تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: طراحي Structure شبكه ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

please از انگليسي كمتر استفاده كن ! تا مراجعين به اين انجمن بهره بيشتري ببرند . اما مي تواني
    شوخي هايت را براي تقويت زبان انگليسي به زبان انگليسي بنويسي . اما مطالب اصلي بايد فارسي باشند زيرا اين تايپيك فارسي است . جاي تعجب نيست كه مراجعان تايپيك كم باشند زيرا همان تيتر انتخابي خيلي ها را از ورود به اين تايپيك منصرف مي كند . منظورم را كه مي داني جناب گوبانا همان را مي گويم . اين كلمه پيچيده كه از آن نام برده اي . دي structure:

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام...
    هر كسي كه مي خواد شبكه ياد بگيره بايد انگليسي هم ياد بگيره /.
    وجود كلمات انگليسي باعث ميشه بيشتر تحقيق كنيم ./ ( هم من هم شما )
    من مشكلي نمي بينم . هر كسي هم در اين مورد مشكلي مي بينه بره ياد بگيره يا سوال كنه تا جواب بگيره نه اينكه صورت مسئله رو پاك كنه ./

موفق باشي دوست من // :دي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

"هر كسي كه مي خواد شبكه ياد بگيره بايد انگليسي هم ياد بگيره " گابانا

خوب شد به اينجا رسيديم . حالا من با اين تايپيك و همه دوستان حاضر در آن خصوصا " كليني عزيز خداحافظي
    نموده و مي روم انگليسي ياد بگيرم . by by

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چقدر ساده به قضيه نگاه مي كني !!؟ مطمئنا ساده تر از اين حرفاست :دي

موفق باشي
    خداحافظ

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    آقا من روش کار میکنم نتیجشو میگم.
    timas جان کجا؟ این کارا یعنی چی؟
    این تاپیک برای رشد علمیه اگه اشتباه نکنم. نه توهین به اعضا. خواهشن اینقدر با هم بد نباشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آموزش مسئله پيچيده اي است . بنابر اين كساني در آموزش مي توانند موفق باشند كه مطابق خواسته هاي مخاطب (اكثريت مخاطبان) عمل نمايند .
    قبول دارم كه در بعضي جاها ما ناگريز از استفاده از كلمات انگليسي هستيم . زيرا معادل فارسي ندارند اما اين موارد اندك است .
    آقاي گابانا عزيز كه مي خواهند افراد انگليسي ياد بگيرند چرا نبايد به خودشان زحمت دهند و معادل فارسي كلمات انگليسي را ياد بگيرند . يادگرفتن فارسي كه زبان مادري ما ايرانيان هست واجب تر است . اينطور نيست .
    اگر اين تايپيك قصد كاربردي شدن براي عموم را دارد بايد هرچه ساده تر و روانتر باشد .
    هدف ما از وقت گذاشتن براي اين تايپيك تنها رسيدن به ستاره هاي بالاتر كه نيست مي خواهيم كه سودمند باشد حالا اگر سه نفر به نام گابانا . كليني و تيماس در اين تايپيك نظر دهند پس معلوم است كه ديگران بهره و استفاده اي از اين مطلب نمي برند .
    ساده نوشتن هنر است . لطفا" مقايسه كنيد كتابهاي ترجمه شده مرحوم ذبيح الله منصوري را و همينطور ترجمه ديگران را ببينيد . آنچه باعث شده ترجمه مرحوم ذبيح الله منصوري مورد توجه عامه مردم قرار گيرد همان سادگي و روان بودن نوشته هاست .

