آقا سجاد کارتون جالب شده اما شما که کارهای خیلی جالبتری انجام میدادید معذرت میخام اما این کار در مدلسازی و متریال دهی و رندرینگ در مقایسه با کارهای قبلیتون بسیاز ضعیف است ولی امیدوارم که بازم شاهد اون کارهای زیباتون از دکوراسیون داخلی باشیم
آقا سجاد کارتون جالب شده اما شما که کارهای خیلی جالبتری انجام میدادید معذرت میخام اما این کار در مدلسازی و متریال دهی و رندرینگ در مقایسه با کارهای قبلیتون بسیاز ضعیف است ولی امیدوارم که بازم شاهد اون کارهای زیباتون از دکوراسیون داخلی باشیم
دستت درد نکنه![]()
راست میگی امین ولی خوب تو این سبک کاره اولمه طبیعیه که اشکالاش زیاد باشه. دمت گرم.
در مورد تکسچرای فتوشاپم در مورد اون سوالی که کرده بودی باید بگم:من یه لایه روی عکی مورد نظرم درست میکنم
و بعد لایه دیگه مثلا خون رو روی اون اولی میذارم و Opacity اون رو کم میکنم. اینطوری انگار اونا رو باهم ترکیب کردی.![]()
حق با شماست دوست عزیز. ولی خوب همونطور که گفتم در این سبک این اولین کاره منه. ایشالا با کمک شما کارایه بعدیم بهتر میشه.![]()
کار در کل باحاله اما ... پنکه هه خیلی ارزش کارت رو آورده پایین .... اصلا روش کار نکردیا !
ببخشید! من اصلا از این چیزا سر در نمیارم! فقط با فتوشاپ بلدم Resize کنم!هرچند کاره خیلی مشکلیه. دوستان اگر در زمینه ریساز مشکل دارند بگید کتاب معرفی کنم!
میخواستم بپرستم اینی که ساختین چقدر زمان برد؟
تقریبا 2 ساعت مدلینگ و 3 ساعت رندرش طول کشید.![]()
من فهمیدم 5ساعت روش کار کردی! حالا روی چی 2 ساعت روی چی 3 ساعت حالیم نشد!
روی ریسایز مشکلی نداری؟!
حالا شما حدودا چقدر کار کردی که به این درجه از مهارت رسیدین؟ و اینکه به نظر شما برای شروع این نوع فعالیت ها (البته به شرطی که نخوام خیلی جلو برم در حد ساختن والپیپر از یک صفحه Blank ) غیز از فتوشاپ!، کلا باید چه مهارت های دیگه ای داشت؟ بیشتر مهارت های ذاتی رو میخوام بدونم تا اکتسابی.
پس روشمون یکیه ... ولی این درست نیست ... یه آموزش دیدم که با لایر شیدر تویه مایا یه جوری خون رو به صورت رندم رویه تکستچر انداخت که نمیشد تشخیص داد عکسش ساختگیه ...
بازم ممنون.
مادلینگ یعنی ساخت اشیاء
رندرینگ یعنی پردازش تصویر نهایی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)