تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف ایرانسل از برگزار کردن جشنواره ها و دادن هدایای فرا

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • طبق گفته خودشون : پیشرو بودن در ارائه خدمات مخابراتی در ایران

10 45.45%
  • همون گفته خودشون اما راهی رو که انتخاب کرده اشتباهه

0 0%
  • فقط افزایش تعداد مشترکین (کیفیت نه!!!)

9 40.91%
  • تلکه کردن مردم

3 13.64%
  • نمیدونم (میونه این همه تبلیغ سردرگمم!)

1 4.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: به نظر شما هدف ام تي ان ايرانسل از دادن هداياي فراوان و برگزار كردن جشنواره ها چي متونه باشه ؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان که جو فعالیت شرکتهای خصوص بهتر شده دارن این بلاها رو سر ایرانسل در میارند اگه چند سال پش بود مطمئن باشید که وضع ایرانسل بدتر از همراه اول بود.
    در ضمن شما که میگید "فکر کنم شما تو این مملکت نیستی" حتما میدونی بیشتر مردم دوست دارند که اول شمارشون 091 باشه.این یک جو عمومیه که متاسفانه در کشور ما خیلی بهش توجه میشه.مثلا چرا وقتی دست کسی یک گوشی 6600 میبینند شروع می کنند به خندیدن.الان هم وقتی میخوای به کسی شماره بدی تا میگی 0935 مطمئنا با نیشخند طرف مقابل مواجه میشی حتی اگه طرف خودش هم ایرانسل(اونم از نوع اعتباری)داشته باشه.پس با این وضعیت گه قیمت هر دو سیمکارت با هم برابر بود و با توجه به خدمات ایرانسل بازهم خیلیها بودند که شماره براشون مهم بود.

منم 6 سال پیش برای خرید یک پنتیوم3 حدود 800 هزار تومن پول دادم دلیل نمیشه که الان بگم سرم کلاه رفته.من پولی که دادم واسه اون زمان بود و حتی اپراتورهای خارجی هم که شما میگید به مردم موبایل مجانی میدند اول هم همین وضع رو داشتند تا به اینجا رسیدند.
    مشکل ما اینه که همیشه فقط به فکر منافع خودمون هستیم و میخواهیم با همون امکانات بیشترین درآمد رو داشته باشیم بدون اینکه به فکر منافع مشتری باشم.چه مخابرات چه ایرانسل.قبل از عید همه از ایرانسل تعریف میکردند(به خصوص Gprs مجانی و ...) یادمه همون وقتها گفتم تو یکی از همین تاپکهای P30world گفتم شاهنامه آخرش خوشه و بعد از عید دیدید که چی شد و حتی کار به جایی رسیده بود که همه داشتند به سوی تالیا پیش میرفتند.ایرانسل برای اینکه از قافیه عقب نمونه مجبوره دست به این کارها بزنه وگرنه همراه اول که دولت قرص و محکم پشت سرش وایستاده و همه کار براش میکنه.یک چیز دیگه هم بگم که به نظر شما ایرانسل که به تکنولوژی شبکه اش مینازه(از نسل 2.75 استفاده میکنه و الان تو دنیا نسل چهارم میخواد رایج بشه) کی شبکه اش رو ارتقا میده؟؟؟
    1-091 یا 093 یا هر چی که هست....می گن 0912 کلاس داره! و کاملا باهات موافقم که تا بگی 0935 مسخرت میکنن(بی دلیل) و اینو هم میدونم که هر جا شمارتو بدی طرف از روی اپراتورت قضاوت میکنه...دوستم میخواست شماره یکیو بده به من و وقتی داد گفت..."شمارشم مال تالیاست..."
    این یعنی 091 کلاس و شخصیت بالا رو میرسونه ولی با عرض معذرت باید بگم که این بی شخصیتی کسی که اینجوری قضاوت میکنه رو میرسونه.
    من گوشیم K750 هست....موقع خریدنشم همه میگفتن جواده...وقتی خریدم مسخرم کردن!
    اینه فرهنگ ایرانی که همه ازش دم میزنند؟

2-هنوزممیگم که مثل اینکه شما توی این مملکت نیستی؟
    آقا الان یعنی در حال حاضر مخابرات داره شماره رند میفروشه هر کدوم بیش از 40 ملیون تومن!!!
    یکی دو تا هم نیست...خیلی زیاده!!!
    3-ایرانسل و همراه اول حق ندارند در حال حاضر بالاتر از نسل 2.75 بدن...قبلا تصویب شده برای اینکه اپراتور سوم بتونه پیشرفت کنه.شاید بعد از اون بهشون مجوز بدن و اون موقع خواهی دید که ایرانسل سریع تز از مخابرات 3G میده.
    دیدی داری تو چه موردای الکی به ایرانسل گیر میدی؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

1- متاسفانه در جامعه ما اینطور جا فتاده و کاریش نمیشه کرد.با بحث کردن در سایتها و انجمنها بر سر اینکه ایرانسل بهتر از مخابراته هم به هیچ نتیحه ای نمیرسیم.چون همه مردم به این سایتها دسترسی ندارند و کم کم باید فرهنگ سازی بشه. که فکر می کنم اون هم تا اومدن 4-5 تا اپراتور دیگه طول میکشه.تازه اون وقت باید برای اپراتورهای دیگه فرهنگ سازی کرد.
    2- در مورد شماره های رند با توجه با مسئله بالا مخابرات از آب گل آلود ماهی میگیره.وقتی میبینه سیمکارتهاش با توجه به فرهنگ جامعه از چه جایگاهی برخورداره این کارهارو می کنه تا به سود بیشتری برسه.قضیه چشم و هم چشمی رو نمیشه کاری کرد و در همه جای دنیا وجود داره.ایرانسل هم می تونست این کار رو بکنه ولی مثلا خود من وقتی میبینم یک شماره رند ایرانسل با یک شماره معمولی دولتی هم قیمته میرم دولتی میگیرم.پس وقتی میدونه اینجوری موفق نمیشه از روش تبلیغ استفاده می کنه که مطمئنا از سود بیشتری برخوردار میشه.
    3- ما هم امیدواریم زودتر اپراتور سوم بیاد و از امکانات 3G استفاده کنیم.البته اگر بهش گیر ندند.راستی اونوقت شما بازهم اینجور متعصبانه به دفاع از ایرانسل میپردازید یا نه؟
    در آخر هم جواب سوال مربوط به عنوان این تاپیک که در پست قبلیم هم گفتم:
    .قبل از عید همه از ایرانسل تعریف میکردند(به خصوص Gprs مجانی و ...) یادمه همون وقتها گفتم تو یکی از همین تاپیکهای P30world گفتم شاهنامه آخرش خوشه و بعد از عید دیدید که چی شد و حتی کار به جایی رسیده بود که همه داشتند به سوی تالیا پیش میرفتند.ایرانسل برای اینکه از قافیه عقب نمونه مجبوره دست به این کارها بزنه وگرنه همراه اول که دولت قرص و محکم پشت سرش وایستاده و همه کار براش میکنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم امیدوارم زودتر 3G بیاد ولی اینو بدون که ایرانسل GPRS و MMS داد و اینهمه بلا سرش آوردند...وای به حال 3G که Videocall و تلوزیون زنده و کلی سرویس دیگه داره!!
    ببینید...
    من از ایرانسل برای این حمایت میکنم که معتقدم کیفیتش از دولتی خیلی بهتره و حتی میتونم بهتون بگم که کیفیت مکالمش بهتر از این نمیشه!
    حالا وقتی اپرانور سوم با نسل سوم بیاد دیگه چی کار میخواد بکنه؟
    اگه 3G رو حذف کنیم بقیه چیاش کپی ایرانسل میشه...شاید تعرفه هاش فرق کنه.
    و اینو هم بهتون بگم که گوشی من 3G رو ساپورت نمیکنه و اینقدر ها هم پول ندارم که گوشی جدید بخرم.
    پس من از همین ایرانسل طرفداری خواهم کرد چون مطمئینا ایرانسل و حتی دلتی هم بحالا کمی دیرتر 3G رو ارائه خواهند داد.پس لازم نیست اینهمه خرج کنم تا برسم به یه اپراتور تازه وارد.خ.دتون میدونید که ایرانسل چقدر از مششکلات شبکش رو برطرف کرده و اگه برم اپراتور سم بخرم مسلما مشکلات بزرگتری رو خواهم داشت.
    و یه چیز دیگه رو هم بهتون بگم...فکر نکنید شما هر وقت بخواید میتونی با 3G بری توی اینترنت....هزینش خیلی گرونه.یکی به خاطر سرعتش و یکی به خاطر موبایل بودنش.سرعتش معادل 128 + 256 هست.هزینهماهیانه این دوتا رو با ADSL با هم جمع کن که میشه ماهی 25-30 تومن و حالااگه موبایل باشه میشه ماهی 35-40 تومن....ارزونه؟
    و به همین دلایل تعرفه مکالمش هم باید بیشتر باشه.
    پس فکر کنم وقتی اپراتور سوم بیاد هم من هنوز از طرفدار ایرانسل باشم.

و یک چیز دیگه راجع به اون جمله آخریتون...
    اگه دولت پشت ایرانسله چرا برای 3 ماه (که شاید بیشتر هم بشه) MMS ایرانسل رو قطع کرد؟
    چرا شهرداری با ایرانسل لج کرده؟
    چرا در مورد ایرانسل و تالیا دروغها بزرگ تحویل مردم میده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

در مورد کیفیت شبکه حرف زدی.من تو کرج زندگی میکنم و کرج یکی از اولین شهرهایی بود که ایرانسل در آن شروع به کار کرد و طبق نقشه ای که در سایت ایرانسل هست منطقه ما دارای پوشش کامل هست.اما.... وقتی سیمکارت ایرانسل تو یک دستم و سیمکارت دولتی تو یک دست دیگرم هست برای گرفتن شماره ایرانسل باید انرژی زیادی صرف کنم و با انواع مختلف پیغامهای اپراتور مواجه شوم(شبکه مشغول است.کاربر مشغول است.بوق اشغال.وی یا حتی میگه تماس توسط فرد مقابل در انتظار است و بعد از خوردن 2تا بوق اشغال میشه.در اکثر مواقع هم اصلا نمیشه شماره گرفت) ولی این مشکل رو با دولتی ندارم.اگر منظورت کیفیت صدای مکالمه هست که همه میدونند صدای تالیا از همه بهتره.(اینو خودم هم تست کردم) اونجوری که در بعضی از پست هات دیدم فکر کنم بچه شیراز باشی و اشکالات شبکه ایرانسل در شیراز زبانزد همه هست.حالا موندم چطور با این مشکلات مواجه نشدی.
    در مورد اپراتور سوم هم به قول خودت به غیر از امکانات ایرانسل فقط سرعت بالای اینترنت(GPRS) و Voice Call داره. که مطمئنا دولت نمیتونه جلوی اینها رو بگیره وگرنه چه دلیلی داشت که از ارتقای شبکه ایرانسل و دولتی جلوگیری کنه تا اون موقع هم احتمالا MMS و GPRS دولتی را میفته(امیدواریم) و دولت نمیتونه جلوی MMS ایرانسل رو بگیره و اون موقع هست که شاهد رقابت سالم هستیم.در حال حاضر هم ایرانسل فقط به درد استفاده در داخل شهر میخوره و در خارج از شهر و جاده ها هنوز پوشش نداره.حتی تو مترو هم آنتن نداره پس معنی تلفن همراه یعنی چی؟ ایرانسل هنوز راه درازی در پیش داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

و یک چیز دیگه راجع به اون جمله آخریتون...
    اگه دولت پشت ایرانسله چرا برای 3 ماه (که شاید بیشتر هم بشه) MMS ایرانسل رو قطع کرد؟
    چرا شهرداری با ایرانسل لج کرده؟
    چرا در مورد ایرانسل و تالیا دروغها بزرگ تحویل مردم میده؟
    در آخر هم جواب سوال مربوط به عنوان این تاپیک که در پست قبلیم هم گفتم:
    .قبل از عید همه از ایرانسل تعریف میکردند(به خصوص Gprs مجانی و ...) یادمه همون وقتها گفتم تو یکی از همین تاپیکهای P30world گفتم شاهنامه آخرش خوشه و بعد از عید دیدید که چی شد و حتی کار به جایی رسیده بود که همه داشتند به سوی تالیا پیش میرفتند.ایرانسل برای اینکه از قافیه عقب نمونه مجبوره دست به این کارها بزنه وگرنه همراه اول که دولت قرص و محکم پشت سرش وایستاده و همه کار براش میکنه.
    سعی کن به جای اینکه سریع به فکر جواب دادن و دفاع همه جانبه از اپراتور محبوبت باشی یک مقدار با دقت تر پست ها رو بخونی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد کیفیت شبکه حرف زدی.من تو کرج زندگی میکنم و کرج یکی از اولین شهرهایی بود که ایرانسل در آن شروع به کار کرد و طبق نقشه ای که در سایت ایرانسل هست منطقه ما دارای پوشش کامل هست.اما.... وقتی سیمکارت ایرانسل تو یک دستم و سیمکارت دولتی تو یک دست دیگرم هست برای گرفتن شماره ایرانسل باید انرژی زیادی صرف کنم و با انواع مختلف پیغامهای اپراتور مواجه شوم(شبکه مشغول است.کاربر مشغول است.بوق اشغال.وی یا حتی میگه تماس توسط فرد مقابل در انتظار است و بعد از خوردن 2تا بوق اشغال میشه.در اکثر مواقع هم اصلا نمیشه شماره گرفت) ولی این مشکل رو با دولتی ندارم.اگر منظورت کیفیت صدای مکالمه هست که همه میدونند صدای تالیا از همه بهتره.(اینو خودم هم تست کردم) اونجوری که در بعضی از پست هات دیدم فکر کنم بچه شیراز باشی و اشکالات شبکه ایرانسل در شیراز زبانزد همه هست.