پس وقتي توصيه جناب گابانا اين بشود كه براي ياد گرفتن شبكه بايد انگليسي ياد گرفت طرف بهتر مي بيند كه بي خيال همه چيز بشود و از خير يادگيري شبكه هم بگذرد .
    نبايد فراموش كنيم كه شبكه از نيازهاي ضروري جامعه ماست و در حالي كه جهان به سرعت در ارتباطات پرسرعت فرو مي رود ما هنوز در ابتداي اين قافله تمدن قرار گرفته ايم و ارتباطات ضعيفي داريم . شايد يكي از دلايل بزرگ آن همين مشكل ما در بخش آموزش باشد . مسئله را آنقدر بزرگ مي كنيم كه كسي جرئت وارد شدن به موضوع را پيدا نكند و همينطور است ساير امور ما .
    به نظر ميرسد همان تفكري كه در هزاره هاي قبل در خصوص آموزش وجود داشته يعني اينكه فقط طبقه خاصي كه متعلق به اشراف بودند حق تحصيل داشتند به طور ناخوداگاه سيطره خود را بر جامعه آموزشي ما گذاشته است و آموزش را امري غامض و پيچيده نشان مي دهد .
    نمي بينيد . بچه هاي ايروني وقتي مي روند خارج خيلي راحت دكترا و فوق ليسانس و هر نوع مدرك تخصصي مي گيرند ولي تو كشور خودشون نمي تونند .
    دوستي دانشگاهي داشتم كه دربين راه كم آورد و نتوانست ليسانس بگيرد . سپس راهي آمريكا شد و بعد از چند سال با مدرك دكترا برگشت .

دوستان اين همه مطلب فقط براي اين بود كه نگاه شما در خصوص آموزش تغيير كند و براي آموزش تا حد ممكن از ساده ترين روشها استفاده شود .

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقاي گابانا عزيز كه مي خواهند افراد انگليسي ياد بگيرند چرا نبايد به خودشان زحمت دهند و معادل فارسي كلمات انگليسي را ياد بگيرند . يادگرفتن فارسي كه زبان مادري ما ايرانيان هست واجب تر است . اينطور نيست .
    دوست عزيز ..

من معادل كلماتي كه بكار مي برم را كاملا بلدم . اما از قصد انگليسي بكار مي برم كه به دو هدف برسم :

اول اينكه فردي كه واقعا علاقه داره بياد و ياد بگيره .
    دوم اينكه فردي كه ساده فكر و تنبل باشه و قرار باشه كه :
    پس وقتي توصيه جناب گابانا اين بشود كه براي ياد گرفتن شبكه بايد انگليسي ياد گرفت طرف بهتر مي بيند كه بي خيال همه چيز بشود و از خير يادگيري شبكه هم بگذرد .
    بهمين راحتي از كنار شبكه بگذره اصلا نياد توي تاپيك بهتره.
    متاسفانه مي بينم كه خيلي ساده فكر مي كني .

به هر حال شما مي توني نياي - دعوت نامه اي براي شما ارسال نشده . منم بيكار نيستم اينجا با بقيه سر و كله بزنم . از اولش هدف ياد گيري بود . نمي تونيد آقا جون نيايد . لازم نيست گير بديد كه چرا انگليسي مي نو يسي .. چرا فلان مي كني ..

اين تاپيك و قفل مي كنم تا مدير مربوطه رسيدگي كنه /.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزير شركت ما مي خواهد تغيير مكان بده و بايد براي مكان جديد همه نيازها پيش بيني بشه ممنون ميشوم راهنماييم كنيد ،
    شركت در 2 طبقه هست طبقه اول 21 نود وطبقه دوم 12 نود پيش بيني شده
    1- اينترنت adsl داريم
    2-2 سرور داريم كه در طبقه اول قرار دارد در يك رك قرار دارند .
    3- ups براي تعداد 10 كامپيوتر و فاكس و سانترال
    4- سانترال
    5- تكنيكي مشابه ويدئو كنفرانس ( براي كم شدن رفت و آمد بين پرسنل با رئيس شركت امكان برقراي ارتباط صوت وتصوير خوب )
    سوالهاي من
    1- براي مورد شماره 5 دنبال پيشنهاد و طرح مي گردم و تاثير آن در ترافيك شبكه داخلي
    2- (در داكت كشي تلفن و شبكه و ups درنظر گرفته شود) از چه متريال با چه ماركي كه هم زيبا و هم بصرفه باشد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزير لطفاٌ راهنمايي كنيد

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •