جلال خان کجا رفتی ؟
بیا چند تا مود خوب بزار.
جلال خان کجا رفتی ؟
بیا چند تا مود خوب بزار.
اقا چرا اینقدر خوره استراتزیک تو ایران کمه؟
بازم شماها گفتم الان تو این تایپیک که در مورد بهترین بازی استراتزیک سال فرانسه شده(ایران ودنیارو نمیدونم)
700-800تا ریختند چرا هیچ کس به این بازیها توجه نمیکنه ؟
من در پاریسم اران چه جوره همه رو به راهن؟![]()
دادا واسه کینگدامس هم مود سراغ داری؟
بنویس دمت گرم...![]()
این بازی برای خودش طرفدار داره ولی خوب دیگه کماقا چرا اینقدر خوره استراتزیک تو ایران کمه؟
بازم شماها گفتم الان تو این تایپیک که در مورد بهترین بازی استراتزیک سال فرانسه شده(ایران ودنیارو نمیدونم)
700-800تا ریختند چرا هیچ کس به این بازیها توجه نمیکنه ؟
من در پاریسم اران چه جوره همه رو به راهن؟
وای فرانسه ای فرانسه توی بازی من نسلش از بین رفته وجود نداره
mardom to france asheghe in jor baziha hastan makhsosan gheshr javan va daneshjo...
chandta mod bego chejory va az koja bayad begiram va koja bayad berizam![]()
مود رو باید از jalal afshar بپرسی من نمیدونم چون ما سرعت بالای داریم نمیتونیم دانلود کنیم
پوزش فراوان از همه بر و بچه ها به خاطر تاخیر (مشغول اتمام کارهای پایان پروژه ای بودیم که شکر خدا تموم شد)
اول از همه عرض کنم سعی می کنم بعضی از اخبار توتال وار رو هم اگه شد براتون بگم چون سگا فوق با ورژن جدید توتال وار یعنی EMPIRE به شدت مشغول کولاک کردنه! البته این بازی هنوز نیومده ولی برای عاشقان توتال وار باید این مژده رو بدم که در ورژن EMPIRE جنگ های دریایی هم هست! خود سگا گفته EMPIRE انقلابی در گرافیک بازی های استراتژی.
اما درباره مودها. متاسفانه الان بهترین مود که ایران رو هم داشته باشه همون Clouds Across Europe که قبلا معرفی کردم. قبل از این مود دیگری هم بود به نام 1180 Kingdom of Jerusalem و داستانش درباره جنگ های صلیبی بود. که با اومدن KINGDOM عملا از رده خارج شد اونم به خاطر کیفیت بالای کمپین جنگ های صلیبی در KINGDOM بود. الان همونطور که قبلا هم گفته بودم 2 مود فوق العاده در حال ساخته شدن هست که نقشه توتال وار رو هم به کل تغییر میده. کمی باید صبر کرد تا مودهای خوب برای MTW بیاد.
اما به جاش کلی مود عالی برای RTW هست. یکی از خوبی های ROME اینه دست ادیتورها واقعا باز هست. امروز یکی از مودهای خیلی خوب ROME رو معرفی می کنم. این مود یه خوبی دیگه ای که داره اینه که فقط 5 مگابای هم حجمش هست! ولی تغییرات جالبی به وجود میاره. از جمله این که نقشه ROME رو به کل تغییر میده و ROME تبدیل میشه به MEDIVAL .
حتی تمدن های موجود هم تغییر می کنه:
نمونه تغییرات اینهاست:
Kingdom of England-built on-julii
Kingdom of France---------scipii
Kingdom of Sicily-----------brutii
Kingdom of Hungary--------thrace
Byzantine Empire-----------Greek cities
Kingdom of Castila---------seleucid
Kingdom of Portugal--------spain
Holy Roman Empire---------senate
Ayyubid Sultans---------carthage
Abbasid Empire------------parthia
Al Mowaheds--------------numidia
Emirate of Tunisia---------armenia
Ottoman Empire-----------pontus
The Mongol Empire--------scythia
Khwarezm Shahdom-------dacia
Scotland & Ireland--------britania
Kingdom of Poland---------macedon
Kingdom of Denmark-------germans
این مود رو می تونید از اینجا دانلود کنید:
چندتا از عکس های اونم اینجاست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من جدا خوشم اومد. خیلی جالب بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی! چندتا مود خوب با حجم کم هم پیدا کردم منتهی کمی صبر کنید تست بشه چون معرفی می کنیم بعد شما هم نصب می کنید و خدای نکرده میزنه یه بلایی سر بازی میاره اون وقت فحشش رو من می خورم![]()
Last edited by jalal afshar; 21-10-2007 at 16:14.
دوست عزیز برای KINGDOMS هنوز مود قابل توجهی ساخته نشده. اگر چیزی اومد چشم![]()
متاسفانه با شما کاملا موافقم. اینجا بازی های اکشن به شدت طرفدار دارند و بازی های استراتژی واقعا هواداران کمی دارند. دلایلی زیادی داره که جای گفتنش اینجا نیست. این قضیه در مورد بازی سازی هم صدق می کنه اینجا همه دنبال این هستند همه چیز رو از اول بسازند مخصوصا بازی های اکشن در حالیکه بزرگترین بازی سازهای دنیا ابتدا با ساختن مود و پچ های کمکی برای بازی های بزرگ شروع کردند. بگذریم! جای این بحث اینجا نیست. شاید توی یه تاپیک دیگه. دوست داشتم اینجا بیشتر درباره خوده TOTALWAR صحبت کنیم.
اتفاقا طرفداراش کم نیستن ولی موضوع خاصی برایه بحث کردن نداره
من که هنوز دام medieval2 بازی میکنم از بس طولانیه لامصب تموم نمیشه البته الان تقریبا دنیا رو با فرانسه گرفتم ساله 1600 بازی رو هم بردم ولی منتظر آزتک ها هستم نمیدونم چرا سر و کلشون پیدا نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)