قیافش که خیلی مسخرست ولی امکاناتش بد نیست
قیافش که خیلی مسخرست ولی امکاناتش بد نیست
اولا هنگام چهار موضوع مختلف همزمان و در جاهای مختلف احتمال وجود اشتباه املایی رو بالا میبره.پس لطف کن و دیگه برای من غلط املایی نگیر.اگه شما هم با سرعت من تایپ میکردی حتما اشتباه داشتی
دوما این گوشی رو من در مجله دیدم و گفتم که بقیه هم با خبر باشن.حالا اطلاعات دقیقش از کجا اومده منم نمیدونم.بالای تیتر این مقاله نوشته بود محرمانه.اگر هم دروغ بوده من فقط نقل قول کردم.من ننوشتم که شما با این قدرت تکذیب میکنی.اونا خودشون میدونن که دروغ گفتن یا راست.
حالا اومدیم و درست بود و یه همچین گوشی شاید با کمی تغییرات نوکیا وارد بازار کرد.لابد شما اگر گوشی رو با چشم خودتون ببیند بازم میخواهید بگید دروغ و تکذیب کنید.ها؟
منم اول مهر ماه وقتی ان 95 توی سایت نوکیا دیدم و به همه گفتم یه همچین گوشی هست.همه میگفتن خالی بندیه.دیدید که ان 95 هم تولید شد
درسته ولی به هر حال شما میتونید یه بار نوشتتون رو چک کنیداولا هنگام چهار موضوع مختلف همزمان و در جاهای مختلف احتمال وجود اشتباه املایی رو بالا میبره
خب گیر دادین به این بنده خدا...ایشونهم مثل من انگار دنبالشن
و باید سریع تایپکنه!!!
![]()
درسته.چک میکنم.اما بازم اشتباه هست دیگه واسه همه پیش میاد.تا حالا پیش نیومده.چون من با سرعت کار میکنم.به خاطر همینه که اشتباه میشه.اگر شما هم مثل من تایپ میکردی شما هم سوتی داشتی
الهی که من قربونتت برم.مثل اینکه تو فقط به داد من میرسی.از طرف من خودتو ببوس.مثل اینکه این ان 99 برای بعضیا جالب نبوده که به یه غلط املایی گیر میدن
قیافه اش که داره میگه من واقعی نیستم !
اس ام اس 11 جان تو که بد اخلاق نبودی...
چرا هرکی رو که نظر می ده می زنی..
نظره دیگههههه...(اینو گفتم که حداقل منو نزنی!!!!)
Seven جان حرف خوبی زد...
(در ضمن در صحبت هایم به طور غیر مستقیم با بقیه هم صحبت می کنم)
نه بالاغیرتاً(زور نزنید..غلط املایی نداره!!!!!) تا حالا چند تا تاپیک در مورد این سری n بی صاحاب شده زدن...
....آقا N90 میاد...
....N92 وجود داره؟؟...
.....ببینید نوکیا چی ساخته N95....
.....دوستام می گنN98 وجود داره....
حالا هم که عظمتی به نام N99...
تعریف عظمت چیه؟؟؟
به امکانات؟به شکل؟به قیمت(که جدیداً مقیاس شمار کسیری از افراد برای مقاسیه گوشی ها باهم شده).....
نه یه لحظه فکر کن و غرورتو برای پاسخ دندان شکن دادن به من دفن کن...
تو یه تاپیک دیگه هم در این باره بحث کردیمااااا...
یادت میاد که(قبض خفن بود اسمش..)
ببین چی جوری ما رو سر کار گذاشتن و از کار و زندگی انداختنمون...
قضیه همون تاپیک "راز" در انجمن متفرقه هست دیگه...
آقا اصلاً بیاد و نیاد چـــــــــــــــــه فرقی به حال من و شما می کنه...
نکنه بازم می خواین بحث امکانات و تکنولوژی و ماشین حساب رو به وسط بکشی...
نه تو برای چی موبایل می خوای؟؟؟
که فیلم با کیفیت DVD(دوستان با حروف بزرگ بنویشن چون مخففه)بگیری؟
که با نسل سوم(3G) (که مخابرت ما انشاءالله 999 سال دیگه راه اندازیش می کنه) فیلم نگاه کنی؟؟؟
یا مثل بعضی ها(که می دانم دقیقاً ازشان اطلاع دارید و درباره شان در آن تاپیک بحث کرده بودیم) پز بدی که من N99
دارم...(به شما برنخوره یه وقت...)
آخه مگه قبول نداری که ماشین حساب با کامپیوتر فرق داره...
تو با موبایلت می خوای تماس بگیری،اس ام اس بزنی و بری اینترنت....
حالا لابد با N99 می خوای عکس 8 مگاپیکسلی بگیری...
شما می گی با ماشین حساب نمیشه دترمینان برای حل معادله دو مجهولی گرفت اما با کامپیوتر می شه در ضمن شما نمی
تونید اعداد 20 در 20 رقمی رو با دست محاسبه کنید...
می گی انسان امروز نیاز به پیشرفت داره...
خوب بابا اگه بخوای معادله حل کنی که با دست و کاغذ و رسم نمودار آنها هم می شه این کار رو کرد...
اعداد 20 در 20 رقمی رو می خوای ضرب کنی؟؟(سری به کتاب محاسبات تراخنبرگ بزن)...
اگه انسان امروز نیاز به پیشرفت داره که با کمی ابتکار میشه این کار رو انجام داد...
(همانطور که می دونید جواب معادلات دو مجهولی محل تلاقی خطوط آنها در دستگاه محور های مختصات با هم است..
اینجوری از زیر کار کردن با کامپیوتر هم در رفتی)....
بیاین یه لحظه فکر کنین که درباره چی بحث کردین...
....آقا تو اونجا غلط املایی داری...
.....من میگم میاد یعنی میاد...
....اون مجله دروغه....
....این گوشی شکل مزخرفی داره...
آیا فهمیده اید که اجتماع تمام این حرف ها در مجموعه ای به نام مجوعه "فی" یا "تهی"قرار دارد...
بحث های پوچ متاثر از تبلیغات رسانه های غربی...
ما چرا اینجا عضو شدیم...
کسی می دونه؟؟
مگر جز یادگیری از هم و یاد دادن نبوده...
هدف ما ضایع کردن هم دیگر با استفاده از نقل قول پست هایمان نیست قطعاً...
حالا کی می خواد به حرف حساب من جواب بده؟؟
منتظرم
ترکیدن باطری رو شوخی کردم , کسی جدی نگیره , خودم میدونم توی کدوم سری هاست .
رو من که خیلی تاثیر گذاشت , حرف دل ما رو زدی , با کمی آب و تاب بیشتر .
شاید در مورد اون دوستمون یه کم زیاده روی کردم.اره راست میگی.من ازش معذرت میخوام.
من چیکاره ام که بخوام یکی رو بزنم.ما مخلص تمام بچه های انجمن هم هستیم.
اخه حرف من این بود که داشتم مشخصات یه گوشی جدید رو به بچه ها میگفتم.تا از اخبار روز با خبر باشن ایشون پریده وسط و میگه ...بی خیالش....مثل اینکه من هر دفعه یه تاپیک زدم بحث به جایی غیر از موضوع تاپیک میرسه..پس با این وجود شاید این اخرین تاپیک و این اخرین پست من در انجمن موبایل باشه
واقعاً؟
حداقل زحمتم برای 1 نفر نتیجه داد...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)