تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: بیاین فرهنگ هزاره رو الکترونیکیش کنیم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سلام - هزاره الکترونیکی

سلام.

من هم متاسفم از اینکه می بینم بعد از سه سال کسی کاری نکرده. انگار ما ایرانی ها واقعا نمی تونیم کار گروهی بکنیم.

من خودم مترجم هستم و مدتی هست که از طریق دیکشنری معروف بابیلون دارم فرهنگ هزاره رو وارد می کنم. برای فارسی به انگلیسی هم قصد دارم دیکشنری بزرگ آریانپور رو وارد کنم. این کار فقط برای استفاده شخصی خودم هست، چون واقعا برای کارهای ترجمه ام بهش نیاز دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.

من هم متاسفم از اینکه می بینم بعد از سه سال کسی کاری نکرده. انگار ما ایرانی ها واقعا نمی تونیم کار گروهی بکنیم.

من خودم مترجم هستم و مدتی هست که از طریق دیکشنری معروف بابیلون دارم فرهنگ هزاره رو وارد می کنم. برای فارسی به انگلیسی هم قصد دارم دیکشنری بزرگ آریانپور رو وارد کنم. این کار فقط برای استفاده شخصی خودم هست، چون واقعا برای کارهای ترجمه ام بهش نیاز دارم.
    اگر واقعا شما داريد اين لغات را وارد ميكنيد من هم هستم ميتوانم به شما كمك كنم به نظرم برنامه بابيل.ن بهترين باشه
    در ضمن من پس از سرچ توانستم ديكشنري آريانپور انگليسي به فارسي را تحت بابيلون گير بيارم اميدوارم به درد بخوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

sallam
    man kamo bish tamame loghatamo az farhange hazare dar miyaram, vaghan farhange aliye , age beshe onlinesh konid kheli khob mishe. 
    man ba hatori ke betonam az in barname ya pelani ke darid hemayat mikonam. barname nevisi ke balad nistam vali englisim badaki nist to type kardan mitonam komake khobi basham.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •