عکسای موبایل ریویو نشون میداد که اونجا هم ان95 بهتر گرفته بود
به نظر من اشتباه تایپی بوده نوشته کا 850 بهتر گرفته
به نظر شما یه گوشی کامل باشه بده . مثل ان73؟؟؟؟؟؟؟
یه گوشی کامل سونی اریکسون به من معرفی کن
شاید به P1 بشه گفت کامل
عکسای موبایل ریویو نشون میداد که اونجا هم ان95 بهتر گرفته بود
شاید به P1 بشه گفت کامل
عزیز من کاربرای سونی اریکسون چون همه حرفه ای هستند با توجه به نیازشون میرن مدلی که مدنظرشون هست رو میگیرن.
N73 کجاش کامله؟ چون دوربینش 3.2 هستو صداشم خوبه میگید کامل. مگه کامل بودن گوشی به همین دوتاس.
k800 گزینه خیلی خوبی هست با قیمت 270 تومان (فکر میکنم)
سلام داش مهیارما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!
ببخشیدا
این نشون میده که تنظیمات د 600 بدرد باباش میخوره که توی روز نایت مودش هیچ تغییری ایجاد نمیکنه
وایت بالانس و .......
عکاسی که حرفه ای باشه با استفاده از تنظیمات عکس خوب میگیره
اون برای آماتورها بود که باید با حالت اتو عکس بگیرند
سونی هر چقدر هم بد باشه (توی اون دومگاپیکسلی هاش) حد اقل یه اتوفوکوس داره و از د600 بهتره (خیالت جم)
همه ی کارشناساش میگن ک850 بهتر گرفته و توی جی اس ام آرنا هم با به حساب آوردن فیلم برداری ن95 برنده شده که اگه حساب نکنیم میبینیم که م850 توی همون جی اس ام آرنا هم توی عکاسی از ن95 بهترهعکسای موبایل ریویو نشون میداد که اونجا هم ان95 بهتر گرفته بود
شاید به P1 بشه گفت کامل
در ضمن امتیاز دهی این ج یاس ام واقعآ مضخرف بود
تو رو خدا اون قسمت ماکروش رو ببینید ......
تاییدعزیز من کاربرای سونی اریکسون چون همه حرفه ای هستند با توجه به نیازشون میرن مدلی که مدنظرشون هست رو میگیرن.
N73 کجاش کامله؟ چون دوربینش 3.2 هستو صداشم خوبه میگید کامل. مگه کامل بودن گوشی به همین دوتاس.
کسی که حرفه ای باشه میره نسبت به نیازش گوشی میگیره
ن73 کامله ؟؟؟؟
ال سی دی که از ک800 بی کیفیت تر
دوربین .......
قیافه .......
موادی که قابش رو درست کردند ......
صدا توی هدفون .......
قیمت ........
فقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
همانطور که میدانید تا الان بهترین گوشی موبایل برای عکس برداری :
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون هستش
این گوشی دارای تکنولوزی پیشرفته دیجیتال Cyber Shot هستش این یعنی اوج تکنولوزی سونی تریکسون که
بیکار نیست برای دلخوشی هوادران سونی اریکسون بیخودی روی گوشی بنویسه Cyber Shot
خلاصه توی این تاپیک نظر همه روی این گوشی هستش
در مورد ان73 هم باید گفت گوشی کاملیه ولی توی دوربین در عکسبرداری چه شب و چه روز از
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون بشدت کم میاره
اگر برای عکس گرفتن میخوای باید بری سراغ گوشی های سونی اریکسون...
امااگر برای فیلم برداری میخوای حتما باید بری سرغ گوشی های نوکیا چون واقعا گوشی های سونی اریکسون توی فیلم برداری به پای گوشی های نوکیا نمیرسه....
اتفاقآ فیلمبرداری گوشیهای سامسونگ خیلی از نوکیا بهتره
ولی خاب ن93 و ن95 رقیب ندارند توی فیلمبرداری
البته من صدای k800 رو به n73 ترجیح میدم چون N73 اصلا کیفیت ندارهفقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
کاملا تایید میشه
پس همه باهم یک صدا:
زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)