگم) و اینکه شدیدا به کار نیاز داشت ! (دلیل هم نداره که چون شریف خونده حتما کار گیرش بیاد . !) اگر میشد به خودش میگفتم که بیاد اینجا و اطلاعات بیشتری بده در مورد این رشته ولی ...نمیشه
    منم چون دیدم با رتبه ی بالاتری این مهندسی رو میگیرن (ایمنی صنعتی)گفتم شاید رشته ی جالبی نیست . بعد یکی که صنایع تولید صنعتی خونده بود گفت که در حال حاضر داره کار صنایع تحلیل سیستم ها رو هم انجام میده (در یک کارخانه)یعنی فرق زیادی نیست !
    به نظر من هم شما از کسایی بپرسید که درسشون رو تموم کردن کسی که دانشجو نمیتونه قضاوت کنه
    موفق باشید
    Last edited by new life; 08-12-2009 at 11:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.کسی میتونه تو درس خوندن برای ارشد راهنمایی کنه.مثلا چه کتابایی رو بخونیم،چه آموزشگاهی بریم ،....... کلا برای قبول شدن کسی تجربه ای دار که مارو راهمایی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفتون قبول دارم ... پارتي داشتن كه تو هر رشته اي بخوني ولي داشته باشي تمومه

ولي در حالت نرمال احتمال پيدا كار مرتبط واسه مهندسين صنايع بيشتره
    شما خودتون صنایع می خونید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

پيش فرض

منم تعجب کردم ولی فوق لیسانس شریف بود!( دروغ که نمیگم) و اینکه شدیدا به کار نیاز داشت ! (دلیل هم نداره که چون شریف خونده حتما کار گیرش بیاد . !) اگر میشد به خودش میگفتم که بیاد اینجا و اطلاعات بیشتری بده در مورد این رشته ولی ...نمیشه
    منم چون دیدم با رتبه ی بالاتری این مهندسی رو میگیرن (ایمنی صنعتی)گفتم شاید رشته ی جالبی نیست . بعد یکی که صنایع تولید صنعتی خونده بود گفت که در حال حاضر داره کار صنایع تحلیل سیستم ها رو هم انجام میده (در یک کارخانه)یعنی فرق زیادی نیست !
    به نظر من هم شما از کسایی بپرسید که درسشون رو تموم کردن کسی که دانشجو نمیتونه قضاوت کنه
    موفق باشید
    نميگم درغوغ ميگي كه ولي خيلي بعيده كار گيرش نياد مگه اينكه هيچي نرم افزار بلد نباشه حتي اكسل !!!

بله زياد فرق نميكنه چون بچه هاي توليد و تحليل درسهاي اختياريشون رو ميرن از گرايش مقابل ميگرن ... من كارشناسي توليد خوندم ولي همه واحد هاي گرايش تحليل هم يا پاس كردم يا رفتم سر كلاسش همينجوري

12. این کاربر از ahkh2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

پيش فرض

سلام.کسی میتونه تو درس خوندن برای ارشد راهنمایی کنه.مثلا چه کتابایی رو بخونیم،چه آموزشگاهی بریم ،....... کلا برای قبول شدن کسی تجربه ای دار که مارو راهمایی کنه؟

پسر يا دختر خوب الان چه وقت پرسيدنه !؟‌ 2ماه ديگه كنكوره
    ولي اگه واسه سال بعد ميخواي اول گرايشي كه ميخواي شركت كني بگو تا راهنماييت كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •