باید قبول کرد که هیچ گوشی کامل نیست... N95 نخرید هنگ می کنه!
باید قبول کرد که هیچ گوشی کامل نیست... N95 نخرید هنگ می کنه!
دوست عزیزم..W800 , K750 , W900,W810، همشون اتوفوکوس دارند .
Last edited by !Bikhaneman!; 04-09-2007 at 10:59.
فکر می کردم W800 نداره... چون تا حالا تو دستم نگرفتم. ببخشید. ولی بقیه رو می دونستم.
سلام
شما که از سونی اریکسون تجربه دارید و از عکاسی هم همینطور چطور به این مورد توجه نکردید که در عکس گرفتن باید نور پشت ابجکت باشه نه جلوی ابجکت !!
حتی با بهترین دوربین های عکاسی هم همچین مشکلی پیش می یاد چه برسه به دوربین دو مگ موبایل !!!
شما باید نور رو در پشت ابجکت که بهتره در بگم که پشت دوربینی که باهاش عکس می گیرید قرار بدید و یا حداقل اصلا در کادر نباشه....
شما به این عکس N95 که دوربین 5 مگ داره نگاه بنداز...این عکس هم حکایت عکس شماست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنورهای لامپ رو ببینید که چطور افتاده..تازه فاصله زاویه هم خوب بوده و اونطور نشون داده شده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات عکس هم ببنید تا باور کنید که N95 هست..در پایین براتون گذاشتم
Image input equipment manufacturer: Nokia
Image input equipment model: N95
Exposure time: 0.039
F number: 2.8
ISO speed rating: 100
Shutter speed: 4.68
حالا به این عکس من دقت کنید که تا اونجایی که تونستم نور رو در پشت ابجکت قرار دادم
همونظور که در عکس نوشته ساعت 8.18 دقیقه صبح گرفته شده..بهترین زمان برای عکس گرفتن که شرایط نور خوب رعایت شده.فریمور گوشی من هم با مال شما یکیه.ضمنا اصلا تنظیمات هم دست نزم و اتوماتیک هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------
در مورد عکس هایی که گرفتید در مورد اون عکس خیابون و اون منظره Nature باید عرض کنم که لنز دوربین تمیز نبوده
در مورد عکس Nature یه خورده نور در عکستون خوب نبوده چون ساعت18:05:15 عکس رو گرفتید..
در عکس موبایل باید شرایط نور به درستی رعایت بشه...
باسه عکس داخل محیط بسته هم باید و باید شرایط نور رعایت بشه..برای تمام دوربین ها و مخصوصا دوربین های موبایل اینطوریه..حالا در دوربین های حرفه ای این مشکل تا حد زیاد بهبود داده شده...در غیر اینصورت نویزدارید...شما هم که حول و حوش ساعت 7.30 شب عکس گرفتید....
نه تنها در این فروم..نه در تمام رسانه های خارجی هم این مطلب ذکر شده...همشون که دروغ نمی گن...تازه اونا خیلی حرفه ای تر از این حرفا هستند و می دونن چطور موبایل رو بررسی کنند.تعصب هم ندارنتو سایت NieuweMobiel نوشته شده بود لنز بکار رفته در این 3تا گوشی ای که گفتید ، یکیه و عکساشون یکیه...اما من تو یه فروم دیگه ثابت کردم اینطور نیست چون هر 3تاشو داشتم .
یه نگاه خیلی کوچیک به GSMArena می نداختید حرف منو قبول می کردید
- 6 MB total internal memory
- 3.5 MB available shared memory
یعنی انتقال داده های مورد دسترس فقط 3.5 مگ هست.بیشتر از این نمی توان اطلاعات خودتون رو از دیگران شیر کنید
در مورد تفکیک صدا هم یه نگاه به نظرات همین سایت بندازید..یوزرهاش نوشتند
Last edited by Amir(Steve); 04-09-2007 at 12:32.
از amir steve متشکرم بخاطر گفتن واقعیات
امیر جان شما منو پاک نا امید کردید !
من همونطوری عکس گرفتم که با W800 گرفتم..بحث سر این نیست که چرا من زاویه نور رو رعایت نکردم ...بحث سر اینه که من در همین شرایط و با هر دوگوشی عکس گرفتم (نه کاملاً مشابه اما نور از جلو می تابید) ، حساسیت W810 به نور دقیقاً 3براربه گوشیهای دیگست .
این موضوع زمانی نمود بیشتری پیدا کرد که با دوستم که K750 داشت می خواستیم از ویترین یه مغازه که کیف چرم داشت عکس بگیریم...ویترین با چند لامپ هالوژن نور پردازی شده بود ...من هر کای کردم تا از یه کیفی که خوشمون اومده بود عکس بگیرم ، به خاطر پخش شدن نور تو عکس نتونستم اما اون دوستم به راحتی و با همون شرایط اینکارو کرد !
