تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: Pocket PC ،HTC-SHIFT هست یا نوت بوک؟؟(حتما بخونید)

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اونی که میگفت تو جمهوری دیدم چرا دیگه پیداش نشد ؟ ای بابا خالی میبندید چرا ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اونی که میگفت تو جمهوری دیدم چرا دیگه پیداش نشد ؟ ای بابا خالی میبندید چرا ؟
    ببخشید من معذرت می خوام من چون عکسهای htc shift ندیده بودم و فقط تعریف ازش شنیده بودم فکر کردم این گوشی همون htc shift هستش
    بعدشم خالی چیه بابا مگه من عقده دارم که بیام خالی ببندم البته در رابطه با گوشی های که هنوز نیمده مثل n95 8gb و n82 اونقدر خالی بندی شد که من به شما حق میدم.حالا این اصلا کدوم مدل htc هست؟
    [[/URL]

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آهان ببخشید. منم فکر کردم شما از اون تیپ آدمها هستید. خیلی معذرت میخوام...آخه این گوشی اصلا تولید نشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آهان ببخشید. منم فکر کردم شما از اون تیپ آدمها هستید. خیلی معذرت میخوام...آخه این گوشی اصلا تولید نشد.
    نه بابا این حرفا چیه من اشتباه کردم.
    راستی کسی نمونه مدل اسم اون htc (بقل 7710) چیه قیمتش حدود 1تومن بود

داره خودمونی میشه masihe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض پاسخ

نه بابا این حرفا چیه من اشتباه کردم.
    راستی کسی نمونه مدل اسم اون htc (بقل 7710) چیه قیمتش حدود 1تومن بود
    مدل اين گوشي عبارت است از: HTC Advantage X7500

در حالت بسته:

اينهم رنگ سفيد:

Last edited by masihe; 31-12-2007 at 13:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض پاسخ :مشخصات Advantage X7500

Advantage X7500 حدود قيمت ( تومان )گارانتی متفرقه 1300000

مشخصات وضعیت گوشی : موجود در بازار نام گوشي: Advantage X7500 تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2007
    باند فركانس:

باند :
    HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900سيستم عامل نوع: Microsoft Window Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition مشخصات ظاهري وزن:359 گرم سايز (میلی متر) : طول : 133.5 عرض : 98 ضخامت : 16 رنگ بندي گوشي : مشکی مشخصات صفحه نمايش نوع:TFT با قابلیت نمایش 65536رنگ ابعاد:640x 480 پیکسل 5 اینچ صفحه نمايش لمسي:دارد حالت اسكرين سيور:دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربين نوع:3 مگا پیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم VGAقابليت بزرگنمايي:دارد ابعاد عكس :2048x1536 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:دارد مشخصات صداي زنگ نوع:پلی فونیک قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگ:دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع:Windows media player 10قابليت پخش:AMR/AAC/WAV/WMA/MP3مشخصات حافظه حافظه گوشي:128 مگابایت RAM و 256 مگابایت ROM دارای پردازندهIntel PXA270 624 MHzحافظه مموري كارت :دارد دارای 8 گیگا بایت هارد درایو و درگاه MiniSDدفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت:miniUSBبلوتوث:دارد نسخه 2 با A2DPاينفرارد:ندارد GPRS :دارد EDGE :دارد HSCSD :ندارد : 3G
    دارد HSDPAWireless LAN:دارد Wi-Fi 802.11 b/gبازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنتWAP : دارد xHTML : دارد HTML : دارد PocketIEساير مشخصاتmessaging :SMS, MMS, Email, Instant Messagingتايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:دارد فرمان صوتي : ندارد راديو : ندارد چراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري:دارد قابليت ويرايش آفيس:دارد قابليت نمايش Pdf : دارد قابليتهاي ديگر:Java MIDP 2.0 و سیستم موقعیت یاب ماهواره ای(GPS) و خروجی تلویزیون مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 2200 mAhزمان مكالمه مداوم:5 ساعت و 5 دقیقه زمان آماده به كار: 300 ساعت
    Last edited by masihe; 31-12-2007 at 12:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه no name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    دیروز بعد از ظهر

پيش فرض

بحث جالبی لطفا ادامه اش بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه no name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    دیروز بعد از ظهر

پيش فرض

راستی اگه می شه بحث ها یه مقدار با سندیت تر باشه مثل اطلا عات masihe عزیز که واقا جای تشکر داره

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض پاسخ تشكر

راستی اگه می شه بحث ها یه مقدار با سندیت تر باشه مثل اطلا عات masihe عزیز که واقا جای تشکر داره

خواهش ميكنم دوست عزيز
    .
    .
    .
    .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

سلام به همگي............ اينم مشخصات از سايت gsm.ir البته مدل توليدي با كمي تغييرات همراه خواهد بود....

مشخصاتوضعیت گوشی : بزودی نام گوشي: Shift تاريخ معرفي : ماه مارچ سال 2007
    باند فركانس:

باند :
    HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900سيستم عاملنوع: Microsoft Vista Business OS مشخصات ظاهريوزن:800 گرمسايز (میلی متر) : طول : 207 عرض : 129 ضخامت : 25 رنگ بندي گوشي : مشکیمشخصات صفحه نمايشنوع:TFTبا قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ابعاد:800x 480 پیکسل 7 اینچصفحه نمايش لمسي:دارد حالت اسكرين سيور:دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربيننوع:دارای یک دوربین برای مکالمه تصویریقابليت بزرگنمايي:ابعاد عكس :قابليت فيلمبرداري:ندارد مدت فيلمبرداري:فلاش:ندارد مشخصات صداي زنگنوع:پلی فونیک قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگ:دارد مشخصات پخش كننده موزيكنوع:MP3 playerقابليت پخش:AMR/AAC/WAV/WMA/MP3مشخصات حافظهحافظه گوشي:1 گیگابایت RAM دارای پردازنده Intel® Stealey 800MHz حافظه مموري كارت :دارد SD دارای 40 یا 60 گیگابایت هارد درایو دفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:miniUSBبلوتوث:دارد اينفرارد:ندارد GPRS :دارد EDGE :دارد HSCSD :ندارد HSDPA: 3G
    دارد Wireless LAN:دارد Wi-Fi 802.11 b/gبازينام بازي : دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنتWAP : دارد xHTML : دارد HTML : دارد PocketIEساير مشخصاتmessaging :SMS, MMS, Email, Instant Messagingتايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:ندارد فرمان صوتي : ندارد راديو : ندارد چراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري:دارد قابليت ويرايش آفيس:دارد قابليت نمايش Pdf : دارد قابليتهاي ديگر:Java MIDP 2.0 و دارای سیستم تشخیص اثر انگشت مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 2700 mAhزمان مكالمه مداوم:5 ساعت زمان آماده به كار: 53 ساعت
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 20-01-2008 at 10:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •