برای رفع این ارور CPU_FAN error
چه کار کنم؟فقط در یه حالت ارور دیگه نمیاد که تو بایوس قسمت monitor یه قسمت داره cpu fan speed رو مانیتور (n/a) بود باید تغییرش بدی به ignore دیگه پیغامو نمیده و درست میشه .حالا بزارم رو همین ایگنور مشکلی نداره؟
برای رفع این ارور CPU_FAN error
چه کار کنم؟فقط در یه حالت ارور دیگه نمیاد که تو بایوس قسمت monitor یه قسمت داره cpu fan speed رو مانیتور (n/a) بود باید تغییرش بدی به ignore دیگه پیغامو نمیده و درست میشه .حالا بزارم رو همین ایگنور مشکلی نداره؟
اگر فن پردازنده کار می کنه و در ویندوز هم تست استرس را با دمای مناسب پاس می کنه مشکلی نداره روی ignore باشه
البته این مشکل قاعدتا با آپدیت بایاس قابل رفع هست و اگر با این روش هم مشکل حل نشد یک ایمیل به قسمت ساپورت ایسوس بزنید و ضمن شرح کامل مشخصات سخت افزاری و شرح مشکل احتمالا یک آپدیت بایاس برای شما ارسال می کنند که مشکل شما حل میشه
پ.ن : سعی کنید زمان ارسال ایمیل خودتون را ساکن امارات یا ترکیه یا هر جای دیگه ای اعلام کنید تا به درخواست شما رسیدگی و پاسخ داده شود
ignore کنید مشکلی نداره
شما ignore کنید فن که کار میکنه
همونطور که گفتم بایوس مین رو آپدیت کنید
شما دمای واقعی سی پی یو رو میتوتونید از داخل بایاس چک کنید
اون 33 درجه احتمالا اشتباست....
اپدیتم کردم تغییری نکرد.میگم یه برنامه خوب معرفی میکنید که دمای سی پی یو رو هر موقع بالا بره با اخطار نشون بده که خیالم راحت باشه دیگه
تو بایوس که میزنه 28 درجه تازه.تازه میگن تو بایوس معلوم نمیکنه باید ویندوز اجرا بشه چند تا برنامه سنگین کار کن تا دمای واقعی رو نشون بده.برا من با چند تا برنامه هم تست کردم از 33 بالاتر نمیره
از نرم افزار SPEED FAN استفاده کنید......
با speed fan دمای cpu رو زده 29 درجه.چه کارش کنم که خودش باز بشه موقعی که ویندوز بالا میاد؟
دوست من دمای سی پی یو شما مناسب است و مشکلی نداره عرض کردم برای دور فن اگه زیاده و نویز ایجاد بکنه چیکار کنید
نرم افزار argus monitor بهترین نرم افزار در نشان دادن و مانیتورینگ دما است با این نرم افزار میتونید مشخص کنید دما از یک مقدار بیشتر شد مثلا بوق بزنه که معلوم بشه دما به اون مقدار رسیده گدجت هم داره و میتویند به صورت دائم دما رو چک کنید فقط اگر گرفتید و دیدید دمایی رو نشون نمیده حتما باید آپدیت کنید نرم افزار رو به صورت اینترنتی
Last edited by EXTREME; 28-07-2013 at 14:30.
اگه 28 درجه است پس درسته دیگه(ولی برای من هنوز باورش سخته
)
برای speed fan هم باید یه کوپی ازش داخل startup ویندوز بسازید تا هر دفعه بالا بیاد.....
نرم افزاری که مهرداد خان هم گفتند نشنیده بودم ممنون مهرداد.....![]()
چیزی که فهمیدم اینه که تقریبا 90 درصد مادبوردهای ASUS با CPU های جدید Intel همین مشکل رو دارند.البته الان دیگه درستش کردن.
باید بری توی قسمت بایوس و Check Fan رو Disable کنی. مشکل حل میشه.فن هم مشکلی نداره
ممنونم از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)