اقا دستت درد نکنه کارت درسته همین جور بورو جلو
اقا دستت درد نکنه کارت درسته همین جور بورو جلو
سلام
اقا پوریا این قلعه ولفن اشتاین کجاست ما یه روز بییام مهمون
خواهش میکنم ولی نمیتونم همینجور برم جلو چون تابستون تموم شده و بر خلاف سالهای قبل امسال تصمیم گرفتم کامپیوتر رو جمع کنم(آخه کلاس سوم معدلش حساب میشه)اقا دستت درد نکنه کارت درسته همین جور بورو جلو
قلعه ولفن اشتاین تو آلمانه من توصیه میکنم نیای چون ولفن اشتاین عصبانی میشه میگه خودت زیادی هستی مهمون هم میاری؟؟؟؟؟سلام
اقا پوریا این قلعه ولفن اشتاین کجاست ما یه روز بییام مهمون
بیا خونمون امن تره
rest_maker رو کا کردی باهاش؟ با حال بود؟
رمز ولفن اشتاین 2 را می خواهم . لطفا به ایمیلم بفرست . bye
سلام
دیدی با هم تفاهم داریم منم می رم سوم امسال
منم اولش می خواستم جمع کنم اما بعد تصمیم گرفتم که فقط پنج شنبه ها بیام به نظر منم تو هم همین کار رو بکن راستی میشه بگی اهل کجا هستی چون خودت گفتی تو ولفن اشتاین مهمونی
تفاهم ؟آره یه جوراییسلام
دیدی با هم تفاهم داریم منم می رم سوم امسال
من پارسال هم همین تصمیم رو گرفتم ولی کم کم از 5شنبه به روزای دیگه سرایت کردمنم اولش می خواستم جمع کنم اما بعد تصمیم گرفتم که فقط پنج شنبه ها بیام به نظر منم تو هم همین کار رو بکن
اهل شمالی ترین و سرد ترین نقطه فارسراستی میشه بگی اهل کجا هستی چون خودت گفتی تو ولفن اشتاین مهمونی
شهر آباده
فکر کنم به عینک بیشتر احتیاج داشته باشیرمز ولفن اشتاین 2 را می خواهم . لطفا به ایمیلم بفرست . bye
تایید میشه
راستی منم اگه Adsl داشتم امرا از سر کامپیوتر بلند نمی شدم
بازم دیدی با هم تفاهم داریم از هر کی بپرسی میگه اذربایجان غربی با فارس با هم خواهرن
راستی برنامه باز کردن رمز فایل های rar , zip , وچند تا چیز دیگه رو تو کلوپ داداش گذاشتم
Last edited by mhf_1411; 11-09-2007 at 22:16.
آره البته اگه adsl تایمی داشتی نه مثل من که اگه یه گیگابایتم تموم شد باید برم 7 تومن دیگه بریزمتایید میشه
راستی منم اگه Adsl داشتم امرا از سر کامپیوتر بلند نمی شدم
باشه باشه قبولبازم دیدی با هم تفاهم داریم از هر کی بپرسی میگه اذربایجان غربی با فارس با هم خواهرن
ما با هم تفاهم داریم یه سر میام خواستگاریت(شوخی)
ممنون داداشیراستی برنامه باز کردن رمز فایل های rar , zip , وچند تا چیز دیگه رو تو کلوپ داداش گذاشتم
سلام
من فایل ریست R6bc002 رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)