ممنون میشم یکی جوای کامل در این مورد بده.
در مورد مدلهای فتو اسمارت هم یکم توضیح بدین که کارشون چه فرقی با بقیه داره؟ و کارتریچهاش چه فرقی با بقیه داره؟ چند مدل خوب با قیمت مناسب رو میشه بگین؟
اصلا شک نکن HP ..بین این دو تا epson واقعا کیفیت عکس پایینی داره ، به نظر من برای مصرف خونه جوهر افشان..لیزری به درد کارهای اداری می خوره که فقط بخوان سیاه سفید چاپ کنن باید ببینی که کارت چیه ولی معمولا برای خونه عکس رنگی هم لازمه
کیفیت عکس hp خیلی خیلی از epson بهتره ،epson فقط یک خوبی که داره اینه که هر دفعه کارتریجت تموم بشه جدید می خری و قیمتی هم نداره حدود 5 تومان ولی خب hp باید شارژ بشه یک کم دردسر داره ولی به نظر من که می ارزه
در مورد جوهر و کارتریج: کارتریج در واقع ظرف جوهره و وقتی جوهر تموم میشه کارتریج را می بری که دوباره توش جوهر بریزن ...البته بعد از یک مدتی که یک کم وارد بشی خودت می تونی شارژ کنی .
در مورد لیزری ها بعد از هر 2000 صفحه تموم میشه و حدود 40 تومان کارتریج جدید قیمت داره.در مورد لیزری توصیه می کنم که اصلا کارتریج را شارژ نکنی چون بد پرینت می گیره
جوهر افشان بعد از حدود 250-300 صفحه شارژش تموم می شه که اگه بیرون بدی شارژ کنن سیاه 6 تومان و رنگی 8 تومان می گیرن ولی خب باز اگه خودت شارژ کنی خیلی کمتر در میاد
چاپگر لیزری فقط سیاه و سفید چاپ می کنه، اگه جو هر افشان کوچک می خواید از 90 تومان شروع میشه
All-in-one: پرینتر، کپی، اسکنر ( بعضی ها فکس هم دارند )
Laserjet - Inkjet : هر دو نوعی از نامگذاری پرینتر های hp هستند که Inkjet برای پرینتر جوهر افشان و Laserjet برای پرینتر لیزری به کار می ره
Photo : عکس
نمی دونم آخری را
در مورد مدلهای فتو اسمارت هم یکم توضیح بدین که کارشون چه فرقی با بقیه داره؟ و کارتریچهاش چه فرقی با بقیه داره؟ چند مدل خوب با قیمت مناسب رو میشه بگین؟
با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:
1-آیا 4183 فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-کیت شارژ چیه و کدوم مدلها کیت شارژ دارن؟
3-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟
با تشکر
سلام
کیت شارژ روی خود پرینتر نیست باید جدا خریداری بشه، برای کارتریج های قابل شارژ هست که خودتون تو خونه بتونید شارژکنید ( پرینتر epson شامل این کیت ها نمیشه ) که البته باید قبلش از فروشنده بخواین که بهتون یاد بده ، به نظرمن که خیلی به صرفه تر ازاینه که بدین بیرون شارژکنه
برای مدل های hp و canon میشه ازاین کیت ها استفاده کرد
این جا را هم ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:
1-آیا 4183 c فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟
با تشکر
منم میخوام یه جوهر افشان بگیرم برای چاپ عکس (خونگی).
پس سرعت مهم نیست برام .کیفیت وهزینه شارژ کارتریج خیلی مهمه
چی پیشنهاد میدین .بعضیا میگنhp و بعضیا epson من موندم..
سلام ...
تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)