شما از هر عکسی یه ایراد بنی اسرائیلی گرفتید !
فقط یک عکس 6 بعد از ظهر گرفته شده اما بقیه در روز روشن و یا در روشنایی کافی گرفته شدن . شما اگه بخوای از داخل خونه عکس بگیری اون هم با روشنایی کامل و درشب...فرقی میکنه چه ساعتی باشه ؟!به هیچ وجه لنز دوربین کثیف نبوده . به عکسی که تو سید خندان گرفته شده توجه کنید ، نور از بغل می تابه نه از روبرو ! (به سایه اجسام توجه کنید )من تو این شرایط با W800 اگه عکس میگرفتم..به هیچ وجه اینطوری نمینداخت (در ادامه ثابت میکنم)
کلی عکس با W800 گرفتم که لوستر ، پشت سر افراده اما تو عکس تاثیر منفی نداره و از اونجایی که عکس خانوادگیه از آپلود کردنش معذورم .
.
.
بر فرض که من اشتباه میکنم و نور به جورایی از روبرو تابیده ، اینو چطور توجیه میکنید ؟! :
نور از زاویه ای تابیده شده که به هیچ وجه لنز رو درگیر نمیکنه (البته لنز W810 همیشه با نور درگیره) ، ساعت 5 گرفته شده و با شرایط نور کافی . اما باز هم عکس مبهم و بی کیفیته و هاله های نور همچنان خود نمایی میکنن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بشنوید از W800 ... عکسی که براتون میذارم ساعت 7:20 صبح گرفته شده در شرایطی که آسمان ابریه و بخشی از نور خورشید، از قسمتی از آسمون که از تراکم ابرها کم شده ، داره با شرایط بدی (برای عکاسی) میتابه ...
این شرایط برای W810 یعنی فاجعه ! W810 به طور کل تو شرایط ابری ، پر از نویزه و زمانی که این قضیه با نور زیاد همراه بشه ، خودتون حدس بزنید چی میشه ! اما W800 اینطوری میگیره :
و این هم برای اینکه حجت بر شما تمام شده باشه : آسمان کاملاً ابری (به غیر از یه تیکه بسیار کوچیک) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باشید اگه با W810 می گرفتم ، پر از هاله های نور بود و مبهم و تار ! اونوقت شما میگفتی : چون ساعت 8 صبح گرفتی و هوا ابری بود و خورشید پشت ابرها می تابه و این امر باعث تشعشع امواج نور و فرابنفش میشه ، این گوشی نتونست عکس خوبی بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر : از قدیم گقتن : شنیدن کی بود مانند دیدن ! من وقتی خودم این گوشیها رو داشتم و با شرایط مساوی تست کردم ، لزومی نداره بخوام بر اساس ریویو های افرادی مطلب بنویسم که معمولاً تو نوشته هاشون سوتی زیاد دارن(نه همشون )
ریویو نوشتن اینا هم مثل ریویوهای مجله GSMـهشاید برای اینا جزئیات مهم نباشه اما برای من مهمه .
تنها سایتی که قبولش دارم همون GSMArean هست که تو اون گفته شده این لنزها مشابه هستن (نه یکسان)
مثلاً به این مقایسه توجه کنید که توسط خودم انجام شده :
مقایسه عکس K750 و W800 [/B]
هردو در حالت Auto و کیفیت Fine ، در فاصله زمانی 4 دقیقه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب ...به نظر شما و دوستان خارجیه ما، این دو گوشی یجور عکس میگیرن ؟! اگه لنزشون یکیه ، پس چرا اینهمه اختلاف ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده K750 خودمو به W800 هم تبدیل کردم اما بازم تفاوت کیفیتی حاصل نشد و همونی شد که بود ...پس به نرم افزار هم ربطی نداره.
در مورد صدا هم باید بگم همه کاربران این گوشی چه تو ایران و چه غیر ایران از صدای کمه این گوشی ناراضین . معیار مقایسه بنده و سایر سایتها آسیب نرسیدن به گوش نیست ! بلکه همون بلندی و کیفیت گوشیه . مهم اون چیزیه که منو شما میشنویم و احساس میکنیم . حالا اینکه چی خوبه چی بد...بحثش جداست .
موفق باشید.
هر كي ميخواهد من با صداي 7610 كل مي اندازم صداش N73 رو روشو كم كرد البته با Lcg Box
180درصد تایید میشه![]()
تایید میشه
چون اگر قرار بود گوشی کامل باشه دیگه کسی گوشی عوض نمیکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)