در حال حاضر هم ایرانسل فقط به درد استفاده در داخل شهر میخوره و در خارج از شهر و جاده ها هنوز پوشش نداره.حتی تو مترو هم آنتن نداره پس معنی تلفن همراه یعنی چی؟ ایرانسل هنوز راه درازی در پیش داره.
    عرض شود خدمت شما که...
    درست متوجه شدی...من بچه شیرازم ولی در مورد چیزی که گفتی باید بگم پوشش شبکه زبانزد همست نه کیفیتش.قبول دارم پوشش شبکه ایرانسل توی شیراز کمه و من از همین گله دارم ولی کیفیت شبکه شیراز هیچ مشکلی نداره و منم تست کردم و فهمیدم که کیفیت صدای ایرانسل توی شیراز با تلفن ثابت هیچ تفاوتی نداره!دیگه از این بهترم میشه؟
    شاید شما توی شهر های دیگه مشکلانی رو داشته باشید و من نمیتونم در مورد اونا قضاوت کنم...شاید حق با شماست.
    در مورد جمله آخر هم حق باشماست...
    ایرانسل فقط خارج بعضی شهرها پوشش داره.
    و برای من فرقی نداره چون من سالی 1 بار هم از شهر خارج نمیشم.
    گفتم که از پوشش شیراز گله دارم...
    من توی سال تحصیلی از اون منطقه پوشش خارج نمیشم و فقط این 3 ماه تابستونه که میرم اینور اونور و از پوشش خارج میشم و از این گله دارم و گرنه 9 ماه بعد از تابستون ایده آل ترین حالت برای من رو داره!
    ولی به یه چیز اعتراف میکنم...
    من در مورد آنتن ندادن ایرانسل تو مترو و ... هیچ توضیحی ندارم!
    و همین آنتن ندادن هاست که ما رو به فرستادن یه نامه به ایرانسل کرده.
    شما هم اگه بخواد میتونید بیاید توی تاپیک ایرانسل و اون نامه رو بخونید.
    بعدا میخوایم ارسالش کنیم.

سعی کن به جای اینکه سریع به فکر جواب دادن و دفاع همه جانبه از اپراتور محبوبت باشی یک مقدار با دقت تر پست ها رو بخونی
    کاملا حق با شماست...
    ببخشید.

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

باز بحث ایرانسل یه تاپیک دیگه که برای همین کار بود مدیرای محترم لطفا تاپیک رو ببندید

اگه نباشه جاش خالی می مونه IcY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در آن خلوتگه تاريك و خاموش

پيش فرض

باز بحث ایرانسل یه تاپیک دیگه که برای همین کار بود مدیرای محترم لطفا تاپیک رو ببندید
    خب اینجوری که باید نصفه تاپیکای این انجمن بسته شه چون یه جوری بحث به ایرانسل و دولت میکشه!!!

داره خودمونی میشه S@M@Nd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو چیپست VGA تون

پيش فرض

برای اینکه بازارو از Ir-tci بگیره .همین .

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

ب اینجوری که باید نصفه تاپیکای این انجمن بسته شه چون یه جوری بحث به ایرانسل و دولت میکشه!!!
    نه خوب بعضی بحثا هست واقعا کاربردیه ولی این چه بحثیه خب معلومه هدف ایرانسل جذب مشتریه این دیگه تاپیک زدن نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •