دوستان من دقیقا در این شکل گیر کردم هرچی با سرعت و پشت سر هم f رو هم میزنم که بالا بره ولی زود میوفته دیگه دارم کلافه میشم!!!!!!
لطفا یا کمکم کنید یا save دقیقا بعد از این مرحله رو برام یزارین
ممنون
![]()
دوستان من دقیقا در این شکل گیر کردم هرچی با سرعت و پشت سر هم f رو هم میزنم که بالا بره ولی زود میوفته دیگه دارم کلافه میشم!!!!!!
لطفا یا کمکم کنید یا save دقیقا بعد از این مرحله رو برام یزارین
ممنون
![]()
من بازی رو بردم یه جایی که فکر کردم تموم شده سیو 18 چون نام سازندههاش رو نشون می داد اما بعدش باز بازی ادامه داره بدون ترینر حال بازی بیشتره ولی برای بعضی از دوستان کمی لازمه اینم ترینر بازی که تست شده
اینم سیوهای خودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافیه تو My Documents از پوشه سیو بازی یه فایل پشتیبان بگیرین بعد این رو تو My Documents اکستراکت کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون می بخشید من بازی رو نمی تونم سیو کنم و در My Documents هم پوشه ای برای سیو نیست لطفا راهنمایی کنید
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم
اونجایی که هر چهار نفر هستن یه پرفسور هم هست یه چیزی هم شبیه آمپول میده
بعد وارد یه اتاقی میشم که یه پرژکتور هم داره و اینور و انور می چرخونم ولی نمیتونم کاری بکنم. لطفا کمک کنین.
منم دقیقا همین جا گیر کردم.مشکل قبلیم حل شد
می بخشید من اینجا گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
![]()
ببخشید میشه یکمی از جزییات این بازی جدید بگید ؟ امروز خواستم بگیرم گفتم یه وقتی بازی الکی نباشه .
وقتی هر 4 نفر با هم هستید دو تا پسر ها رو انتخاب کن بد برو رو نور افکنه اسپیس رو بزن بچرخون طرف بلندگو که یه لکه سیاه روشه بعد اسپیس رو نگه دار تا لکه سیاهه نمونه بعد می ری پایین و بلند گو رو میبری زیر اون یکی نور افکن البته دو سه تا زامبی میان بعد با پسر اکروباتبازه میری بالا و نور افکن دیگه رو رو اونیکی لکه که رو دره میندازی و اسپیس بعد می ری در رو باز میکنی
بچه ها بازی تموم شد اینم سیو تا آخرین مرحله
خدایش بازی سرحالی بود ولی به کامل بودن نسخه شماره یکش نمیرسید راستی یه خبر دیگه اینکه بازی آخرش تموم نمیشه و احتمالا نسخه سومی در راه است به امید بازی کردن نسخه سوم بای بچه هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پس مشکل من رو حل نمیکنید
لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)