سرشار عزيز شما از زد 610 تعريف نكن كه واقعا طراحي صفحه كليد مسخره اي داره !
Nabakhshoode جان بازم ممنونم !
كيفيت هدفونش چطوره !؟
سرشار عزيز شما از زد 610 تعريف نكن كه واقعا طراحي صفحه كليد مسخره اي داره !
Nabakhshoode جان بازم ممنونم !
كيفيت هدفونش چطوره !؟
Nabakhshoode جان يك سوال ديگه !
در پلير گوشي ميشه Play List ساخت !؟
با سلام من این موبایل را دیدم و میخوام برای پدرم بخرم در مجموع این گوشی همه چیز داره و نسبت به قیمتش هم مناسب است
از نا بخشوده سوال دارم 1 آیا متن و شماره گوشی با فونت درشت میباشد چون پدرم چشمش ضعیفه و برام خیلی مهمه
2 آیا از نظر استقامت گوشی خوبی است ؟ پیرمردها را که میشناسی گوشی را همه جا میندازند
با تشکررررررررررر
حالا e250 به جز دوربینش با این فرق داره؟
من بودم e250 میگرفتم,]چون دوربین 1.3 مگ زیاد آش دهن سوزی نیست
Nabakhshoode جان يك سوال ديگه !
در پلير گوشي ميشه Play List ساخت !؟خواهش میکنمNabakhshoode جان بازم ممنونم !
كيفيت هدفونش چطوره !؟
هدفون مونو همراه گوشی هست ( البته من خودم هدفون استریو داشتم با جک 2.5 میلی متری... ) ولی کیفیت صداش خوبه تو هدفون ( تو این رنج قیمت واقعا عالیه !)
آره پلی لیستم میشه ساخت !
آره متن سایزایه مختلف داره و میتونی تنظیم کنی ! ولی حتی فونت نرمالشم به اندازه ی کافی درشت هست ! استحکام گوشی هم مثه اکثر گوشی های نوکیا خوبه !با سلام من این موبایل را دیدم و میخوام برای پدرم بخرم در مجموع این گوشی همه چیز داره و نسبت به قیمتش هم مناسب است
از نا بخشوده سوال دارم 1 آیا متن و شماره گوشی با فونت درشت میباشد چون پدرم چشمش ضعیفه و برام خیلی مهمه
2 آیا از نظر استقامت گوشی خوبی است ؟ پیرمردها را که میشناسی گوشی را همه جا میندازند
با تشکررررررررررر
Nabakhshoode بازم دمت گرم !
راستي پليرش مينيمايز ميشه يا ثابته !؟
راستي قيمت هدفون براي اين حدودا چنده !؟
آره پلیر نسبتا کاملی داره ! هم پلی لیست داره ( البته یه پلی لیست داره در واقع یه Favorites داره که میتونی آهنگایه مورد علاقتو توش قرار بدی ) هم اکولایزر داره هم مینیمایز میشه و... !Nabakhshoode بازم دمت گرم !
راستي پليرش مينيمايز ميشه يا ثابته !؟
راستي قيمت هدفون براي اين حدودا چنده !؟
ببین الان برای مثال هدفونایه سری W فکر میکنم حدود 15 تومن باشن ( البته دقیق نمیدونم ولی همین حدود باید باشه ) ! شما هم یه هدفون که به جک 2.5 میلیمتری بخوره ( مثه هدفون 5700 ) و کیفیت خوبیم داشته باشه بخوای بخری همین حدود 15-20 تومن میشه !
اصولا پیشنهاد من اینه اگه هدفون میگیری مثه مال سری W ( یا مثه 5700 و...) راحت باشه و راحت تو گوش قرار بگیره و کیفیت و بلندی صداشم قطعا مهمه ! الان یه هدفون استریو یه معمولی دارم من که جک 2.5 میلی متری داره ولی اصلا راحت نیست هر چند کیفیت واقعا خوبی داره و صدا شفافه !
اینم هدفون 5700 ( که با توجه به اینکه خروجی صدای هر دو جک 2.5 هستش احتمالا به 3110 میخوره ) :
![]()
Last edited by Nabakhshoode; 02-09-2007 at 11:46.
خيلي خوشدست بود !
ميگم اسپيكرش چطورياست قوي هست يا نه ضعيفه !؟
بازم ممنون !
ولی اصلا به قافه 3110 نمیخوره وزنش انقدر کم باشه
درسته ولی خیلی سبک و به خصوص باریکه .ولی اصلا به قافه 3110 نمیخوره وزنش انقدر کم باشه
درسته خوشدسته و کار با دکمه های بزرگش و همچنین دکمه های جهتیش راحته !خيلي خوشدست بود !
ميگم اسپيكرش چطورياست قوي هست يا نه ضعيفه !؟
بازم ممنون !
اسپیکرشم قدرت مناسبی داره ! بعیده تماسی رو از دست بدین و صداشم هم از نظر کیفیت هم بلندی مناسبه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)