الان گوشی هایی هستن که به راحتی تمام کانال های داخل ایرانو میگیرن!
الان گوشی هایی هستن که به راحتی تمام کانال های داخل ایرانو میگیرن!
پس اون موقع رقمش نجومی میشه !
چرا هیچکس پستهای من رو نمیخونه .
دوستان تکنولوژی Broadcast هست , یعنی نمیتونن بابت اشتراک شخصی هزینه بگیرند ولی شاید یه راهی پیدا کردند .
با گوشی های تیونر دار اشتباه نگیرید . اونها درسته که همه کانالها رو میگیره ولی به صورت آنالوگ دریافت میکنه ( پس لازمه حتما گوشی در جهت خاصی باشه تا بهترین سیگنال رو بگیره )
به تجهیزات زیادی نیاز نداره , فقط باید سایتهای جاری تجهیز بشه .
---------------------
بابا یکی جون من گوش کنه , میفهمه من چی میگم . دیگه شلوغش نکنید . خیلی هم فنی عنوان نکردم .
حرفهای خاله زنکی رو هم بذارید کنار , مثلا برنامه " 4 سوی علم " شبکه 4 رو زمانی میذاره که من توی راه هستم و هیچ استفاده از گوشی ندارم .
صدا و سیما برای پوشش تهران مثلا از چندتا دکل استفاده میکنه ؟
چقدر زمان میبره برای تجهیز ؟
یعنی همین فردا پس فردا میاد ؟![]()
شماها چقدر دستپاچه اید , پست اول رو بخونید و به اون معادله روال کارهای دولتی رو هم اضافه کنید .
نیازی به سایت جدید نداره . توی سایتهای قدیمی قابل اجراست .
تکنولوژی Broadcast كه شما ميگي اگر فعال بشه همه گوشي ها مي تونند بگيرند (و فقط كانال هاي داخل گشور است)؟ يا نياز به برنامه اي داره كه بايد در گوشي نصب كرد؟
پس اين كارت ----H كه تو گوشي N77 و N92 است در حال حاضر نا كارامد هستند در ايران؟
و ----H نياز به پرداخت هزينه داره و آيا مي تونه كانال هاي ماهوارهاي رو بگيره و هم تلويزيون ؟
قضيه اين گوشي هايي كه تو ايران هست و شما مي گيد تلويزيون رو مي گيره و به صورت آنالوگ هست و بايد جايي باشه كه آنتن خوب بده چي هست؟آيا اينها مي تونند ماهواره رو بگيرند؟آخه شنيدم گوشي هايي هست توايران كه علاوه بر تلويزيون ماهواره رو مي گيره؟
يكي از بچه ها مي گفت دوستم داره و كانال تپش رو هم به ما نشون داد ؟؟؟ فكر كونم خالي مي بست!!
آگه بعضي سوال هام مبتديانه است به بزرگي خودت ببخش.!!!
BroadCast بر مبنای سیستم ماهواره عمل می کنه یعنی در بعضی از گوشیا دستگاهی هست که فرکانس ماهواره رو به تصویر و صوت تبدیل می کنه .
تا اونجا که می دونم نه ولی اگه برنامه هم باشه برنامه ی طوری که امکانات بیشتر در اختیار شما قرار می ده
بله
نه احتیاج به هزینه نداره . کانالای ماهواره هم می گیره تقریبا مثل کارتای --- در کامپیوتر عمل می کنه .
اینا در داخل خود سیستمی دارند که امواج رادیو رو به صوت و تصویر تبدیل می کنه البته به صورت آنالوگ همانند گوشیه i-teq Xbound . چون گیرنه اینا ضعیفه باید امواج قویتر باشه تا تصویر خوب داشته باشید.
نه نمی شه.
من از این حرف زیاد اطمینان ندارم .
بازم می گم سیستم Broadcast در ایران فکر نکنم باشه . اگه می خوایید باور کنید برید پیش همون دوسته بگید در همون لحظه یک کانال به غیر از تپش نشون بده که احیانا اون یک فیلم ضبط شده رو نشون نداده باشه .
اینجور جاها برای یاد گیریه زیاد نباید نگران باشی بالاخده یکی هست جوابتو بده . البته اگه خودم اشتباه نگفته باشم .......!!!!!
این جمله رو یکمی عجله ای ننوشتین ؟BroadCast بر مبنای سیستم ماهواره عمل می کنه یعنی در بعضی از گوشیا دستگاهی هست که فرکانس ماهواره رو به تصویر و صوت تبدیل می کنه .
(Broadcast یعنی انتشار برای عموم تا یک محدوده مجاز
Multicast یعنی انتشار برای عده ای خاص
Unicast یعنی انتشار برای یک نفر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)