تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: معرفی نرم افزار MyProxy برای افزایش واقعی سرعت اینترنت

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض سیستمم هنگ کرد!!

من این برنامه رو نصب کردم...
    سرعت رو واقعا بالا برد
    فیلتر شکن نبود از ------ پیشنهادی hossein84x استفاده کردم
    موجب می شد سیستمم دائما هنگ کنه ! چرا؟ خودمم نمی دونم و در حال بررسی هستم...
    مجبور شدم remove اش کنم
    کسی یه توضیحی داره
    در ضمن بگم من از نسخه کرک نشده استفاده کردم

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

حسین جان سرعتو بالا برد ولی برا من هر چند دقیقه یکبار دی سی میکنه مشکل از کجاست؟
    مال من نسخه کرک شدش است

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستاني كه مشكل دارن پيشنهاد مي كنم استفاده نكنن.
    به هر حال خيلي ها بدون مشكل استفاده مي كنند و بقيه هم احتمالا ايراد از ويندوز يا شايد بقيه نرم افزار هاشون مثل فايروال هست.

من خود مشكل ندرام و نميتونم كمكي بكنم، شرمنده.

داره خودمونی میشه mohsen250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا بد نبود

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

11 اين نرم افزار چه با كرك وچه بدون كرك 30 روزه هستش

سلام
    واقعا از دوستمون حسين جان كه اين نرم افزار رو برامون معرفي كردند ممنون هستم چون در بالابردن سرعت هيچ چي مثل خودش نيست (البته Google Web Accelerato هم بینظیره )
    دوستاني هم كه مشكل دارند يه سري به سايت سازند اش بزنند ببيند كه چه چيزهايي براي نصب اين نرم افزار لازم دارند شايد سخت افزارهايي بخواد كه شما نداريد مثلا اگر CPU شما در حد لازم این نرم افزار نباشه خب معلومه که سیستم هنگ میکنه یا حتی RAm شما یه چیز دیگه هم بگم آی پی که خود نرم افزار در قسمت آی پی میزاره درواقع یک هاست در خود سیستم شما میسازه و یک سرور میشید شما و البته تمام کامپیوترها این خاصیت رو دارا هستند
    در مورد مطلب بالا هم که نوشتم اگه دوستان بر روی آیکون برنامه در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کنند وبر روی
    About MyProxy کلیک کنند میبینند که از شما یک Active password میخواد که بالاش هم نوشته 30روزه هستش و این روباید بگم چون این نرم افزار با اینترنت سر و کار داره اگر هم تازه ریجستر بشه و اکتیو پسوردش هم پیدا بشه بازم این نرم افزار کرک بشو نیست مگر اینکه فکر جدیدی براش بشه مثل دیکشنری بیبیلون که با هزار مکافات کرک میشه
    البته برای من مشکل ریجستر کردن این برنامه وجود نداره چون من هر از 15 الی 20 روز با ایمیجی که از ویندوزم گرفتم ویندوزم رو به عقب بر میگردونم و دوباره نرم افزارهایی که براشون کرک ندارم و 30روزه هستند رو اجرا میکنم
    از همه شما دوستان معذرت میخوام
    یا حق
    Last edited by arash_irani; 05-10-2005 at 07:00.

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

واسه من کا اصلاً جواب نداد!!؟؟!!؟؟

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    واقعا از دوستمون حسين جان كه اين نرم افزار رو برامون معرفي كردند ممنون هستم چون در بالابردن سرعت هيچ چي مثل خودش نيست (البته Google Web Accelerato هم بینظیره )
    دوستاني هم كه مشكل دارند يه سري به سايت سازند اش بزنند ببيند كه چه چيزهايي براي نصب اين نرم افزار لازم دارند شايد سخت افزارهايي بخواد كه شما نداريد مثلا اگر CPU شما در حد لازم این نرم افزار نباشه خب معلومه که سیستم هنگ میکنه یا حتی RAm شما یه چیز دیگه هم بگم آی پی که خود نرم افزار در قسمت آی پی میزاره درواقع یک هاست در خود سیستم شما میسازه و یک سرور میشید شما و البته تمام کامپیوترها این خاصیت رو دارا هستند
    در مورد مطلب بالا هم که نوشتم اگه دوستان بر روی آیکون برنامه در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کنند وبر روی
    About MyProxy کلیک کنند میبینند که از شما یک Active password میخواد که بالاش هم نوشته 30روزه هستش و این روباید بگم چون این نرم افزار با اینترنت سر و کار داره اگر هم تازه ریجستر بشه و اکتیو پسوردش هم پیدا بشه بازم این نرم افزار کرک بشو نیست مگر اینکه فکر جدیدی براش بشه مثل دیکشنری بیبیلون که با هزار مکافات کرک میشه
    البته برای من مشکل ریجستر کردن این برنامه وجود نداره چون من هر از 15 الی 20 روز با ایمیجی که از ویندوزم گرفتم ویندوزم رو به عقب بر میگردونم و دوباره نرم افزارهایی که براشون کرک ندارم و 30روزه هستند رو اجرا میکنم
    از همه شما دوستان معذرت میخوام
    یا حق
    ممنون آرش جان
    من خودم ورژن 30 روزه رو استفاده مي کنم و نمي دونم کرک شده ها چطوراً، اما اگر کرک نشه شايد از نرم افزار هايي که تايمر رو به عقب بر مي گردونن و يا قفل مي کنن بشه استفاده کرد.
    چند تا نرم افزار در اين مورد توي انجمن معرفي شده که شايد به دردت بخوره.

واسه من کا اصلاً جواب نداد!!؟؟!!؟؟
    دقيق تر بگو، نصب نشد يا تاثير نداشت؟

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مرسي حسين جان
    برنامه خوبي رو معرفي كردي سرعتم بيشتر شده

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من چند روزیه ازش استفاده مکنم بدک نیست خوبی اش اینه که خیلی کم دی سی میشم .

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

يه كرك درست و حسابي براش سراغ ندارين؟
    من از اين لينك دانلود كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما loader ش كار نمي كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •