آقا خيلي خوبه.
موفق باشي.
سلام
آقا کارهات خوب شده فقط همونطور که خودت گفتی نور پردازی ضعیفه و رندرم باید بیشتر کار کنی....موفق باشی
سلام داداش... متشکرم
شما لطف دارین ....
سلام
در مورد ماشین هم خودم متوجه ی اشتباهم شده بودم اما چون سه بار رندر گرفته بودم و هر بار یه شب تا صبح (البته تا جایی که یادم می آد) طول کشید دیگه حال تنظیم بیشتر نبود
خوب تایپیکهای من یه خوبی داره و اون هم اینه که آدم های مستضعف (مثل خودم) با دیدن سیستمم به کار خودشون برای مکس امید وار می شن
سپاسگذارم
بله درسته ... متشکرم
ممنون ... همین طور شما موفق باشین
متشکرم ...
ناامیدم ؟ چون با اون کارهایی که می خوام درست کنم خیلی فاصله دارم .... هر چی بیشتر از مکس یاد می گیرم تازه متوجه می شم هیچی بلد نیستم . . . ( اینو کاملا جدی می گم)
حالا عیب های خونه که خودم هم متوجه شون شدم اما به خاطر اینکه دیگه خسته شدم و حوصله نداشتم درستشون نکردم رو می گم : اون خونهه متریال سنگ " تراورتن طلاییش" خیلی تکرار داره و ضایع شده ... آسمون هم مشکل اساسی داره
اینم اسبی که درست کردم البته هنوز کامل نیست ... خیلی کار داره یکی از کارهاش موهاشه (یالهاش) که من هنوز بلد نیستم درست و حسابی با اون سیستم کار کنم (دوست دارم بهم پیشنهاد بدین تا بهتر درستش کنم )
سپاسگذارم
![]()
آفرین مصطفی جان چه باحال شده
میشه بگی اینو با چی شروع کردی به ساختش ؟
ذهنی ساختی یا با بلو پرینتی چیزی؟
ممنونم داداش ....
من فقط از این دوتا عکس استفاده کردم ( ویکی از بزگترین اشتباهام همین بود ... چون دو اسب از نظر اندام با هم خیلی فرق دارن ....اگه همشو با یه اسب می ساختم خیلی بهتر می شد)
برای سرش از این استفاده کردم :
و برای بدنش از این :
![]()
آفرین خیلی خوبه......
از نظر من کارات خیلی خوبه اما سعی کن نور پردازی رو قوی تر کنی و همین طور از رندر بهتری
استفاده کنی ولی از نظر مدلینگ خوب کردی .
ولی در این شرایط سعی کن بهترین کارات رو نمایش بدی تا یکم اعتماد به نفس پیدا کنی.(بابا چرا اینقدر نامید هستی مگر از رحمت خدا دورشدی!!!)
تشکر .. شما لطف دارین
فقط توی مدلینگ بدک نیستم وگرنه توی بقیه ی قسمتها افتضم .... من ناامید نیستم من واقع بینم .... خوب واقعیت دیگه!
ممنونم از اینکه نظر دادین ...
راستی به نظرتون پاهای جلوی اسبی که درست کردم مشکل داره ؟ منظورم قسمت مچشه ! و یه چیز دیگه سرش به بدنش می خوره ؟ و گوشاش جاش مناسبه ؟
Last edited by Mostafa_Amol; 29-05-2008 at 09:34.
من هم موقعی که با مکس کار می کردم (سطح پایین) کارام اصلا خوب نبود مثلا می خواستم
حلقه بسازم می شد دیگ!!!
اقا امین(aminzikzak)و اقا سجاد (interior _design ) هم به من هرچی گفتن بابا این چیه که ساختی ؟ باورم نمی شد .فکر نمی کردم که کارام بد باشه.(در این حد)
ولی واقعا بد بود.
شما که ماشاالله کارات خوبه فقط باید دقت زیادتری رو بکنی.
Last edited by vias; 29-05-2008 at 10:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)