آره دوستان تروخدا نظر بدین که چی بسازیم ...
بحث از دستمون در رفت آخه ...
این هفته هم که موضوع نداشتیم ...
تازه نفر برتر رو هم که همه دیگه میدونن کیه لازم نیست بگیم.![]()
آره دوستان تروخدا نظر بدین که چی بسازیم ...
بحث از دستمون در رفت آخه ...
این هفته هم که موضوع نداشتیم ...
تازه نفر برتر رو هم که همه دیگه میدونن کیه لازم نیست بگیم.![]()
کار دوستان عجب عالیه.
من تا اواسط هفته کار رو داشتم اماده می کردم که یکهو اتفاقی ما رو تا امروز مچل خودش کرد و خلاصه توی این مسابقه نتونستیم شرکت کنیم.انشا الله دفعه دیگه.
اما در مورد مسابقه:
همین اولین دورش نشون داد که بعضی بچه ها امکاناتی از مکس رو دارند که خود Autodesk هم نداره!!(شوخی)
از طرفی چند تا هم مثل من اصلا مکسش هم ناقص نصب شده.از اینترنت زغالی ها هم که انتظار دانلود ندارید .
پس باید مسابقه یکم طرحش فرق کنه.من نظرم اینه.
یا اصلا مسابقه هر هفته در مورد یکی از موضوعات کار با مکس مثل مدلینگ یا نور پردازی و ..........
باشه که دوستانی که امکانات اضافی ندارند هم بتونند شرکت کنند یا مسابقه مثل سابق باشه اما در هر مورد
که گفتم یه نفر اول بشه(جایزه مال اون که توی بیشترین موضوع اول بشه) با کمی ته مایه شوخی مثل جایزه
اسکار که یکی توی کار گردانی اول می شه یکی توی بازیگری.
اینطوری فکر کنم دوستانی مثل من که چندان امکانات همراه مکس رو ندارند مثلا می رند توی مدلینگ کارشون
رو عالی می کنند تا بتونند حداقل بین شما قول های مکس حرفی برای گفتن داشته باشند.
اما در مورد مسابقه بعد طراحی یه فضای باز از نمای ساختمان چطوره؟ پس زمینه چندان مهم نباشه.
دوست عزیز منظورت از امکانات چیه ؟>
دقیقا نمیدونم چی بگم و چی پیشنهاد بدم. من میگم یه سلول از زندان طراحی کنیم. در این سلول که حالت درب که مشخصه. و دیواره زندانم که دوستان میدونن باید چطوری باشه. یه پنجره کوچیک داشته باشه که نور از اون جا به داخل بتابه. حالا سلیقه نورپردازی هر کسی فرق میکنه. تا جایی که میتونیم بیاین طبیعی درست کنیم که اگه یه نفر دید بدون اینکه اطرافیان بهش بگن خودش بفهمه که این یه سلول از زندانه. میتونید از مدلهای آماده 3DPeaple هم استفاده کنید. مثلا یه آدم بذارین اون تو که زندانیه. البته اینا همه سلیقست. دوستان اگه موافقن خواهشن سریع اعلام کنن که دست بکار شیم. همونطور که امین جان گفت کار از دستمون در رفت.
منتظره نظرهای شما هستم. امیدوارم موافقت بشه.![]()
مثل همین vray و...............
پیشنهاد زندان فکر کنم عالیه
ممنونم ... خوب یه نفر موافقت خودشو اعلام کرد.![]()
منم با زندان موافقم ...
باحال میشه هـــــا !
زندارن با میله های زنگ زده و کاشیهای کثیف و خون آلود ... و یه زندانی محکوم به حبث ابد که خودشو از سفق زندان آویزون کرده ...
امین برای زندان آدمم بذاریم ... خیلی سخته من بلد نیستم![]()
نه بابا حالا من یه چیزی گفتم شما جدی نگیر ...
هرکی دوست داشت میتونه از پوزر بیاره تویه کارش.
امین بقیه رو ولشون کن مثله اینکه نمیخوان همکاری کنن.
اونایی که نظر دادن دمشون گرم. با همونا مسابقه میذاریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)