بعضيها همچين با تعجب سوني سوني ميكنن انگار كم برنديه.مطمئن باشيد اگر تكنولوژي به همچين قدرتي برسه كه بشه همچين گوشي توليد كرد سوني اولين شركتيه كه ميده بيرون.ولي خيلي فاصله داريم هنوز تا چنين تكنولوژي.
سنگ بزرگ نشونه نزدنه
بعضيها همچين با تعجب سوني سوني ميكنن انگار كم برنديه.مطمئن باشيد اگر تكنولوژي به همچين قدرتي برسه كه بشه همچين گوشي توليد كرد سوني اولين شركتيه كه ميده بيرون.ولي خيلي فاصله داريم هنوز تا چنين تكنولوژي.
سنگ بزرگ نشونه نزدنه
توی همون آدرسی که گذاشته بودین:
نوشته که لنزش کارل زایسه اگه واقعا این گوشی قراره تولید بشه چرا سونی اریکسون که انقدر روی سایبرشاتش تاکید داره یهویی از کارل زایس استفاده میکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه تو لینک نوشته که فردی با نام کاربری ToShaRa در se-nse.com forum یک Concept یعنی طرح ارائه کرده که بهترین قابلیت های امروزی را داراست.
در مورد این گوشی تا حالا 500 تا تاپیک زدن بازم براتون جای بحث داره که از دیروز تا حالا 4 صفحه شده.
دوربین دیجیتالهای سایبرشاتم لنزشون کارل زیس هستند و جای تعجب نداره اگه این مارکو رو گوشیای سونی اریکسونم ببینیم
![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 11-09-2007 at 10:49.
منکر قدرت سونی نیستم , ولی داره از خودش کم کاری نشون میده
نمونه بارزش اولین گوشیهای 5 مگا پیکسلی و اولین گوشی 10 مگا پیکسلی که حداقل مال سونی نیست .
یا مثلا اولین صفحه نمایش TFT یا OLED که باز هم سونی اول صف نبوده .
یا یک نمونه دیگه , باریکترین گوشی ها که باز هم سونی جایی نداره .
فکر کنم عمدا خودشو عقب انداخته میدون به رقبا بده .
اینم از اون حرفاس....فکر کنم عمدا خودشو عقب انداخته میدون به رقبا بده
ممنون خودم تا حالا اطلاع نداشتم.
خواهش میکنم جیگر
همونطوری که گفتم و دوستمون اشاره کردند فقط یک طرحه از ایده آلهای موبایل.
این Toshara هم کسی هست که درایورهای صدای قدرتمندی برای سونی اریکسون ساخته و اکثر کسانی که گوشی رو هک می کنند و صداشو زیاد می کنند از دسترنج این شخص استفاده می کنند.
تورو خدا یه چیزی بنویسن تو تاپیک 5 قران ارزش داشته باشه و با عقل جور ار بیاد
همه ی چیزایی که نوشتین فقط در حد حرفه !!!
Last edited by ali racer; 12-09-2007 at 01:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)