تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: تا پايان سال جاري مي‌توان برنامه‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني را از تلفن همراه نيز تماشا كرد.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

الان گوشی هایی هستن که به راحتی تمام کانال های داخل ایرانو میگیرن!

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دقیقه ای فکر نکنم باشه ! فکر کنم باید حق اشتراک ماهانه بدین (مطمئن نیستم)
    پس اون موقع رقمش نجومی میشه !

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا هیچکس پستهای من رو نمیخونه .
    دوستان تکنولوژی Broadcast هست , یعنی نمیتونن بابت اشتراک شخصی هزینه بگیرند ولی شاید یه راهی پیدا کردند .
    با گوشی های تیونر دار اشتباه نگیرید . اونها درسته که همه کانالها رو میگیره ولی به صورت آنالوگ دریافت میکنه ( پس لازمه حتما گوشی در جهت خاصی باشه تا بهترین سیگنال رو بگیره )
    به تجهیزات زیادی نیاز نداره , فقط باید سایتهای جاری تجهیز بشه .
    ---------------------
    بابا یکی جون من گوش کنه , میفهمه من چی میگم . دیگه شلوغش نکنید . خیلی هم فنی عنوان نکردم .
    حرفهای خاله زنکی رو هم بذارید کنار , مثلا برنامه " 4 سوی علم " شبکه 4 رو زمانی میذاره که من توی راه هستم و هیچ استفاده از گوشی ندارم .

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

دوستان تکنولوژی Broadcast هست , یعنی نمیتونن بابت اشتراک شخصی هزینه بگیرند ولی شاید یه راهی پیدا کردند .
    با گوشی های تیونر دار اشتباه نگیرید . اونها درسته که همه کانالها رو میگیره ولی به صورت آنالوگ دریافت میکنه ( پس لازمه حتما گوشی در جهت خاصی باشه تا بهترین سیگنال رو بگیره )
    ---------------------
    بابا یکی جون من گوش کنه , میفهمه من چی میگم . دیگه شلوغش نکنید . خیلی هم فنی عنوان نکردم .
    حرفهای خاله زنکی رو هم بذارید کنار , مثلا برنامه " 4 سوی علم " شبکه 4 رو زمانی میذاره که من توی راه هستم و هیچ استفاده از گوشی ندارم .
    صدا و سیما برای پوشش تهران مثلا از چندتا دکل استفاده میکنه ؟
    چقدر زمان میبره برای تجهیز ؟

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

---------------------
    یعنی همین فردا پس فردا میاد ؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شماها چقدر دستپاچه اید , پست اول رو بخونید و به اون معادله روال کارهای دولتی رو هم اضافه کنید .
    نیازی به سایت جدید نداره . توی سایتهای قدیمی قابل اجراست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

---------------------
    تکنولوژی Broadcast كه شما ميگي اگر فعال بشه همه گوشي ها مي تونند بگيرند (و فقط كانال هاي داخل گشور است)؟ يا نياز به برنامه اي داره كه بايد در گوشي نصب كرد؟
    پس اين كارت ----H كه تو گوشي N77 و N92 است در حال حاضر نا كارامد هستند در ايران؟
    و ----H نياز به پرداخت هزينه داره و آيا مي تونه كانال هاي ماهوارهاي رو بگيره و هم تلويزيون ؟

قضيه اين گوشي هايي كه تو ايران هست و شما مي گيد تلويزيون رو مي گيره و به صورت آنالوگ هست و بايد جايي باشه كه آنتن خوب بده چي هست؟آيا اينها مي تونند ماهواره رو بگيرند؟آخه شنيدم گوشي هايي هست توايران كه علاوه بر تلويزيون ماهواره رو مي گيره؟
    يكي از بچه ها مي گفت دوستم داره و كانال تپش رو هم به ما نشون داد ؟؟؟ فكر كونم خالي مي بست!!
    آگه بعضي سوال هام مبتديانه است به بزرگي خودت ببخش.!!!

داره خودمونی میشه S@M@Nd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو چیپست VGA تون

پيش فرض

تکنولوژی Broadcast كه شما ميگي اگر فعال بشه همه گوشي ها مي تونند بگيرند (و فقط كانال هاي داخل گشور است)؟
    BroadCast بر مبنای سیستم ماهواره عمل می کنه یعنی در بعضی از گوشیا دستگاهی هست که فرکانس ماهواره رو به تصویر و صوت تبدیل می کنه .
    يا نياز به برنامه اي داره كه بايد در گوشي نصب كرد؟
    تا اونجا که می دونم نه ولی اگه برنامه هم باشه برنامه ی طوری که امکانات بیشتر در اختیار شما قرار می ده
    پس اين كارت ----H كه تو گوشي N77 و N92 است در حال حاضر نا كارامد هستند در ايران؟
    بله
    و ----H نياز به پرداخت هزينه داره و آيا مي تونه كانال هاي ماهوارهاي رو بگيره و هم تلويزيون ؟
    نه احتیاج به هزینه نداره . کانالای ماهواره هم می گیره تقریبا مثل کارتای --- در کامپیوتر عمل می کنه .
    قضيه اين گوشي هايي كه تو ايران هست و شما مي گيد تلويزيون رو مي گيره و به صورت آنالوگ هست و بايد جايي باشه كه آنتن خوب بده چي هست؟
    اینا در داخل خود سیستمی دارند که امواج رادیو رو به صوت و تصویر تبدیل می کنه البته به صورت آنالوگ همانند گوشیه i-teq Xbound . چون گیرنه اینا ضعیفه باید امواج قویتر باشه تا تصویر خوب داشته باشید.
    آيا اينها مي تونند ماهواره رو بگيرند؟
    نه نمی شه.
    آخه شنيدم گوشي هايي هست توايران كه علاوه بر تلويزيون ماهواره رو مي گيره؟
    من از این حرف زیاد اطمینان ندارم .
    يكي از بچه ها مي گفت دوستم داره و كانال تپش رو هم به ما نشون داد ؟؟؟ فكر كونم خالي مي بست!!
    بازم می گم سیستم Broadcast در ایران فکر نکنم باشه . اگه می خوایید باور کنید برید پیش همون دوسته بگید در همون لحظه یک کانال به غیر از تپش نشون بده که احیانا اون یک فیلم ضبط شده رو نشون نداده باشه .

داره خودمونی میشه S@M@Nd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو چیپست VGA تون

پيش فرض

آگه بعضي سوال هام مبتديانه است به بزرگي خودت ببخش.!!!
    اینجور جاها برای یاد گیریه زیاد نباید نگران باشی بالاخده یکی هست جوابتو بده . البته اگه خودم اشتباه نگفته باشم .......!!!!!

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

BroadCast بر مبنای سیستم ماهواره عمل می کنه یعنی در بعضی از گوشیا دستگاهی هست که فرکانس ماهواره رو به تصویر و صوت تبدیل می کنه .
    این جمله رو یکمی عجله ای ننوشتین ؟
    (Broadcast یعنی انتشار برای عموم تا یک محدوده مجاز
    Multicast یعنی انتشار برای عده ای خاص
    Unicast یعنی انتشار برای یک نفر)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •