من حتی شنیدم این مشکلو تو ویستا هم دارن بعضی ها .
چرا اینطوریه آخه ؟
من حتی شنیدم این مشکلو تو ویستا هم دارن بعضی ها .
چرا اینطوریه آخه ؟
یهنی راهی نداره؟عجب گیری کردیما!!!3 دیویدی رو بخر و با هزار امید نصب کن آخر صفحه سیاه بشه.رو سیستم فرقون پسر عمم اومد واسه من نیومد!!کسی راهشو نیافته؟![]()
د همینه که اعصابه آدمو خورد می کنه !.
البته من پولی برای ندادم ولی خوب من با این سیستمم نتونم اجرا کنم و یکی با گرافیک 5500 بتونه بازی کنه این دیگه خیلی خیلی ضایس .
آقا من دنبال کارش هستم شما هم بگرد به نتیجه رسیدی بزار .
راههایی که من امتحان کردم و نشد :
نصب آخرین ورژن درایور گرافیک انویدیا نسخه ی 162.18
نصب آخرین ورژن بتا درایور گرافیک انویدیا .
اینم سیستم من :
AMD Athlon 64 3500+
RAM 1 GB OCZ Dual Channel
GeForce 8600GT 256MB DDR3
ASUS M2N-E
منم میگردم.
فقط برم قبلش ویستا رو نصب کنم شاید اونجا جواب داد!
خوشبختانه برای من رو ویستا اجرا شد!به نظرم تنها راهش همین ویستاس.
آره برای کارت گرافیکی های نسبتا قوی باید روی ویستا نصب کرد.ببینم مشکل رم پیدا نکردید روی ویستا یعنی کندتر اجرا نشد؟
نه من که سیستمم تو ویستا خیلی بهتر کار میکنه.هم سی پی یو هم گرافیکم مخصوص ویستاس.احتمالا برا همین اجرا نمی کرد!
رو ویستا با گرافیک بالا بدون مشکل اجرا شد بازی.اما خیلی قشنگ نبود.ارزش نداشت.از مکس پینم بدتره(خیلی شبیهن!)
رو 5500 اجرا میشه!!!![]()
راست میگی؟
برم بخرم![]()
من با این سیستم رو ویستا اجراش کردم .
جالبه که اصلا هیچ جای بازی نمیشه فایل Read Me اون رو پیدا کرد تا سیستم مورد نیاز رو توش دید .
البته هنوز بازی نکردم اما اول بازی رو که دیدم زیاد خوشم نیومد . خیلی با مکس پین فرق داره . گرافیکش که زیاد خوب نیست . نزدیک هر چیزی هم که میشی یا متلاشی میشه یا اینکه خود به خود می پره روش .
CPU : Intel P4 3.2
Ram : 1 gig
MB : Asus P4C800
VGA : 7600 GS AGP
ببخشید اگه CPU دو هسته ای نباشه خوب اجرا میشه ؟Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processor
2 Gigs of Ram
Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher
Disk space: 15 gigs
یا حتما باید دو هسته ای باشه ؟
دوست عزیز مگه کارت گرافیک شما Vista Support هست که با ویستا بازی میکنی ؟من با این سیستم رو ویستا اجراش کردم .
جالبه که اصلا هیچ جای بازی نمیشه فایل Read Me اون رو پیدا کرد تا سیستم مورد نیاز رو توش دید .
البته هنوز بازی نکردم اما اول بازی رو که دیدم زیاد خوشم نیومد . خیلی با مکس پین فرق داره . گرافیکش که زیاد خوب نیست . نزدیک هر چیزی هم که میشی یا متلاشی میشه یا اینکه خود به خود می پره روش .
CPU : Intel P4 3.2
Ram : 1 gig
MB : Asus P4C800
VGA : 7600 GS AGP
تا اونجایی که من میدونم فقط گرافیک های سری 8 ویستا ساپورت هستند .
Last edited by Oracle_Eldorado; 13-10-2007 at 21:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)