دقیقا 7 تا Interval هست. اونقدر هم طولانی نیست.
دقیقا 7 تا Interval هست. اونقدر هم طولانی نیست.
ایول ! من الآن Interval 7 هستم .
پس خدا رو شکر آخرشه !
ولی آخرش من داستان کامل بازی رو نفهمیدم چی شد .
===============================
دوستان بالاخره بازی رو تموم کردم .
با اینکه نفهمیدم چی شد ولی باز قشنگ بود![]()
Last edited by Oracle_Eldorado; 09-01-2008 at 22:24.
ودر جواب دوست عزیز بگم من گفتم اجرا میشه نه در حالت High Performance . وارد گزینه option سپس performance شده 2 گزینه اولی را روی minimum یا low که حداقل چزئیات گرافیکمیشه قرار دهید . فقط برای کمتر شد افت کیفیت تصویر resolation بازی را 800 در 600 قرار دهید .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی FEAR : Perseus Mandate اومده 1 DVD است که حدود 8 گیگابایت جا برای نصب میخواد گرافیک انچنانی هم نمیخواد چون با گرافیک FX 5200 \128MB خودم اجراش کردم .
فقط وقتی که میخواهید بازی را نصب کنید در قسمت قبول کردن لیسانس بازی , گزینه I AGREE TO LICENSE غیره فعال است که با بردن TITLE BAR ( نوار گوشه سمت راست ) پنجره به اخر یا پایین صفحه این گزینه فعال شده و میتونید بازی را نصب کنید !؟
این بازی 7 مرحله داره که هر مرحله را میشه در حدود 1 ساعت طی کرد که بعد از اتمام بازی در منو اصلی بازی گزینه bonus mission فعال شده که دارای 3 مرحله زمانی است و از هر نظر ( جز کم شدن صحنه های ترسناک وافزایش سرعت وهوش مهاجمان ومقدار اکشن بازی که باعث سخت شدن بازی شده ) هیچ فرقی با فیر 1 ندارد و در کل به نظر من اگر کم شدن صحنه های ترسناک را ندیده بگریم خیلی قشنگ تر از فیر 1 شده است .![]()
موفق باشید!؟![]()
در این ورژن صحنه های ترسناک خیلی زیاد شده !
مخصوصا اون موجوداتی که فقط چشم های قرمزشون معلومه !
اعصاب آدم رو خورد میکنه .
ولی به هرحال قشنگه . گرافیکش خیلی عالیه .
سلام
F.e.a.r نسخه یک چند تا اینتروال هست ؟ از دوش بیشتره ؟
F.E.A.R شامل 11 Interval
F.E.A.R. Extraction Point شامل 6 Interval
F.E.A.R. Perseus Mandate شامل 7 Interval
موتور گرافيكي بازي هم تغييري كرده نسبت به نسخه هاي قبل و يا فقط داستان عوض شده؟
گرافیک بازی اصلا نسبت به F.E.A.R اصلی تغیری نکرده. چند تا اسلحه و دشمن جدید اضافه شده.
داستان بازی در مورد گروه دوم F.E.A.R هست که به موازی گروه اول بازی F.E.A.R اصلی از اواسط اون داستان پیش میره.
درسته هیچ تغییری نکرده .
اینا بیشتر خواستن داستان بازی رو کامل کنند .
و مثل اینکه خدا رو شکر تموم شد !
چون قبلا یه تاپیکی بود که زده بود Fear 2 داره ساخته میشه .
با گرافیک بهتر .....
فکر نکنید داستان بازی تموم شده! بلکه ادامه داره و ادامه اون تحت عنوان "Project Origin" در دست ساخت است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)