شما اول جسم رو mesh بکن بعد یال مورد نظر رو انتخاب کن بعد move رو انتخاب کن بعد اون یال رو با نگه داشتن shift سمت چپ جابجا کن همین اتفاق می افته
بعد می تونی با تکرار این کار و rotate کردن یال های جدید جسم مورد نظرتو بسازی
شما اول جسم رو mesh بکن بعد یال مورد نظر رو انتخاب کن بعد move رو انتخاب کن بعد اون یال رو با نگه داشتن shift سمت چپ جابجا کن همین اتفاق می افته
بعد می تونی با تکرار این کار و rotate کردن یال های جدید جسم مورد نظرتو بسازی
خیلی ممنون از راهنماییتون
امتحان میکنم ایشاالله که درست بشه
در هنگام کار با 3dsmaxاین errorمیاید:
An error has occurred and the application will now closeوقتی که ok یا cancelرو بزنم برنامه رو میبندد.بیشتر زمانیست که با vray کار میکنم.دلیلش چیه؟
Do you want to attempt to save a copy of the current scene
ok or cancel
Last edited by marvelous; 07-12-2007 at 23:32.
این اروریه که موقعی که برنامه هنگ می کنه می ده که البته این نوع خوش خیمشه که طبق چیز هایی که من خوندم به خاطر وجود باگ هی بیشمار این برنامه و پلاگین هاشه (که تو هر ورژنش که میاد و به نظر شما میاد که اه این که تغییر نکرده تعداد زیادی از باگ هاش حل شده .یادمه وقتی با مکس 2.5 کار می کردم حدودا هر 3 دقیقه یه بار از برنامه می رفت بیرون .اون موقع اوتوبک موبکم نبود که فقط باید میشستی هی می زدی تو سر خودت..... منظورم از خوش خیم بودنش اینه که تو این ارور شما اگه ok رو بزنین کارتون تا همونجا تو فایل autoback تو داکیومنت save می شه ........ نوع های دیگه ای از ارور هم هست که همونجا یه ضرب برنام رو می بنده و میگه : هه هه هه حالا برو ر یپورت کن ببینم کی تحویلت می گیره
![]()
لطفا اگه میشه راهنماییم کنین چکار کنم تا درست بشه
سلام چجور میشه یک ذره را با particle تیکه تیکه کرد
راستش گفتم که این ارور ها یا مال باگ برنامه یا پلاگینته یا مال ضعف سیستمت
تنها کاری که میتونم بگم بکنی اینه که یه مکس دیگه بریز یه وی ری دیگه بریز اگه سیستمت ضعیفه که 2 تا کار بالا رو هم نمی خواد بکنی برو یه سیستم دیگه بگیر
راستش اگه منظورت تیکه تیکه کردن با particle systeme که واقعا خیلی بی کیفیت و ضایست و پیشنهاد می کنم ازش استفاده نکنی یا با رئکتور درست کنی یا با اون پلاگینه که اسمش رو یادم نیست راستتی کسی می دونه اسم اون پلاگینه چیه ؟
خوب ولی اگه اصرار داری راهش اینه که یه parray بسازی و در حالت مش بزاری و جسمت رو انتخاب کنی و از load های پایینش استفاده کنی این راحت ترین راهش بود
چه جوری میشه دو تا Mesh رو با هم دیگه یکی کرد ؟؟؟ (البته نه با Group) ؟؟
کسی جواب نمیده من کارم حسابی گیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)