آره فکر کنم تو دوره راهنمایی یه چیزایی در موردش خونده بودیم.
منظور من این بود که هنوز تا N-4 بعد دیگه راه داریم. فعلا این چهار تاش تا بعد ببینیم چی میشه.![]()
آره فکر کنم تو دوره راهنمایی یه چیزایی در موردش خونده بودیم.
منظور من این بود که هنوز تا N-4 بعد دیگه راه داریم. فعلا این چهار تاش تا بعد ببینیم چی میشه.![]()
تصویر یک پارچ. (کار خودمه)
منو بگو که می گفتم این تاپیکو بزنم ملت همینطور کار میزارن. یعنی اینجا هیچکس با C4D کار نکرده؟
نا امید نشو رفیق ...
خوب نرم افزارش خیلی متداول نیست ... برای همین کاربراش کم هستن ... حالا شما آموزش مثلا همین پارچ رو بذار تا یه کم ما هم آشنا بشیم باش .
تایید می شود .... اگر چه می دونم که خیلی سخته آدم فقط آموزش بده و کس دیگه ای نباشه که ازش آموزش بگیره ......
شما بنیان گذار آموزش این نرم افزار باشین![]()
ایول ، خیلی خوشم اومد .
میشه بگید مدت زمانی که برای این طرح هاتون گذاشتید چقدر بوده ؟
مثلا این پارچه چقدر زمان برده ؟
در ضمن لینک دانلود این نرم افزارم دارید ( کرک شده بذارید ممنون میشیم ) .
ببخشید دوباره پست میدم ، من یه لینک سالم از رپید گیرآوردم شاید بدردتون بخوره :
MAXON CINEMA 4D Studio Bundle ver. 10.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای هر کدوم نزدیک به دو ساعت. البته در نظر داشته باشید که من تو مدل سازی خیلی ناشی هستم.
از بابت لینک هم ممنون. این نسخه یعنی Studio Bundle 10 کاملترین و آخرین نسخه هست که شامل تمام پلاگینهای Hair,Dynamics,Mocca,MoGraph و ... هست.
در ضمن دارم آموزش اون مداده رو آماده میکنم. البته بازم میگم من هنوز در اون سطحی نیستم که بخام به کسی آموزش بدم. اما همون مراحلی که خودم دنبال کردم رو براتون میگم.
ممنون از لطفتون.
یه سورپرایز جالب هم براتون دارم.
1. توی صفحه اصلی C4D کلیدهای Shift+F12 رو بزنید.
2. توی پنجره ظاهر شده توی فیلد Name Filter عبارت Chess رو تایپ کنین.
3. گزینه Chess... رو از لیست به یه تولبار دلخواه دراگ کنین.
4. پنجره Command Manager رو ببندید.
5. حالا دکمه جدیدی که ایجاد کرده بودید رو کلیک کنید.
از این به بعد هر وقت که بیکار شدین بشینین با Cinema 4D شطرنج بازی کنین.![]()
با سلام خدمت شما دوستان عزيز
vbadvanced جان كارش حرف نداره اين اتود رو مثل واقعيش درست كرده , تعجب نكنيد !با اين برنامه چيزهاي خيلي واقعي مي شه درست كرد , من خودم هم تا كمي كار با هاش رو بلدم ولي نه به اندازه vbadvanced
Last edited by Iran_enerjhi; 28-08-2007 at 03:32.
Iran_enerjhi عزیز شما سرور ما هستید. من هم هنوز خیلی مبتدی هستم. امیدوارم بتونیم یه یه چیزایی از همدیگه یاد بگیریم. ممنونم ازت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)