می گم طراحی هایش به چه صورت است یعنی طراحی های آبجکت و محیط ها ؟؟؟ اسونه یا سخته ؟؟؟
می گم طراحی هایش به چه صورت است یعنی طراحی های آبجکت و محیط ها ؟؟؟ اسونه یا سخته ؟؟؟
یعنی بدون برنامه نویسی هم میشه باهاش کار کرد ؟
مدل خودش نمی سازه ! یعنی از نرم افزار هایی مثل 3d max یا maya میاره ولی صحنه سازی اش هم مثل نرم افزار های دیگه هست ! هیچ فرقی نداره !می گم طراحی هایش به چه صورت است یعنی طراحی های آبجکت و محیط ها ؟؟؟ اسونه یا سخته ؟؟؟
کانالیه ! برنامه نویسی نیست ! ولی نوعی برنامه نویسی هست ! در حقیقت کد های آماده هست که باید به هم مرتبطشون کنیم !یعنی بدون برنامه نویسی هم میشه باهاش کار کرد ؟
آهان فکر کنم تکراری باشه ولی خوب یه سایت هم بدید که این آبجکت های بازی را در مایا و ... طراحی کرده باشند و آماده باشه مثل ماشین و ساختمان ها ...
سلام !
نه ! فکر نکنم ! ولی تحقیق می کنم !
محسن جان چند نفر در مسابقه شرکت کردن؟
Last edited by Omid_Sadeghvand; 29-08-2007 at 22:33.
سلام ! اینجا جاش نبود ولی 12 - 13 نفر !
نرم افزار کوئست سری دی از زبان اسکریپت نویسی LUA استفاده میکنم که شباهت زیادی با Cpp داره.
ضمنا این نرم افزار برای ساختن پروژه های VR هست نه بازی
یعنی ساخت بازی با این نرم افزار بسیار مشکله چون اصلا برای این کار ساخته نشده.
این فیلمی هم که گذاشتید ساختنش ساید 2 یا 3 روز طول بکشه و کار سختی نیست.
اصلا بازی نیست که بشه گفت مثل کربن هست یا نه.
آقا یه سوال از کوئست کارها:
ببینید من در Quest 3D 3.6 مشکلم اینه که وقتی فایلهای cgr را کامپایل می کنم ( فایل اجرایی و یا ستاپ ) وقتی روی فایل ساخته شده کلیک می کنم 2 تا ئیغام بهم میده:
data header not found
can't find project type
کلا برای دیدن تتوریال هایی که از برنامه دارم می خوام فایل اجرایی ایجاد کنم اما این ارور را میده . چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)