سلام
واقعا از دوستمون حسين جان كه اين نرم افزار رو برامون معرفي كردند ممنون هستم چون در بالابردن سرعت هيچ چي مثل خودش نيست (البته Google Web Accelerato هم بینظیره )
دوستاني هم كه مشكل دارند يه سري به سايت سازند اش بزنند ببيند كه چه چيزهايي براي نصب اين نرم افزار لازم دارند شايد سخت افزارهايي بخواد كه شما نداريد مثلا اگر CPU شما در حد لازم این نرم افزار نباشه خب معلومه که سیستم هنگ میکنه یا حتی RAm شما یه چیز دیگه هم بگم آی پی که خود نرم افزار در قسمت آی پی میزاره درواقع یک هاست در خود سیستم شما میسازه و یک سرور میشید شما و البته تمام کامپیوترها این خاصیت رو دارا هستند
در مورد مطلب بالا هم که نوشتم اگه دوستان بر روی آیکون برنامه در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کنند وبر روی
About MyProxy کلیک کنند میبینند که از شما یک Active password میخواد که بالاش هم نوشته 30روزه هستش و این روباید بگم چون این نرم افزار با اینترنت سر و کار داره اگر هم تازه ریجستر بشه و اکتیو پسوردش هم پیدا بشه بازم این نرم افزار کرک بشو نیست مگر اینکه فکر جدیدی براش بشه مثل دیکشنری بیبیلون که با هزار مکافات کرک میشه
البته برای من مشکل ریجستر کردن این برنامه وجود نداره چون من هر از 15 الی 20 روز با ایمیجی که از ویندوزم گرفتم ویندوزم رو به عقب بر میگردونم و دوباره نرم افزارهایی که براشون کرک ندارم و 30روزه هستند رو اجرا میکنم
از همه شما دوستان معذرت میخوام
یا حق